It’s a perfect day for letting go

Juuri kun pääsin sanomasta, että lumisee, alkoi lumista aivan tosissaan. Punavuoressa oli eilen epätodellista – kadut olivat autiot, äänet olivat vaimenneet ja ilma oli sakeanaan pehmeästä puuterilumesta. En malttanut olla ottamatta kuvia, hiutaleiden hiljaisen huminan joudutte kuvittelemaan niihin itse.

2016-01-13-stellaharasek-jarski-ontherun-12016-01-13-stellaharasek-jarski-ontherun-22016-01-13-stellaharasek-jarski-ontherun-32016-01-13-stellaharasek-jarski-ontherun-42016-01-13-stellaharasek-jarski-ontherun-6

Surrealismin huipentumana viimeisessä ruudussa saapastelee aivan selvästi Robert Smith.

THE CURE – DOING THE UNSTUCK

44 thoughts on “It’s a perfect day for letting go

 1. Stella en osaa päättää ootko parempi kirjoittaja vai valokuvaaja! Lisää näitä kiitos. Huikean hienoja.

 2. Tämä kuvasarja (ja samaan aikaan Eevan kuvausvinkit) sai minut tutkailemaan työväenopiston valokuvauskursseja. Pitäisi vissiin ensin hankkia vaan joku kännykkäkameraa oikeampi väline :D

  Mutta inspiroi kyllä ihan mielettömästi nämä kuvat. Lisää, kiitos!

  • Hei mahtavaa, mee ihmeessä! Joo, hyvä kamera on kyllä sijoituksensa väärti. Itse kuvaan samalla rungolla kuin Eeva, Nikonin D750, ja useimmiten 50-millisellä kiinteällä linssillä. Kiva kuulla, että oot tykännyt. Näitä kuvia on tosiaan läjäpäin lisää, pitää ehkä tuupata eetteriin jos kerran kiinnostelee.

 3. Hahaa, huikea kuvasarja :D komea muukalainen kävelee lumimyrskystä suoraan kameran eteen, pysähtyy, heittää parit moovsit ja näyttää helkkarin hyvältä, ja palaa takaisin sinne mystiseen rinnakkaistodellisuuteen mistä tulikin.

 4. Harvinaisen hieno kuvasarja. Mieluusti katselisin näitä enemmänkin, jos niitä kerran on!

   • Mä niiiiin rakastan tuollaista ilmaa – etenkään jos sitä ei ihan viikkotolkulla ole putkeen. Illallakin haahuilin ulkona ihan vain koska pyry. Toinen mieliteko pyryllä: vinetto, elävät tulet ja – naulan kantaan – letting go. Life is so f***ing wonderful at times.

    • Samaa mieltä, nyt on kyllä aivan ihana sää! Onneksi ei tarvitse autoilla juuri nyt mihinkään.

 5. Vitsi mitä kuvia, taas kerran. Jos Stella joskus päädyt pitämään workshopin, jossa jaat kaikki salaisuutesi (tai edes yhden niistä) tällaisten kuvien ottamiseen niin mä oon ekana jonossa.

  • Haha! Kiitos ihana. Tilaisuus taisi kyllä tehdä varkaan – kannattaa mennä kuvaamaan aina kun ulkona vallitsee poikkeussää.

 6. Tänään rautatieasemalla ihmiset kuvaili kinoksia. Huvitti, ihan niinku se Suomessa tammikuussa olis kauhea nähtävyys… Mutta hienoja kuvia ja hyvä tunnelma. Ja kyllä sitä lunta ropsahti kerralla aika paljon. :)

  • No ropsahti joo! Onhan näitä lähes lumettomia talvia ollut tässä, ehkä ne kinokset sitten alkavat olla nähtävyys.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.