Another sky for me

Uusi viikko, uudet päähänpistot! Olen pohtinut tänään erinnäisiä tärkeitä asioita, kuten erakkorapujen kuorenvaihtohommia, ruusukaalia sisältäviä ruokaohjeita, sitä pitäisikö makuuhuoneeseen hankkia kerran tai kaksi käytetyille vaatteille penkki (kämppäkaverini on esittänyt eriävän mielipiteen siitä ovatko sinne sun tänne sirotellut vaatteet suotava sisustuselementti vai ei) ja sitä olisiko sittenkin pitänyt mennä katsomaan Washed Outia kun he olivat kaupungissa muutama päivä sitten. Epäilen, että vastaus on kyllä. Ei tarvitse erikseen kertoa, jos olen oikeassa.

Sanomattakin selvää, että mitään järkevää en ole tänään saanut aikaan, mutta kuka uskaltaa väittää etteikö erakkorapuihin liittyvä tietämys voisi jonain päivänä osoittautua tarpeelliseksi? Mistä näistä tietää. Ehkä keitän uuden pannullisen teetä ja etsin koiran, jonka mahaa silittää. Täällä tuntuu tarjokkaita tassuttelevan kaksin kappalein.

I have a feeling I should have gone see Washed Out when they visited Helsinki a few days ago. Oh well. There’s always a next time.

Have been googling hermit crabs all day and spreading the love by sending hermit crab YouTube links to anyone bored enough to watch them. What a productive day. But might be time to fool people into thinking I have a social life by going offline for a few hours.

18 thoughts on “Another sky for me

 1. Kerran tai pari käytetyille vaatteille toimii penkki, tai vaatepuu. Itsehän käytän makuuhuoneessani olevaa nojatuolia, jota ei useimmiten juuri näe vaatekeon alta. Toisaalta, silloin kun siinä on vain pari vaatetta, kissani Dille menee siihen päiväunille ja on parissa päivässä karvoittanut haaltuneen oliivinvihreän samettinojatuolin jännittävän valkoiseksi. Ehkä siis parasta vuorata nojatuoli niillä vaatteilla.

  Yllättävän usein pari kertaa käytetyt vaatteet valtaavat myös noin neljänneksen parisängystä, mitä aina suuresti ihmettelen.

  • Niin, tuosta samaisesta syystä nojatuoli ei ole meillä vaihtoehto – siihen kertyy välittömästi valtava vaatekeko, johon mäyräkoira tekee pesän. Mukavaa toki mäyräkoiralle.

 2. Minulla on kerran tai pari käytetyille vaatteille vetokori kylpyhuoneen kaapissa. Aiemmassa asunnossa niille on ollut hylly vaatehuoneessa. Nämä ratkaisut ovat parantaneet elämänlaatua huomattavasti, voin kertoa. Penkkikin varmasti käy, jos vaatteiden katseleminen ei haittaa. :)

  • Ei haittaa, mieluummin saavat pysyä näkyvissä että muistan niiden olemassaolom, nimim. hajamielinen haahuilija…

 3. Minä ostin miehelle viime vuonna joululahjaksi Artekin 153B:n tähän tarkoitukseen. Ajattelin, että sitä vaatekasaa en voi loihtia pois näkyvistä, joten onpahan edes kiva penkki (piilossa) sen alla. Itselläni on puolipitoisille iso pärekori. Ja tuoli. Ja olohuone.

 4. Meillä on sellaset sisustustikkaat, jotka saa taitettua “ohuemmaksi”. Niitä käytetään joskus tikkaina, useammin viikon vaatepuuna.. :) Aina tosin kaikki vaatteet eivät löydä tietään siihenkään, mutta periaatteessa.

  • Kappas, juuri tuossa ylempänä huutelin tikkaiden perään. Kun vaan löytyisi joku sopivan rosoinen vaihtoehto. Aasialaishenkisistä bambutikkaista en oikein tykkää.

    • Oooooo! Hienot! Mutta vitsi, luulen että tarvitsisin mieluummin raskaat metallitikkaat. Ihan siksi kun meillä ryntäilee pari matalaa eläintä, jotka kaataisivat seinää vasten nojaavat kevyet puutikkaat kolmetoista kertaa päivässä. Mutta muuten nuo olisivat kyllä olleet täydelliset!

     • Mä en pelkää muuta kuin että toinen omista nelijalkaisistani päättää vastaisuudessa tehdä iltapissinsä kätevästi valmiiksi sisätiloihin kuljetettuun paaluun. Mutta siis ymmärrän huolesi, ja jos vastaan osuu järeät metallitikkaat, niin vinkkaan kyllä niistäkin!

     • AHAHAHAH, tuota en tullut edes ajatelleeksi. Meillä asuukin pelkkiä tyttösiä, niin sitä vaaraa ei meillä onneksi ole… Onnittelut jokatapauksessa kauniiden uusien tikkaiden omistajalle!

 5. Ruusukaaleista suosittelisin ruusukaalicarbonaraa (pekoni sydän ruusukaali) ja simppeleitä uunissapaahdettuja ruusukaaleja aiolin kera. Ja kyllä, pari kertaa käytetyille vaatteille on oltava penkki, hankin viime viikolla omani, se on ihana.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.