Suortuvat sileinä

Ainiin! Olen unohtanut arkistoihini muutaman kuvan siitä historiallisesta hetkestä, kun Marko taikoi viime visiitillä tukastani suoran. Itsehän en jaksa sitä suoristella – jääräpäiset laineet eivät minun tahtooni taivu, mutta kampaajani näköjään suostuttelee ne mihin vain. Suoristus ja kunnon föönaus (toinen asia, johon oma osaamiseni ja kärsivällisyyteni ei koskaan riitä) teki reuhkastani täydellisen elokuvatukan seuraavaan pesuun saakka. Tiedättehän, sellaisen joka näyttää hyvältä silloinkin kun se on myllätty pipon ja huivin sisään eikä ole nähnyt kampaa kolmeen päivään. Tykkäsin! En aio vieläkään hankkia hiustenkuivaajaa tai ryhtyä kotikylppärissä suoristushommiin, mutta menen takuulla toistekin Markon pikakampaukseen.

2016-01-21-stellaharasek-hair-dandy-12016-01-21-stellaharasek-hair-dandy-2

Tukastani on tullut viime aikoina paljon kysymyksiä. Suurimpaan osaan kysymyksistä löydätte vastauksia aiemmasta kirjoituksesta nimeltä Surffitukan salat – kurkatkaapa sieltä! Jotain uuttakin on auringon alla, nimittäin Olaplex-hoito, jonka Marko teki tovi sitten. On kuulemma mullistava uutuus maailmalta, korjaa hiusten vaurioita sisältäpäin, helposti ja pysyvästi. Uskoin, kun näin eron omassa reuhkassani. On se vaan vahvempi ja kauniimpi.

2016-01-21-stellaharasek-hair-dandy-3

Muistuttelen samalla kiinnostuneita Vaasankadulle avatun Fine & Dandyn avajaistarjouksesta, jonka he lupasivat blogin lukijoille: koodilla STELLA saa 20% alennuksen kaikista Fine & Dandyn kampaamo- ja kauneushoitolapalveluista päivisin välillä klo 10-15 tammikuun loppuun saakka. Koodi toimii sekä soittamalla (puh. 050 598 7687) että verkkosivuilla tehtyjen varausten yhteydessä. Viekää terveisiä, jos menette!

Kuvat Jenni Ruotsi

4 thoughts on “Suortuvat sileinä

  1. Jännä kuinka paljon pelkkä hiusten suoristaminen voi vaikuttaa ulkonäköön, enpä ole tullut ajatelleeksikaan. Hieno tukka, tosin tykkään naturellista surffireuhkastasi ehkä kuitenkin vielä enemmän. Ihanaa loppuviikkoa sinne, hei viikonloppuna sadanviidenkymmenen asteen pakkanen vihdoin lauhtuu!!! ♡ :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.