Unohtuneita hetkiä

Pakko arvostaa seikkaa, että puhelimesta löytyy valtava kansiollinen kuvia hetkistä, jotka olisin muuten jo unohtanut. Vaikka siitä, kun sovitin kierrätysmuodin kuningattaren ompelemaa nahkamekkoa, jonka saan ehkä lainaksi kemuihin ensi kuussa. Tai siitä, kun perheen prinsessanakit räjäyttivät lelukorinsa keskellä keittiötä. Siitä kun tein maailman parhaan aamiaisbagelin ja siitä, kun löysin kadonneen kalenterin sängystä tärkeänä vartioivan koiran alta. Tai siitä, kun minulle ja poikaystävälle valkeni asia, joka paransi elämänlaatua välittömästi vähintään 300%: jos viikonloppuna on pakko tehdä rästitöitä, niitä voi tehdä saman pöydän äärellä, soittaa samalla lempikappaleita ja keittää vuorotellen lisää teetä.

2013-11-stellaharasek-instagram

Osa otoksista päätyvät Instagramiin nimellä @stellaharasek. Saa seurata. Pieniä tuokioita päivien varrelta, usein koiria tai kukkia tai juoksutossuissa todistettuja auringonlaskuja. Milloin mitäkin, mikä juuri silloin tuntui muistamisen arvoiselta.

FOLLOW ON INSTAGRAM @STELLAHARASEK

12 thoughts on “Unohtuneita hetkiä

 1. Täälä myös nakki prinsessa levittää kaikki lelunsa lattialle ihan vaan palvelusväkeä kiusatakseen. Kiinnostus muuten leluihin on nolla ellei niihin ole piilotettu nameja tai ne vinku vimmatusti. On ne vaan ihania persoonia nuo mäykyt. Saakosken tuosta nahkahameesta koko kuvaa? Mielenkiinto heräsi välittömästi!!

  • Meillä kiinnostavat kyllä muutkin lelut, etenkin jos niillä voi kiusata siskoa (kaikkihan tietävät, että toinen haluaa juuri sen lelun, jolla toinen leikkii). Juu, kyllä mekosta tulee varmasti kokokuvakin, jos se päätyy päälle kyseisiin kemuihin!

 2. Puhelimen kanssa on ihan kiva olla kimpassa, muttei naimisissa. Mulla on somen kanssa vähän vastaavanlaisia fiiliksiä. Jotkut ei edes kerro enää kuulumisiaan, kun kaikki on jo kerrottu siellä Facebookissa. Se on raivostuttavaa.

 3. Joo, muistojen tallentaminen on helpottunut sata miljoonaa prosenttia älypuhelimen myötä. En valita. :) Siinä on tosin ollut opettelemista, ettei kaikkina tylsinä hetkinä käänny heti puhelimen puoleen. Joskus on ihan hyvä katsella vieressä tai vastapäätä istuvaa tyyppiä eikä Facebookia. Mää oon myös teettänyt Instagram-kuvista ihan oikeita kuvia.

  • Sekin on totta. Mulla on kyllä vähän huono tapa kaivaa luuri esiin heti, jos jossain joutuu hetken odottelemaan. Raitiovaunussa on onneksi kiva istua ja katsella ikkunasta ulos ilman sen kummempaa viihdykettä. Olen muuten miettinyt samaa, että pitäisi teettää parhaista Instagram-kuvista ihan paperiversioita.

 4. Aamen! Jokainen olkoon vastuussa hyvästä tasapainosta omassa elämässään. Tekniikka on kivaa, mutta itse tykkään pitää sen renkinä enkä isäntänä.

 5. …ja sitten kun puhelinta on pitänyt äänettömällä tarpeeksi pitkään, sitä ei enää tarvitse pitää äänettömällä, kun ihmiset ovat tottuneet, ettei se kuitenkaan vastaa, eivätkä enää soittele, ellei ole hätä :).

  • HAHA! Mulla tuo ei ole vielä toiminut. Ehken ole vain jatkanut sitä vielä tarpeeksi kauaa!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.