Let your hips do the talking

Jos en ole muistanut esitellä: alkavan syksyn suosikkikenkäni. Hankin ne oikeastaan jo viime keväänä, vakaana aikomuksenani ryhtyä ihmiseksi, joka käyttää arkisin korkoja. Sitten tuli kesä ja sandaalit sotkivat suunnitelmani.

2014-08-26-stellaharasek-acne-heels

Heels by Acne from Gaudete.

Alkusyksy on hyvä hetki palata asiaan. Ajattelin yhdistää Acnen korot siisteihin silkkipaitoihin ja sopivasti epäsiisteihin farkkuihin. Käärityt hihat ja rullatut lahkeet, niin kauan kuin paljain nilkoin ja rantein tarkenee. Kuulokkeisiin hyvä kappale, sellainen jonka tahtiin voi keinuttaa vähän lannetta. Ja kaataa vahingossa pahvimukista kuumaa kahvia sormilleen, kun seisoo Tehtaankadulla ja odottaa kolmosta.

KINGS OF CONVENIENCE – I’D RATHER DANCE WITH YOU

18 thoughts on “Let your hips do the talking

 1. oih..nuo ihanan eleettömät iäisyyskorkkarit..jossain nettikaupassa katselin, hinta hieman hirvitti, mallin nimi taisi olla Andrea …

 2. Voi onpa kauniit. Minunkin pitäisi hankkia jotkut vastaavat aikuismaiset korot.. Omistan vain rokkihenkisiä korkkareita joissa voi mennä kyllä keikalle muttei palaveriin :D

  • Näissä on vedelty niin palavereissa, keikoilla kuin juhlissa. Monikäyttöiset! Suosittelen.

 3. Loistavaa! Mä olen rakastanut korkoja pienen ikäni, ja alkusyksy on jo tullut tepasteltua avokkaissa (farkkujen kera, tietysti), koska olen onnistunut täydentämään vielä tämän kesän aikana kokoelmaani erittäin mukavilla mutta kauniilla koroilla.

  Nuo Acnen yksilöt näyttävät ihanilta!

  • Ne ovat! “Erittäin mukavat ja kauniit korot” on kyllä konsepti, josta on valmis sen kohdatessaan maksamaan.

  • En osaa kyllä sanoa, kannattaa piipahtaa Gaudetessa tai soittaa liikkeeseen ja kysäistä!

 4. Mahtavaa. Matkani tyyli-ikoniksi on edennyt hienosti. Kuuman kahvin läikytyksen hallitsen vaikka unissani. Muussa on ehkä vielä tekemistä, mutta mulla on tyylikkäimmin palovammaiset sormet koko kaupungissa.

 5. Näistä tulee mieleen laulun sanat: “aina kun mä nään sut, meen wowwowwow….” :D

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.