Lomatukan pelastus

Ensimmäinen asia, jonka teimme matkalta palattuamme: haimme koirakaksikon, koska ajattelimme, että niillä on varmasti jo kova ikävä. Mikä harhainen kuvitelma. Kävi ilmi, että nääpät eivät olleet poissaolomme aikana hukanneet palvelusväkensä ikävöimiseen edes puolikasta sekuntia ja olisivat täysin tyytyväisinä jääneet asumaan siskonsa luo. Taloudessa asuvalla kokilla oli epäilemättä osuutta asiaan.

2014-10-27-stellaharasek-dandy-12014-10-27-stellaharasek-dandy-2

Seuraavana agendalla: painelimme mököttävät koirat kainalossa Dandyyn. Porealtaiden kloori (first world problems, anyone?) oli matkan aikana taikonut tuhkanvaaleista latvoistani vihreät ja Marko oli luvannut pelastaa minut tahattomalta grunge-lookiltani.

2014-10-27-stellaharasek-dandy-3

Viiskulmaan ehdittyämme pahimmasta mökötyksestä oltiin toivuttu ja tilalle tärähti läheisyydenkipeys kokonaisen viikon edestä. Kuvista voi laskea kuinka monessa otoksessa mäyräkoira on jossain muualla kuin sylissä. (Vinkki: luku ei ole kovin paljon suurempi kuin meidän ikävöimiseemme käytetyt minuutit.)

2014-10-27-stellaharasek-dandy-4

Anteeksi – mikä on tämä nukkuma-asento? Luna-koira saattaa olla vähän väsynyt.

2014-10-27-stellaharasek-dandy-52014-10-27-stellaharasek-dandy-6

Dandyssa on muuten tapahtunut viime aikoina kaikenlaista. Koko kampaamo on saanut remontin myötä uuden ilmeen ja uudeksi maskotikseen tuiman pöllön, joka on selvästi sukua Kapteeninkadulla vartioivalle huhuilijalle. Italialaisen Davinesin huumaavantuoksuiset putelit ovat samalla tehneet paluun hyllyyn Label.m:n rinnalle.

2014-10-27-stellaharasek-dandy-7

Juno on taas ihan tosi ylpeä, kun hänestä otetaan valokuva.

2014-10-27-stellaharasek-dandy-8

Grungelatvojani ei tarvinnut onneksi värjätä, vaan värinpoisto ja syväpuhdistava shampoo riittivät huuhtomaan vihreän vivahteet hiuksista. Jos en ole aiemmin muistanut mainita niin mainitsen nyt, että Marko on painonsa arvoinen kullassa. Puhumattakaan siitä, että Marko on kaupungin komein kampaaja, mutta senhän jo kaikki tiesivät.

2014-10-27-stellaharasek-dandy-9

Vasemmalla muotivalokuvaaja uppoutuneena syysmallistoihin, oikealla Marko upotettuna ylitsevuotavaan rakkauteen.

2014-10-27-stellaharasek-dandy-10

Tadaa! Tuhkansävyt palautettu tukkaan ja valtakunnassa kaikki hyvin. Oman elämänsä grungeprinsessa kiittää ja kuittaa. Ja hei – paljon toivotusta tukka-aiheesta on tulossa kattavampi juttu lähiaikoina. Jos on hiusaiheisia kysymyksiä vielä esittämättä, nakatkaa ne kommenttilootaan niin taklaan ne samalla.

Hiuspelastuspalvelusta kiitos luottokampaamolleni ja yhteistyökumppanilleni Hiushuone Dandylle. Alimman kuvan otti Mikko Rasila.

10 thoughts on “Lomatukan pelastus

 1. Minua kiinnostaisi hiuspostaukseen liittyen etenkin, millä aineilla hiuksiin saisi lisää tuuheutta, esim. suola/tekstuurisuihkeiden ym. käytöstä jos olisi antaa hyviä vinkkejä.. :)

 2. Sulla on kyllä tosi ihana tukka. Täälläkin olisin kiinnostunut kuulemaan mitä aineita käytät noin perushoidossa. Ja käytätkö jotain öljyhoitoja/naamioita tms.

  Oma ongelmani on sitkeästi lisääntuneet harmaat hiukset ruskeassa tukassa. Tällä hetkellä torjun niitä vaaleampien raitojen avulla, mutta kaikki konstit otetaan kiitollisena vastaan. Vielä kolmikymppisenä ei harmaiden näkymien vaan inspaa itseäni.

  Tosi mukavaa, jos hiuspostausta on tulossa ♡!

  Rapsuja myös suloisille haukuille. Haukkujutut luetaan aina myös ilolla.

 3. Sinulla on Pohjois_Euroopan kaunein tukka. Kerro kaikki siitä kuinka tuollaisen saa!

 4. Mua kiinnostaa kasvatusprosessi. Oletko vain antanut tukan kasvaa vai helpottanut siirtymävaihetta esim vaaleilla raidoilla tms.?

 5. Onko tavoitteenasi oman värin kasvatus? Jos on, niin missä vaiheessa pätkäiset vaaleat latvat pois?

 6. Täällä kiinnostaa kampausvinkit – miten laitat yleensä hiuksesi ja kuinka nuo täydelliset laineet syntyvät?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.