Ikkuna-asetelmia

Nappasin jonkun aamun iloksi muutaman kuvan makuuhuoneen ikkunalaudalle kertyneistä esineistä. Rakastan leveitä ikkunalautoja, ne on selvästi keksitty sitä varten että minä saan kasata niihin arkisia välttämättömyyksiä kuten korurasioita ja kaiuttimia ja ajelehtivia asusteita, joiden matka vaatehuoneeseen on liian pitkä. Samppanjanväriset pikkuruusut poimin mukaan alakerran kukkakaupasta, ne ovat niin kainot että melkein punastuvat kun niitä katsoo. Mikon matkatuliaisena tuotu tuoksukynttilä saa odottaa hetken niiden lakastumista ennen kuin avaan sen.

2013-10-stellaharasek-prettythings-42013-10-stellaharasek-prettythings-32013-10-stellaharasek-prettythings-22013-10-stellaharasek-prettythings-1

Vintage loudspeakers from the 70’s, glass box from Peroba, vintage metal mesh clutch from the 60’s, scented candle by Byredo, silk parfume spray was received as a press sample from Balmain Paris.

Hot tip of the day for home decor: hide ugly vintage loudspeakers by stacking stuff on them. Champagne colored roses could probably hide a lot worse things, though. So pretty I keep them on the windowsill to see them first thing in the morning when I wake up.

2 thoughts on “Ikkuna-asetelmia

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.