Herätä sisäinen spartalaisesi

Hei helsinkiläiset! Keväällä käymästäni 10Campista kiinnostuneille ja kysyneille tiedoksi, että Helsinki Core Trainersilla on parhaillaan haku auki seuraavaan 10Campiin, joka alkaa 12. tammikuuta. Jaa mikä 10Camp? Kymmenen naista, kymmenen miestä ja kymmenen viikkoa aikaa löytää spartalainen sinussa.

2014-12-23-stellaharasek-helsinkicoretrainers-10camp

Kirjallisen hakemuksen ehtii jättää tämän päivän aikana puoleen yöhön asti. Hakuohjeet löytyvät Facebookista. Jos et ole ihan varma selviätkö, 10Camp on juuri sinua varten. Tunnen ainakin yhden *KÖH* huonoryhtisen humanistin, jonka elämän (ja vatsalihakset) se muutti lopullisesti. Ota riski ja heittäydy, saatat yllättyä.

12 thoughts on “Herätä sisäinen spartalaisesi

 1. Hei Stella!

  Haluaisin kaikella kunnioituksella antaa vähäsen palautetta.

  Olen lukenut blogiasi jo useamman vuoden ajan. Alusta asti oli selvää, että oma tapasi kirjoittaa on selkeän romanttinen ja tyylitelty, ja se miellytti kyllä; seurasin silloinkin, kun monien muitten blogien seuraaminen jäi.

  Viime aikoina olen kuitenkin harmistunut siitä, että “sisältösi” vaikuttaa enemmän ja enemmän laskelmoidulta – joka postauksessa on mukana jokin sponsori, ja jutut ovat yä kauempana rentoudesta tai kiinnostavuudesta, muistuttavat mainosta. Tuntuu, että persoonaa tai henkilökohtaista ei löydy ollenkaan. Onhan se laillaan ymmärrettävää, trendi on ollut läsnä jo vuosia, mutta itse lopetan seuraamisen tähän. Ihan kuin jotain huonoa tv-elokuvaa seuraisi, kliseistä ja yllätyksetöntä.

  Kaikkea hyvää, olet selvästi kuitenkin tyytyväinen ja toiveikas.

  • Itse kuulun niihin jotka aikoinaan pyysivät Stellaa ilmoittamaan kun 10campin seuraava haku alkaa, joten olin tästä postauksesta tosi iloinen. Ei tullut kyllä fiilistä, että tästä on maksettu tai sovittu, vaan tää on musta asiakaspalvelua. Vielä kun tulis se kirjapostaus jota oon odotellut sormet syyhyten jo kuukausia :D

  • Kastanpa minäkin lusikkani tähän soppaan.. Mielestäni sisältö ei vaikuta laskelmoidulta, mutta vähän persoonattomalta, ikään kuin ettei äänessä erityisen usein olisi Stella ja mitä hänen päässään liikkuu, vaan enemmänkin yhteistyöpostauksia ja sellaista “pakkopullaa”. Havahduin tähän kun kirjoitit Stella vähän aikaa sitten siitä, että olit väsynyt ja poikki suuresta työmäärästä jne. Ajattelin, että hetkinen, olithan kuitenkin juuri viikon etelässä, ja olit hiljattain kirjoittanut viettäneesi sunnuntaita elokuvia katsoen ja jäätelöä syöden. Niistä postauksista välittyi kaikkea muuta kuin stressi (ja hienoa niin :)) “Väsymyspostauksesta” minulla tuli olo, että nyt on äänessä oikea Stella, tai “oikeammat” kuulumisesi.. harvoinhan asiat ovat mustavalkoisia, enkä ajattele, että mitään “oikeaa minää” tai “oikeaa ketään muttakaan” on olemassa, mutta silti tuli hassu fiilis, kun blogista yleensä on välittynyt rentoutta, päiväunia, huokeita fiiliksiä, illanistujaisia ja sellaista.

   Rentouttavaa joulua, iloa pyhäpäiviin! :)

   • Heippa Elsa,

    kiitos kommentista, olet selvästi ajatellut asiaa! Ymmärrän mitä tarkoitat, mutta nämä asiat eivät ole toisiaan poissulkevia – sitä voi olla isossa mittakaavassa umpiväsynyt ja silti nauttia leffaillasta. Oikeassa olet siinä, että oma ääni tahtoo välillä kadota, kun on tarpeeksi uupunut ja yrittää vaan selvitä arjestaan. Se toivon mukaan korjaantuu nyt vuodenvaihteesta alkaen, kun minulla on vihdoin aikaa keskittyä tähän blogiin.

    Se Santorinin matka ei muuten ollut ihan pelkkä loma, teimme sieltä kuuden sivun matkajutun Elleen. Kannattaa kurkata, löytyy uusimmasta numerosta!

  • Hei,

   kiitos kommentista ja anteeksi, kun vastaan siihen vasta nyt. Ymmärrän kyllä fiiliksesi. En ole valitettavasti ehtinyt panostaa blogiin toivomallani tavalla aikoihin. Enemmän aiheesta löytyy täältä: http://www.stellaharasek.com/2014/12/many-things-id-like-to-say/

   Se korjaantuu nyt vuodenvaihteesta alkaen kun kalenterista vapautuu roimasti aikaa myös blogille. En itsekään malta odottaa.

   Kiitän jokatapauksessa menneistä vuosista – kiitos kun pysyit mukana näin kauan!

 2. Ööö no kuuluuhan tohon näköjään 38:t treenit ja kaikkee muutakin. Ihan normaali hinta kun jakaa summan noiden kesken.

  • Hei,

   anteeksi kun ennätän vasta nyt palata asiaan. Juu, hinta on oikea. Kysymykset kannattaa toki osoittaa Helsinki Core Trainersille, mutta näin 10Campin osallistujan näkökulmasta voin kommentoida, että minusta hinta on kyllä ihan kohdallaan. Kyseessä on kymmenen viikon intensiivinen treenileiri, joka sisältää mm. 38 x ohjatut treenit, ravintovalmennuksen ja kehonkoostumismittauksen + kuntotestin leirin alussa ja lopussa. Jos olet tottunut käymään kuukausijäsenyyteen perustuvissa ryhmäliikuntakeskuksissa, hinta voi toki tuntua korkealta, mutta nyt puhutaan aivan eri tasoisesta valmennuksesta ja huippuammattilaisten vetämästä paikasta, jossa kaikki valmennus tapahtuu yksilöllisesti ja pienryhmissä.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.