Maanantain parhaat

Kolme asiaa, jotka tekivät harmaasta maanantaista merkittävästi paremman.

2014-10-29-stellaharasek-hannag-1

Prologuesta poimittu kynttilä ystävän ikkunalaudalla. Meillä on samanlaisia simppeleitä ja superkauniita patinoituneita lautasia kynttilänalusina – haluaisin sanoa että ne ovat minun, mutta taitavat olla kämppäkaverin. Samapa se, minulla on jokatapauksessa onni käyttää niitä.

2014-10-29-stellaharasek-hannag-2

Anton & Antonin luomuhiutaleista haudutettu puuro, joka maistuu hyvältä kotona tehtynä, mutta vielä paremmalta, kun sen on tehnyt joku muu. Lokakuun loppuun mennessä on melkein ehtinyt unohtaa miltä tuoreet marjat maistuvat, joten pakkasesta nostetut vitamiinipommit ajavat saman asian. Voisilmä: pakollinen.

2014-10-29-stellaharasek-hannag-3

Se ystävä. Ehkä olettekin huomanneet, että hän avasi juuri uuden, kauniin blogin, joka kantaa nimeä Hanna G. Onnea uuteen osoitteeseen, rakas.

PRINCE – JUST AS LONG AS WE’RE TOGETHER

5 thoughts on “Maanantain parhaat

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.