Rakkauspörriäiset

Rakkauspörriäiset ovat yksi niistä monista mahtavista asioista, jotka kämppäkaverini Mikko on konseptoinut: valurautapannulla paistetut sydämenmuotoiset munat, joihin on ripoteltu mustapippuria ja parmesania. Rakkaudella raastettu, tottakai. Paitsi ehkä niinä aamuina kun paistaja on raivona siitä, että kahvi on loppu tai ulkona on sataviisikymmentä astetta pakkasta tai ihan vaan siitä, että yö loppui kesken ja piti herätä. Raivollakin raastettu parmesan onneksi käy.

2016-01-21-stellaharasek-aamiainen

Leena Kouhian käsintekemät Raaka Rån astiat ilahduttavat ihan joka päivä. Sanonpa vaan, että kauniit käyttöastiat ovat sijoitus parempaan arkeen. Huomenta ruudun sille puolen, ja toivoa torstaihinne!

8 thoughts on “Rakkauspörriäiset

  1. Voi eiiii rakkauspörriäinen! Mitä tehdä kun on pääääätä , ja pahkaan, ihastunut ja ei tiedä onko toinen? Ja sitten laittaa illalla kotona viestejä muutaman oluen jälkeen, jotain typerimpiä mitä löytyy, ja toivoo että toinen vastais! Ahh, en kestä! Kerro sä? Jos on ihastunut onko se huono vaan antaan sen rehellisen tyhmästi näkyä vaikka ei olisi aavistustakaan mitä toinen kelaa.

    • Haha! Oon sitä mieltä, ettei ole koskaan tyhmää olla rehellinen. Tee se! Ei ole mitään hävittävää, vain voitettavaa. Ja paras tapa selvittää mitä toinen ajattelee on kysyä. Ei tarvi enää arvailla!

  2. Missä myydään Raaka Rån astioita?

    Googlailin aikani ja sitten luovutin. Pitääkö meilitse tilata?

    Auttakee neitoa hädässä.

    • Moikka, tsekkaa hei tuo linkki aiempaan kirjoitukseeni, siellä kerrotaan että astioita saa ostettua galleria Lokalista tai sitten suoraan Leenalta, yhteystiedot löytyvät Raaka Rån sivuilta.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.