Viikon varrelta

AAH! Ihanaa, että on perjantai. Olen tehnyt koko viikon sen sortin urotekoja, että ansaitsisin jonkinlaisen mitalin. Suunnitellut kokonaisen visuaalisen konseptin kolmen päivän sijaan kolmessa tunnissa, takonut kasaan nipun pitkään roikkuneita rästitöitä, hoitanut kuvaukset yhdessä huoneessa samalla kun toisessa valmistettiin ystäväporukalle illallista – molemmat kun oli buukattu samalle illalle enkä halunnut perua kumpaakaan. Onneksi oikeat ruudut saatiin pikavauhtia purkkiin, niin ei suinkaan aina käy.

Kun pääsin tänään viikon viimeisestä tapaamisesta, pakkasin pikavauhtia jumppakassin, nakkasin naamaan välipalan ja olin tunnin sisällä treeneissä. Sovitaan, että tällä saa vähän keulia, koska en koskaan kykene perjantain iltatreeneihin pitkän (tai minkäänlaisen) viikon jälkeen. Sitäkin tyytyväisempi oli olo treenin jälkeen – niin tyytyväinen, että saatan lähteä tähän hulluuteen toistekin. Tehokas viikko siis takana. Nautitaan nyt tästä, sillä tuskin toistuu.

Niin, älkää siis vaan kuvitelko, että tämänkaltainen tehomirkkuilu olisi minulle jotenkin jokaviikkoista. Onneksi oli pussillinen niitä Mikon tuomia mantelikakkuja pitämässä sokeriarvot tasaisen tapissa. Hmm, ehkä ne olivatkin salainen ainesosa kaiken tehokkuuden takana? Ei aavistustakaan mitä ensi viikosta tulee nyt kun ne loppuivat.

Mitäs meinaatte tehdä viikonloppuna? Meitsin listalla lukee pizzatreffit, treffitreffit ja matkasuunnittelua, johon palaan pian tälläkin tontilla. Myös: pitkät yöunet, sinnetänne pinoutuneiden vaatekasojen purku ja kaikki ne SKAM-jaksot, joiden pariin en ole kaikilta urotöiltä tällä viikolla ennättänyt. Ei saa sitten spoilata.

PHOTOS BY STELLA HARASEK & JARNO JUSSILA

20 thoughts on “Viikon varrelta

 1. Moikkuli ☆☆☆

  Ooh.. heikot-taa, kuinka rei-pasta menoa :D!
  Meitsi on taas muuttopuuhissa.. (yllätys)!? Ja, eräs löydetty majapaikka ois Huvikummussa :) Ei huano! Mutta, ah, tuo keittiö ♡ Pitääkin toivoa että saisi seuraavaan kämppään kunnollisen sellaisen!

  Mutta; Ihanaa helmikuuta ja koiruuksille terkut!

  http://www.miakuusisto.fi

  • Oho, niin siis etsiskeletkö vielä uutta kotia? Tsemppiä metsästykseen! Ja uusi saittikin näköjään, täytyy käydä kurkkimassa x

   • No, etsin ;)! Tää bulevardin galleria on ns myyty, ja etsinkin ns rauhallisempaa paikkaa. Kiitos ♡

    Hei, kurki ihmeessä! Jep, saatiin sivu valmiiksi reilu viikko sitten ☆☆☆

 2. keittiössä toi sivupöytä…. voiko sellaisia vielä ostaa jostakin?

  ihanaa kun aikaansaavuus iskee, täällä aina silloin tällöin ja onneksi koko ajan lisääntyvässä määrin – yeah!

  • Se on vanha sairaala-apupöytä, kai niitä säkällä löytyy jos jaksaa vaan metsästää? Itse olemme hankkineet tuon tuttavan kahvilasta, en tiedä mistä hän oli sen aikoinaan hankkinut.

 3. Tänään saapuu lainahoitokoira Luigi (mikä ihana nimi) lääkkeeksi koirakuumeeseen. Itse yritän manata flunssaa pois, joka tietysti iski viimeisenä työpäivänä ennen viikon talvilomaa….

  • LUIGI! Ihana nimi! Uuh, paranemisia sinne. Nyt tuntuu olevan tosi paljon jengiä kipeenä.

 4. Ihanat hyvän mielen kuvat! Mun viikonloppu on pelkkää duunia, yhyy, mutta alkuviikko vapaa. Ah!

 5. Tykkään kuvista, niinku aina! #keittiökateus #ikkunalautakateus #koirakateus

  (Viikonloppusuunnitelmana 9 tuntia linja-autossa ja reunion velipuolten kanssa eli palju ja kaliaa. Matkalla tehokasta salaliittoteoriohin perehtymistä, koska yliopisto-opinnot. Parasta kaikki paitsi bussit.)

  • Palju ja kaliaa! Rakastan! Oliko ihana viikonloppu? Bussitkin menee, jos perillä on palju ja kaliaa.

   • Viikonloppu oli ihana! Tosin kumma kyllä tänään ei ollut erityisen levännyt olo viikonlopun jäljiltä.. Onneks on särkylääkettä ja vissyä.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.