Friday never hesitate

Perjantai! Aina yhtä iloinen jälleennäkeminen. Lempipäiväni on kohdellut minua tälläkin kertaa kauniisti. Sain aloittaa päivän kiireettömästi kotona keittiön pöydän äärellä. Oli hyvä kahvi, juustolla päällystetty paahtoleivänpalanen ja aikaa eräiden pienikokoisten juustonpalvojien lellimiseen.

2014-09-19-stellaharasek-fridayiminlove-1

Lounaalla tapasin ensimmäisen kerran ihmisen, jonka olen halunnut pitkään tavata. Hän on vielä huikeampi tyyppi kuin olin kuvitellut. Toiset vaan levittävät ympärilleen lempeää energiaa tavalla, jonka toivon tarttuvan.

2014-09-19-stellaharasek-fridayiminlove-22014-09-19-stellaharasek-fridayiminlove-3

Päivän loput työt tein viltin alla koira polvitaipeessani: soitin pari puhelua, tein roikkumaan jääneitä rästitöitä, lähetin yhden laskun, maksoin toisen. Tyhjensin pursuilevasta sähköpostistani kaiken turhan, se olisi pitänyt tehdä jo kuukausia sitten. Deletoin vanhat projektikansiot edes avaamatta niitä, sen tunsi melkein fyysisesti kun virtuaalinen kuorma keveni.

2014-09-19-stellaharasek-fridayiminlove-42014-09-19-stellaharasek-fridayiminlove-5

Työpäivän päätteeksi puolityhjään sähköpostiin kolahti lentoliput – siinä vaiheessa avasin viinipullon. Ensi kuussa tähän aikaan olen Kreikan saariston auringossa! En ole koskaan käynyt siellä, mutta ennustan, että tulen viihtymään. Näen valkoisia kaftaaneja, valkoviinin vilvoittavassa seurassa vietettyjä iltoja, oliiviöljyn tahrimia sormia ja lisää hölmönnäköisiä rusketusrajoja, jotka risteilevät nyt jo haalistuvien päällä.

2014-09-19-stellaharasek-fridayiminlove-62014-09-19-stellaharasek-fridayiminlove-7

Helsingissäkin aurinko paistaa vielä. Seuraavaksi ajattelin pukea korkokengät ja lähteä leffaan. Poikaystävä saa valita elokuvan enkä aio valittaa, vaikka valkokangas täyttyisi toisiaan nuijivista alieneista, mutanttihaikaloista ja fantasiahirviöistä. Ostan pussillisen salmiakkia ja tasaan hengitystä hämärässä. Armeijaottein aikataulutettu viikko ohi, luvassa laiska viikonloppu.

Opened a bottle of wine. Cos everyone knows Friday is all about the wine.

THE CURE – FRIDAY I’M IN LOVE

28 thoughts on “Friday never hesitate

 1. Kreikan saaristo! Jos jossain on paratiisini, niin siellä. Pari vuotta sitten päädyin saarihyppelyllä Koufonissille, jonne vielä aion palata. Pian, ennen kuin saarelle löytää joku muukin.

 2. Kuva jossa viini valuu lasiin on ihan mieletön! Tosin kaikki muut kuvat ovat myös ihania :) Onnea delete-tunteeseen! Se on mahtava fiilis!

  • Kiitos Anna, ihana kuulla että tykkäät! Delete-tunne on palkitseva, taidan kokeilla sitä toistekin.

 3. On aina pikkasen riskaabelia antaa poikaystävälle täysin vapaat kädet leffavalinnan suhteen…

 4. Mä kävin tänään – tai siis eilen perjantaina – myös leffassa, katsomassa ikirakkaudestani Pulpista (ja Sheffieldistä) kertovan dokkarin Rakkautta & Anarkiaa -festareilla. Oli superhyvä, voin suositella kaikille, joita brittipopin älykkösiipi ja eilen synttäreitään viettänyt herra Cocker kiinnostaa.

  Sama pellavateeppari löytyy multakin. On kyllä ihana! Ja mitä ihaninta viikonloppua!

  • Toinen suositus täältä! Näin dokkarin elokuussa Brooklynissa teollisuusrakennuksen katolla. Jarvis oli paikalla. Näytöksen jälkeen Pulp-karaoke, jota herra itse tuomaroi, ja ilmaiset drinkit. Ehkä kesän paras ilta.

 5. Muotoilet kauniisti juurikin niitä arkipäiväisiä työaskareita, jotka kuuluvat tännekin puolelle ruutua. Jotenkin keventää työtakaa, kun ajattelee ne kirjoittamiesi lauseiden kautta. Välillä tuntuvat raskailta, mutta loppujen lopuksi, nekin ovat vain elämää (no bun intended) ja kauniisti nekin voi nähdä. Kiitos ja ihanaa viikonloppua.

 6. Isoja elämän oivalluksia muutamassa lauseessa. Mun lentoliput vain on tainneet kadota jonnekin…mutta suunnitelmat on hyvässä tallessa!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.