Love is for ever

Äitini ottama kuva kertoo minusta ja isästäni kaiken: haavi auki, horisontti vinossa ja määrätietoisesti menossa ei pienintäkään aavistusta minne. Harasekin perheessä on aina tiedetty, että suurpiirteiselläkin suuntavaistolla pääsee pitkälle, kun luottaa vaan siihen että vauhti korjaa virheet.

2013-11-stellaharasek-fathersday

Christopher Columbus didn’t need directions, and neither do we.

14 thoughts on “Love is for ever

    • Kiitos Lumi. Hmm, en ole itse huomannut yhtäläisyyksiä, mutta ehkä se on katsojan silmässä!

  1. Äitien ottamat potretit lasketaan onnistuneiksi, jos horisontti on enemmän vaaka- kuin pystysuorassa, kuvattavien päästä yli puolet on kuvassa, ja kuva sen verran tarkka, että henkilöt ovat tunnistettavissa.

    Iskä <3.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.