Tick of the clock

Löysin kuukausi tai kaksi sitten vanhan kellon kirpputorilta, tarkemmin sanottuna lempipaikastani Korkeavuorenkadulta, Fasaanista. Rokotti lompakkoa kympillä, toimii tehokkaasti ja tekopirteästi kuin kofeiinilla käyvä kämppäkaveri. Herätystä en ole uskaltanut ottaa käyttöön, siihen pirinään heräisi koko kortteli.

2014-01-29-stellaharasek-athome-012014-01-29-stellaharasek-athome-022014-01-29-stellaharasek-athome-03

Picked up an old clock some time ago. Such a pretty little thing, but don’t let looks fool you – the alarm wakes every living soul within three blocks. With a heart attack.

THE CHROMATICS – TICK OF THE CLOCK

12 thoughts on “Tick of the clock

  1. Mulla on myös vastaavanlainen.Ihan joka aamu saan sydänkohtauksen, luulen että jossain palaa ja olen aivan varma että koko talo tai kortteli on herätetty. Paniikissa otan aina kellon käteen ja ennen kun ehdin löytää takaa sammutus nappulan, pidän kiinni tuosta heilurista sormella että lakkaa pirisemästä :)

  2. Mä löysin kans vastaavan n. 10 vuotta sitten. Oli tosi kaunis, mutta jo sen tikitysääni oli niin infernaalinen, että meinasi järki lähteä. Pois se piti laittaa, harmi sinänsä. Mites tuosa sinun kellossasi? Upean näköinen kyllä on!

  3. Mullakin on ollut tommonen kello. Kuparinvärinen. Eikä sitä todellakaan voinut käyttää herätyskellona, koska siitä raivoisasta räminästä olisi seurannut vähintäänkin sydänkohtaus. Nyt mä aloin haikailla sen kellon perään, missähän se on…? Täytynee äiteeltä kysäistä, josko se jossain varaston perukoilla lojuisi. Saisi ainakin kauniin sisustusesineen :)

  4. Ihan superhieno! Minäkin olen miettinyt vanhanajan vekkarin hankkimista, kun kännykkään heräily ja sen yöllinen räpläily on vaan niin last season. :)

    • NO NIINPÄ! Mulla on pahana tapana sitäpaitsi nukkua puhelimen herätyksen läpi. Tuon kapistuksen pirinää on pikkuisen vaikeampi ignoorata.

    • Juu, sillä saa aiheutettua sydärin kätevästi koko kerrostalon asukkaille kerralla!

  5. Mulla on samanlainen, äidin nuoruusvuosien perintöä. Ilmeisen kestävää tekoa, koska sen tärykalvoja moukaroivan herätysäänen ansiosta sitä on paiskottu pitkin lattioita jo useilla vuosikymmenillä.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.