Iltapäiväretki Kaapelitehtaalle

Olen unohtanut vallan raportoida tärkeitä asioita. Kuten sen, että piipahdimme tovi sitten järjestetyssä Design Marketissa ja onnistuin vihdoin bongaamaan Richard McCormickin hurmaavan ruokarekan sellaiseen aikaan kun se on auki.

2014-09-19-stellaharasek-designmarket-1

Sitäkin harmillisempi oli havaita, että ruokarekan jono täytti Kaapelitehtaan koko sisäpihan. Nälkäkuolema vaani jo kulman takana, joten tyydyimme viereisen Street Gastron antimiin. “Tyytyminen” on tosin väärä sana, possupitaleipä oli meinaan hillittömän hyvä.

2014-09-19-stellaharasek-designmarket-2

Tälle armaan asuinkumppanini ilmeelle on olemassa nimi ja se on PAHAT MIELESSÄ. Tässä tapauksessa mielessä oli ehkä toinen possupita.

2014-09-19-stellaharasek-designmarket-3

Mustasydämisen minimalistin pitäisi olla immuuni vaaleanpunaisille asioille, muttei ole. Ehkä on aika luopua mustasydämisen minimalistin identiteetistä ja ryhtyä avoimesti pehmeäpäiseksi romantikoksi, joka rakastaa kukkia ja sulaa sopivasti sijoiteltujen sanojen edessä. Follow that truck. Well – who wouldn’t?! En osaa päättää kumpaa Richard on enemmän, nero vai ihana.

2014-09-19-stellaharasek-designmarket-4

Varsinainen määränpäämme oli Balmuirin kasmirtaivas. Mikolla kesti 0,6 sekuntia valita suosikkinsa eli aika kauan verrattuna minuun. Törmäsimme myös toiseen kiinnostavaan putiikkiin, minulle uuteen tuttavuuteen, johon pitää palata paremmalla ajalla samalla kun vilautan lähipäivinä mitä tulin vieneeksi kotiin.

2014-09-19-stellaharasek-designmarket-5

Hmm. Tuli nälkä tätä kuvaa katsellessa. Taidan lopettaa ja mennä tekemään toisen aamiaisen.

11 thoughts on “Iltapäiväretki Kaapelitehtaalle

  1. Saako miuten toivoa meikkijuttuja? Ei ole aikoihin ollut, ja kiinnostaa mitä käytät nykyään. Ehkä sulla olis uusia vinkkejä?

    • Hmm, luulen että olen pikemminkin itse uusien vinkkien tarpeessa! Mutta otetaan tämä korvan taakse.

  2. Tiedän, että toistan itseäni, mutta pliiiiis palauta se postausten otsikkolista blogiin! Nyt on todella hankala jotenkin käyttää tätä, kun ei näe listaa postauksista ja pysty siitä katsomaan mitkä on jo lukenut ja mitkä on itselle uusia.

  3. Street Gastron safkat ovat kyllä superjees. Richardin safkoja en olekaan päässyt vielä maistamaan.

    • Juu, en minäkään vielä päässyt maistamaan tuon ruokarekan herkkuja, ensi kerralla sitten!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.