Stay out super late tonight

Voiko lokakuisen pimeän perjantai-illan viettää paremmin kuin heiluen hattu päässä akateemisissa pöytäjuhlissa? Mahdollisesti, mutta missään muualla ei lasia täytetä niin nopeasti kun se on kumottu tyhjäksi. Seuraavalla kerralla ehkä osaan jo laulaa muiden mukana säkeen tai kaksi toista kotimaista – tai kailotan vodkan voimalla sinnepäin, vaikkei ihan nappiin (tai nuotilleen) menisikään. Olenhan Ruotsissa syntynyt ruotsinkielen opettajan tytär, joka puhuu tasan neljä sanaa ruotsia: jag talar inte svenska. Mahtoi olla rakas ystäväni Hanna, joka kerran kirjoitti, että aina ei voi voittaa, mutta aina kannattaa elvistellä ja laittaa rima liian korkealle. Että ensi kertaa odotellessa.

2013-10-11-stellaharasek-hats-22013-10-11-stellaharasek-hats-12013-10-11-stellaharasek-hats-joniandstella-3

Last Friday evening was a winning combination of matching bowler hats, a little vodka and a lot of swedish drinking songs.

21 thoughts on “Stay out super late tonight

  1. ooooh…!!! Mistä tuollaisia knalleja saa?!

    terveisin nimimerkki minäkin haluan olla chaplin.

  2. Jasså, sitsit! Yksi yliopisto-opiskelun hauskimmista ja kummallisimmista kokemuksista. Tykkään erityisesti kiertopuheista ja juomalaulujen salaisista säkeistöistä, jotka vain osa porukasta osaa.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.