Unohda siivous, osta kukkia

Uusi filosofiani kodinhoidossa: unohda siivous, osta kukkia. Lempikukkieni pionien rinnalle on ilmestynyt tänä kesänä uusi suosikki, hortensiat. Niistä puuttuu pionien dekadentti särmä, mutta niissä on samaa pöyhkeyttä ja ränsistynyttä röyhistelyä. Yksi kukka riittää, eikä useamman ego Kapteeninkadun kapeaan keittiöön mahtuisikaan. Custom Woodin 1800-luvun kattolankuista tehty pöytä viihtyy onneksi kaikkien kukkien seurassa, pöyhkeyden asteesta riippumatta.

2013-10-stellaharasek-kitchen-012013-10-stellaharasek-kitchen-022013-10-stellaharasek-kitchen-032013-10-stellaharasek-kitchen-042013-10-stellaharasek-kitchen-052013-10-stellaharasek-kitchen-06

Table made from reclaimed 1800th century ceiling boards by Jani Pensola from Custom Wood, chairs & vintage anatomy board secondhand finds, blanket Pia Wallén, lamb hides on chairs from Peroba, vintage glass jar from Riihimäen lasi. Some are mine, some my roommate’s.

A few photos from our kitchen. My new philosophy for housekeeping: fuck cleaning, buy flowers. I’ve been carrying white hydrangeas home all summer, too bad this might be one of the last blooms of the fall. I love the way they look like big bobbleheaded balloons, all fluffy and frisky when we drag ourselves in the kitchen in the morning and try to keep our eyes open while preparing caffeine into a drinkable form. Those smug little bastards.

6 thoughts on “Unohda siivous, osta kukkia

    • Kaikista hyvinvarustetuista kukkakaupoista vielä hetken aikaa, ennen kuin hortensiakausi on tältä syksyltä ohi.

  1. Mun siivousfilosofiaani kuuluu syksyisin kynttilänvalo. Ei hämärässä kukaan mitään pölyä edes huomaa!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.