Sadeillan iloja

Maanantai-illan yksinkertaiset ilot: sateinen ilta kun koirat piileskelevät peiton alla, Berliinistä hankitut harmaat villasukat, pannullinen teetä, Balmuirin pellavaiset keittiöpyyhkeet ja salainen iltapala jonkun muun leipomasta saaristolaisleivästä ja isosta kiekosta sormiin sulavaa brieta. Unohtamatta Turun silakkamarkkinoilta ostettuja valkosipulisia suolakurkkuja, jotka toin tuliaiseksi kämppäkaverille ja söin tietysti enimmäkseen itse.

2013-11-stellaharasek-mondayevening-42013-11-stellaharasek-mondayevening-12013-11-stellaharasek-mondayevening-3

Table from Custom Wood, linen kitchen textiles from Balmuir and black bread from heaven.

PHOTOS BY STELLA HARASEK

14 thoughts on “Sadeillan iloja

 1. Hei oletko jo ilmoittanut sen onnellisen, joka voitti Dieselin kellon?? Vai olenko muka vain missannut sen…?

 2. kolme kuvaa, joissa kaikissa on samat jutut, viimeinen kuva olisi riittänyt..paras mielestäni..hmmm, brie on kyllä hyvää : )

  • Haha, makuasioita! Onneksi kolmen kuvan sarja ei ole kuitenkaan mahdottoman pitkä ohitettavaksi. Brie on jumalten herkku, voisin syödä sitä joka päivä. Oooh.

  • Hey Nat, they’re from a finnish brand called Balmuir (www.balmuir.com). These were bought from an Iittala store sale a few years ago, not sure if they still stock Balmuir, but you can get their products from Stockmann (www.stockmann.com) too.

  • Voi kyllä! Tai ystävän Lontoosta tuomaa chai-teetä, jota kaikki taloudessa teetä juovat vihaavat, paitsi minä. Enemmän mulle.

  • Ihanat kuvat, tuli nälkä :D Ja täydelliset harmaat(?) astiapyyhkeet… Kateus. Pitäisköhän itsekin sijoittaa vähän enemmän tähän sisustuspuoleen :D Uutta kotia vielä rakennetaan, niin ei olla jaksettu väliaikaisen asunnon viihtyvyyteen niin kauheasti panostaa. Mutta tekstiilit tietysti kulkisivat mukana muuttolaatikossa.

   • Ruokakuvat pitäisi kyllä melkein kieltää, niistä tulee aina hillitön nälkä ja ruokakateus!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.