Talven tummimmat sävyt

Tämän talven hitit kiteytyvät näihin kuviin. Lämpimät lampaantaljat, kasmirneuleet ja pesusta pesuun paranevat pellavapyyhkeet, jotka ovat harmaat kuin Helsingin taivas. Kauniisti kuvioidut astiat kävivät kuvauslainassa ja harkitsin hetken niiden hankintaa, mutta päädyin siihen, että ne istuvat jonkun toisen keittiöön omaani paremmin. Siniharmaat sävyt sopivat kyllä vuodenaikaan kuin olisivat siihen suunnitellut.

2014-12-22-stellaharasek-dots-012014-12-22-stellaharasek-dots-02

PEFC-sertifioitu suomalainen pikkukuusi on löytänyt paikkansa betoniruukusta ja toimittaa tärkeänä joulukoristeen tehtävää. Muita joulukoristeita meillä ei (vielä) olekaan. Jouluoksan fanien ei tarvitse hätääntyä, palaan aiheeseen!

2014-12-22-stellaharasek-dots-03

Naapurissa sijaitsevasta sisustuskaupasta bongasin aikoinaan kolhiintuneen ja kuluneen lasikupu, joka suojaa joskus kukkia, toisinaan hedelmiä – tällä kertaa Dotsista saatuja vanhoja sarvia. Myös kuvissa vilahtava lampaantalja ja ruukku on saatu lahjaksi samasta paikasta.

2014-12-22-stellaharasek-dots-052014-12-22-stellaharasek-dots-06

Pieni koira, joka istuu pöydän äärellä ja odottaa tyytyväisenä tarjoilijaa. Tosiasia, ettei mäyräkoirille olla vielä kertaakaan tarjoiltu pöytään heidän kolmivuotisen taipaleensa aikana, ei lainkaan lannista toiveikasta tyttöä.

2014-12-22-stellaharasek-dots-07

Kodista löytyy kaikki harmaan ja mustan eri sävyt – kaunista ja sopivasti karua. Valokuvaaja minussa on vihdoin lakannut taistelemasta pimeyttä vastaan ja toivottanut tummuuden tervetulleeksi. Syntyy se valokuva varjoistakin.

Kuvissa vilahtavista esineistä osa oli kuvauslainassa lifestyleliike Dotsista. He halusivat muistaa teitä joulun kunniaksi alennuskoodilla, jolla saatte 20% alennuksen koko putiikin valikoimasta vuoden loppuun asti. Koodi STELLA toimii niin verkkokaupassa kuin kivijalkakaupassa osoitteessa Fredrikinkatu 34 joulukuun loppuun saakka.

4 thoughts on “Talven tummimmat sävyt

 1. Mistä nuo ihanat astiat on? En löytänyt tuolta Dotsin verkkokaupasta ainakaan :(

  Kaunis tunnelma kuvissa!

  • Hei, astiat ovat Dotsista myös! Voi olla ettei verkkokaupassa ole kaikkia tuotteita, mutta kivijalkamyymälästä löytyy. Jos et asu pääkaupunkiseudulla, liikkeeseen voi varmasti myös soittaa tilauksen muualle.

 2. OKSA MAINITTU!!

  Oli mulla muutakin asiaa. Jostain syystä päähäni iski mielen syvimmistä loukousta Zen Cafén Sella-biisi, kun avasin sivun. Sella tietty korvattuna Stellalla. Huh.

  Oksallista joulua!

 3. huh, luulin että jouluoksa on skipattu.Meidän jouluoksa odottaa vielä syysasussaan (alasti) että siihe pantaisiin roikkumaan yksi tai kaksi juttua.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.