Pari kuvaa Kaparista

✖ SANTORINI, GREECE

Vain viikko siihen kului! Santorinin matkakuvien purkamiseen siis. Ruutuja kolmetuhatta ja risat, kaikissa sama valkea valo. Kunpa sitä olisi saanut purkitettua ja pakattua Suomeen, sille olisi näinä pilkkopimeinä lokakuun lopun aamuina rutkasti käyttöä.

2014-10-16-stellaharasek-santorini-kaparinaturalresort-12014-10-16-stellaharasek-santorini-kaparinaturalresort-22014-10-16-stellaharasek-santorini-kaparinaturalresort-3

Otokset ovat Kapari Natural Resortista, kauneimmasta hotellista jossa olen koskaan asunut. Ikävöin hotellin lisäksi hotellihuoneemme 180-senttistä sänkyä, jossa heräsi auringonkajoon, ellei muistanut nukkumaanmennessä sulkea ikkunaluukkuja. Taisin unohtaa ne tarkoituksella – valoon herääminen on luksusongelma, josta ei tarvitse seuraaviin kuukausiin kärsiä.

Voi huokaus. Lempeää maanantaita, palataan matkajuttuihin pian.

MODERAT – LET IN THE LIGHT

5 thoughts on “Pari kuvaa Kaparista

  1. Kaikki on niin ihanan valkoista kun vertaa tuohon ikkunan takaiseen harmauteen. Joka syksy sitä jotenkin yllättyy uudelleen kuinka montaa eri harmaan sävyä loppuvuosi voikaan puskea verkkokalvoille vain yhdellä vilkaisulla.

  2. Ihana paita! Mikä, mistä? Niin oikeassa oot tuosta valosta, sitä kyllä kaipaa just tähän aikaan vuodesta. Noo, vuodenvaihteessa lähtee taas päivä pitenemään..

    • Totta, eipä siihen vuodenvaihteeseen ole enää kovin pitkä aika. Paita on IROn ja hankittu Gaudeten kirpparilta, ihana on.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.