Harmaat pellavalakanat = parasta

Pelkästään yhden viikonlopun perusteella voin varmuudella kertoa, että tie onneen käy harmaiden pellavalakanoiden kautta. Balmuirilta saadut vuodevaatteet ovat lempeintä lääkettä marraskuun myrskyihin. Palaan asiaan, jos maltan ikinä enää nousta sängystä.

2013-11-kapteeninkatu-balmuir-dogs-22013-11-kapteeninkatu-balmuir-dogs-1

Whoever said you can’t buy happiness has never tried linen sheets from Balmuir.

23 thoughts on “Harmaat pellavalakanat = parasta

 1. mä pesen lakanat aina höyryohjelman kera, oisko sillä vaikutusta asiaan kun omat henkkamaukat on kyllä pehmenneet käytön ja pesujen myötä…? pehmoiset olivat alussakin, mutta se pieni karheus on taittunut käytön myötä. kaikesta päätellen tuotantokaan ei tosiaan ole ollut ihan tasalaatuista…

  • Pesuohjelma voi toki vaikuttaa! Joku minua viisaampi voi kommentoida, jos tietää enemmän.

 2. Meillä on käytössä molemmat. Kokemuksesta voin sanoa että niin ihanat kuin Balmuirit ovatkin, ne eivät kestä eläinten kynsiä. Varsinkaan pesujen jälkeen, kun ovat entisestään pehmenneet. Mutta laatu on H&M:n vastaaviin verrattuna paljon parempi.

 3. saadut lakanat, onko kyseessä siis yhteistyöpostaus tai mainos : ) tuliko siihen ikinä mitään selkoa, kuinka nämä merkataan…eikö jotain linjausta ollut suunnitteilla ?

  • Heippa,

   aiheesta on tulossa lähipäivinä Balmuirin kanssa sovittu juttu. Tämä oli vain omasta innostuksestani syntynyt teaser, jonka yhteydessä mainitsin selvästi, että lakanat on saatu.

   Taidat viitata paljon keskustelua herättäneeseen ASML:n luonnokseen, josta luovuttiin harmi kyllä kesken hankkeen. Siinä oli paljon pointteja, mutta toteutuksesta oli ilmeisesti lopulta liikaa eriäviä mielipiteitä. Tässä lisää aiheesta, jos ei ole osunut silmiin: http://nyt.fi/20131015-amatoeoeribloggaajat-eivaet-saa-ohjeita-mainonnasta/

   Muita aiheeseen liittyviä linjauksia ei tällä hetkellä ole voimassa kuin Suomen laki, joka kieltää piilomainonnan. Sitä tietysti noudatan ihan ilomielin. Valitsen tarkasti tuotteet ja brändit, joista kirjoitan ja/tai joiden kanssa teen yhteistyötä, enkä näe läpinäkyvyydessä mitään vikaa.

   • kiitos vastauksestasi, juuri tuota linjausta tarkoitin…ikävää, että siitä ei tullut mitään…selkeys noissa asioissa olisi kyllä hyvä olla, eipähän jäisi kenellekään epäselväksi, mikä on mainosta ja mikä ei…vaikka kuinka olisi itselle mieluinen ja tarkasti valittu yhteistyö, silti se on mainos, näin se vaan on : )

    • Tottakai! Merkitsen kyllä yhteistyössä tuotetut jutut selvästi, vrt. vaikkapa uusin Styleinin kanssa toteutettu juttu. Tästä jutusta puolestaan ei oltu sovittu, joten merkintää ei ollut (tulevaan juttuun se tulee). Kerroin tietysti silti, että lakanat on saatu eikä ostettu. Mielestäni se riittää selventämään asian niille, joita se kiinnostaa. Kommentoida toki saa, jos on eri mieltä :)

  • mulla ei ole kokemusta balmuirin lakanoista, mutta kyllä nuo HM:n ovat myös Ihanat isolla I:llä :).

  • Hmm, mulla ei ole omakohtaista kokemusta H&M:n pellavalakanoista, mutta lähipiiristä kantautuneen tiedon mukaan ne rispaantuvat harmillisen nopeasti eivätkä ole yhtä pehmeät kuin Balmuirin pellavalakanat. Hintaerostakin voi toki jotain päätellä.

   • no onneks mulle on sitten sattunut joku poikkeuksellisen hyvä setti, ei rispaa ja on kyllä ihanan pehmeät aina vaan :)

    • Ooo, hyvähyvä! Kuten sanottu, omakohtaista kokemusta ei ole, mutta kivaa kuulla myös positiivisia kommentteja.

   • Aaaa, okej. Mä luulin, että sulla oli ne HM:n pellavaiset niin siks kysyinkin. Joku mielikuva jäänyt, että sulla oli postaus niistä aaaaikoja sitten, mutta oon siis nähnyt unta :D

    • Ne mun sata kertaa kuvissa vilahtaneet harmaat lakanat ovat siis H&M Homesta kyllä, mutta eivät nuo pellavaiset, vaan tiheään kudotusta puuvillasta tehdyt. Kuulemani mukaan nuo H&M:n pellavalakanat pölyttävät sen verran, etten ole entisenä astmaatikkona uskaltanut hankkia. Mutta jos kokeilet, tule toki raportoimaan kuinka kävi!

   • H&M:n pellavalakanat pölyttävät ja ovat kyllä melkoisen kovat. Ihan eri luokkaa kuin nuo Balmuirit!

    • Joku minua valistuneempi tiesi kertoa, että ne on tärkätty sen verran tiukalla otteella, etteivät pehmene käytössä samaan tapaan kuin laadukkaammat, mutta tiedä sitten.

   • Minulla on HM:n pellavalakanat. Olen tykännyt kovasti enkä ole lainkaan samaa mieltä kuin linkissä oleva testaaja. Tosin minulla ei ole kokemusta Balmuirin versioista. HM:n lakanat ovat olleet meillä jo ainakin pari vuotta ahkerassa käytössä, eivätkä ole menneet miksikään, tai siis ovat vain muuttuneet paremmiksi ajan myötä. Eivät myöskään pölytä. Ovat ihanan paksua ja painavaa kamaa, suosittelen ainakin heille jotka eivät raaski kalliimpia ostaa.

    • Kiva kuulla, että ovat olleet hyvät käytössä. Mielipiteitä näyttää olevan puolesta että vastaan, tulee mieleen että tuotanto ei ehkä ole ollut ihan tasalaatuista.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.