Girlfriend in a coma

Suorana Kapteeninkadulta: jotkut latkivat myöhäiseksi aamiaiseksi maitoon vispatun mannapuuron, toiset tekevät kuolemaa köhään ja kuumeeseen. Voi ollapa pieni mäyräkoira, jonka suurin murhe on se kuka heittää kumikanaa.

2014-01-25-stellaharasek-saturday-012014-01-25-stellaharasek-saturday-022014-01-25-stellaharasek-saturday-032014-01-25-stellaharasek-saturday-04

Toisaalta, olen saanut aamukahvin kannettuna sänkyyn, mannapuuroa riitti minullekin ja poikaystävä on luvannut tehdä illalla pastaa, jolla on parantavia vaikutuksia (suomeksi arvatenkin “saatanasti sipulia”). Eiköhän tämä tästä vielä elämäksi muutu, mutta jos ensin keittäisi vielä kolmannen pannullisen teetä.

“My girlfriend is so hot she has a fever”, my boyfriend said to someone on the phone last night. I would’ve laughed but my voice was gone, so I settled for sexy croaking.

THE SMITHS – GIRLFRIEND IN A COMA

13 thoughts on “Girlfriend in a coma

 1. jännä juttu, mutta sun flunssakuva herätti eräässä ystävässäni tarpeen lähettää tekstiviestin “onko stellan kuvassa oleva koomapotilas sinä? long nite?”

  niin että tuli vaan mieleen, että miksi ei ole? koska kooma?

 2. Kiitos piristävästä päivityksestä – huumorintajusi ei ainakaan ole liuennut teehen. :-) Koira(t) kainaloon ja yrttiviinaa, hunajaa ja valkosipulia naamaan niin eiköhän lähde!

 3. Tulin kiinnostuneeksi tuosta pastasta, kerro heti millaista siitä tulee :) Sitä paitsi kun treenaan perjantaisin aika rankasti, olen huomannut, että keskiviikko ja torstai pitäisi vain syödä hulluna pastaa, että jaksaa.

 4. Voi ei, pikaista paranemista! Jägermeister (muutkin vastaavat yrttihässäkät varmaan käy) on muuten melko tehokas yskänlääke, jos semmoista sattuu taloudesta löytymään. Joko 1 paukku sellaisenaan tai sitten hyöryävän teen seassa nautittuna.

  • Kiitos! Yrttilikööriä ei löydy, mutta ehkä limoncello tai persikalla maustettu amaretto ajaisi asian? Ainakin tulisi paremmalle tuulelle!

 5. Voi Stella, parane pian! :) Aika ihana poikaystävä sinulla… Mitä se pasta-annos sitten sisältääkin, toivon sillä olevan pikaisesti parantavia vaikutuksia.

  Ihania myös noi teidän mäykkytyttöset, kun noin auliisti jakavat ruokakupinkin ♥ Oma roikaleeni (no se ilotulituksen takia tärisevä paimenkoiranen) ei suostu jakamaan kuppiaan edes tyttöystävien kanssa, vaikka muu puuhastelu tyttöjen kanssa kiinnostaakin kovasti, hmm. Ei, ruokakupilla ollaan niin äijää että.

  • Kiitos Terhi! Luottamukseni parantavaan pastaan on vankkumaton.

   Ja niin, tytöt kyllä nuolevat kupit ihan yhteistuumin, puhdasta tulee kahden pinkin kielen voimin.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.