Strange highs, strange lows

Moni asia maailmassa on mennyt viime päivinä ohi, mutta siitä ei ole epäselvyyttä, että marraskuu on saapunut kaupunkiin. Puut ovat mykät ja mustat, kadut märät ja aamut sumuisia muistakin syistä kuin siksi, että yritän selvittää onko elämää ilman kahvia. (Hengenvaarallinen tutkimus on tällä hetkellä kriittisessä vaiheessa. Tarkkailemme tilannetta.) Sumu on yksi lempiasioistani syksyssä, siinä on jotain uneliasta ja lempeää. Kuka jaksaa kiukutella, kun astuu aamulla kadulle ja mereltä työntyvä sumu kutittelee poskea.

2013-11-stellaharasek-helsinki

Viikon haasteista on selvitty vaihtelevalla motivaatiolla ja menestyksellä, tyylipisteitä laskematta. Aamulla on vielä noustava hoitamaan työviikon viimeiset tehtävät, sen jälkeen suljen tietokoneen ja työnnän sen kaappiin, potkaisen korot jaloistani, maastoudun kämppäkaverilta pöllittyyn villapaitaan ja kerään kaikki löytämäni koirat kanssani peiton alle. Sitten ei tarvitse enää kuin kiristää lahjoa suukoilla poikaystävä lämmittämään glögin.

No need for colors, it’s all black and white anyway.

Photo by Mikko Rasila

15 thoughts on “Strange highs, strange lows

 1. Minuakin kiinnostaa tuo kahvitutkimuksen tulos (sama tavoite täälläkin). Voitko raportoida siitä enemmän jossain vaiheessa?

 2. Mahdatkohan muistaa mikä oli sen ruotsalaisen artistin nimi, joka kuullosti hämmästyttävän paljon Robynilta? Vinkkasit siitä joskus edellisen blogisi puolesta.

  • Haha! Taisit erehtyä henkilöstä, en ole raskaana enkä usko että siitä olisi ollut erehtymisen vaaraa eilisissä vaatteissani.

 3. Ootko kahvilakossa tai lopettanut kokonaan?! aihe on itselle tosi ajankohtainen, kun vatsavaivojen takia on pitänyt vähentää, toki edelleen puhutaan merkittävistä määristä kahvia..3mukia päivässä menee tällä hetkellä, mutta haaveena vähentää edelleen.. kerro siis lisää tutkimuksistasi:)

  • Olen yrittänyt pidempään vähentää, nyt melkein minimiin, kun ei vatsa tahdo kestää. Palaan aiheeseen kun pääsen tutkimuksissa eteenpäin!

 4. Tuli tässä mieleen, että muistatko mikä on sen sunkin edellisessä blogissasi mainostamasi sateenvarjon merkki, siis se mikä ei mene ympäri tai taivu missään tuulessa? Oon sitä itsekin hipelöinyt jossain, ja nyt kaduttaa etten silloin hommannut. Nimimerkillä “any resemblance to current month is purely intentional.”

  • Senz Stealth! Pulju.netista aikoinaan saatu, ei näytä olevan nyt valikoimissa, kannattaa kysyä perään tai metsästää muualta. Hillittömän hyvä, yhä käytössä eikä osoita mitään luovuttamisen merkkejä!

  • Noita saa tilattua Senzin sivuilta suoraan ihan kohtuulllisella toimitusmaksulla ja Stockmannkin näyttää myyvän ainakin yhtä kokoa:
   http://www.senzumbrellas.com/collection/collection.php?sl=en
   https://stockmann.com/p/fi/Senz-Sateenvarjo/265772

   Ei todellakaan käänny nurinniskoin edes rannikkotuulessa. Riskinä on pikemminkin että varjo lentää kädestä, jollei siitä pidä riittävän tiukasti kiinni :)

   Itselläni on varjo kahdessa koossa ja parin vuoden käyttökokemuksella voin sanoa, ettei markettivarjoihin ole enää ikinä paluuta. Laatuunsa nähden nuo eivät ole edes kalliita.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.