It’s the only way to leave

Vuoden pimeimmät päivät tunnistaa siitä, että valokuvissa on enemmän varjoja kuin valoa. Mutta laukkukokoelman uusimman tulokkaan tunnistaa onneksi siluetistakin! Lumilta vuosia sitten saatu XL-kokoinen klassikkokassi Supermarket Bag kulkee yhä kainalossa niinä työpäivinä kun ei tarvitse retuuttaa perässään aivan koko toimistoa. Mutta niinikään Lumin väeltä lahjaksi saatuun uutukaiseen mahtuu vihdoin kolmetoistatuumainen tietokonekin – ja vähän muutakin. Tuli nimittäin testattua taannoisella Turun reissulla, että tuo tilaihme nielee kaiken mitä viikonlopunviettoon (sis. sukujuhlat) tarvitaan. Saanko siis esitellä, minä ja uusi paras kaverini Eco Supermarket Bag koossa XXL odottamassa junaa takaisin Helsinkiin. Ooh. Loppusyksystä tuli juuri vielä vähän parempi.

_2013-11-stellaharasek-lumi-supermarket-bag

Got the Eco Supermarket Bag in size XXL from the lovely folks from Lumi. Fits everything a lady could possibly need for a weekend getaway: a pair of high heels, a little black dress, two books, a few chunky sweaters, a camera, a 13″ MacBook and at least thirteen tubes of lip balm.

4 thoughts on “It’s the only way to leave

  1. Huisia, kuinka kuvan levollinen tunnelma muuttuu heti jännittyneeksi kun huomaa taustalla seisovan miehen! Jännitysnäytelmä junalaiturilla, iik! :>

  2. Upea laukku! Etsiskelen parhaillaan uutta viikonloppulaukkua kun vanha alkaa ratkeilla liitoksistaan :) Pitääpä mennä Lumin sivuille tutkimaan bägiä tarkemmin!

    • Tätä uskallan kyllä suositella, pienemmästä koosta kun on kokemusta jo 4-5 vuoden ajalta. Tilava ja kestävä, nahka paranee vanhetessaan.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.