Nothing can stop me

Taisin jo kertoa, että Kapteeninkadulla asuu pinkki lohikäärme. Tässä hän ja ministi maaninen omistajansa. Uskallakin unohtua kirjasi sivuille silloin kun lohikäärmeen on lennettävä. Toisinsanoen noin 483 295 kertaa vuorokaudessa. Useammin kuin kerran olen herännyt siihen, että malttamaton mäyräkoira tuuppaa lohikäärmeen suoraan naamaan.

2014-10-08-stellaharasek-lunathedog-pinkdragon

THROW IT DAMMIT.

DEPECHE MODE – SWEETEST PERFECTION

18 thoughts on “Nothing can stop me

  1. Hipulla on oma pinkki flamingo, mutta tämä tyttö heittelee itse :) Hippu hyppää sohvalle, heittää flamingon ja katsoo silmiin varmistaakseen, ettei kukaan vain kuvittele, että pieni mäyristyttö itse hakisi flamingon. Meillä siis roolit toista tietä

  2. Hih, mä niin tiedän tuon Tuijotuksen :D Oma paimeneni (jota voisi käytöksen perusteella myös noutajaksi kuvitella) harrastaa tuota rojujen roudaamista myös. Illalla telkkaria tuijotellessani havahdun usein siihen, että viereen on kertynyt useitakin erilaisia leluja ja yksi Katse. Koiraparka siinä yrittää epätoivoisesti usean lelun valikoimalla saada omistajaansa havahtumaan ja innostumaan leikeistä. Harvoin innostun. Onneksi meiltä löytyy pari tyyppiä (lapset), jotka innostuvat siitä puuhasta enemmän.

    • HAHAHAHAH! Luna ymmärtää noutajas.. anteeksi, paimenesi tuskan täysin. Meilläkin usein samassa kasassa lohikäärme, pihipossu, ikearotta ja Kalevi-kumikana.

  3. Jesh! Meillä on aivoton lento-orava ja korvaton kani ihan yhtä tärkeitä, ja imeskeltyjä kuin pinnki lohikäärme…

  4. Haha! Mulla on innokas kissa ja hänellä suussa pysyvä superlonpallo. Herään usein pallo vieressäni sängyssä, mutta kisu on viestinnässään hienovaraisempi ja jättää pallon vaivihkaa lähelleni. On ne liikkiksiä.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.