Tanssi koko yön ja kävele kotiin

Kuukauden lempikengät: vuosia vanhat Carin Westerin kiilakorkonilkkurit, jotka päätyivät vähänkäytettyinä kaappiini toisen käden kautta. Puolet ystävistäni pitää niitä maailman uljaimpina kenkinä, loput ovat sitä mieltä että ne näyttävät kapisilta kavioilta ja joutaisivat jo roviolle. Hah! Minä viis veisaan ja jatkan kaduilla kopisemista kiilakoroissa, joiden ansiosta katselen maailmaa kahdeksan tuumaa korkeammalta kuin kotimaisella keskivertopituudella siunatut kanssasisareni. Hulluinta on, että korot ovat hämmentävän hyvät jalassa enkä tarkoita nyt sarjassa “taksis eka, taksis vika” vaan sarjassa “tanssi koko yö ja kävele aamuksi kotiin”.

2013-11-stellaharasek-carinwester-shoes-012013-11-stellaharasek-carinwester-shoes-022013-11-stellaharasek-carinwester-shoes-03

Shoes Carin Wester, stockings Wolford, knit dress a gift from Stylein, vintage silver cuff, vintage trunk a gift from Roomage.

I congratulate myself for being smart enough to invest in Carin Wester’s wedges a few years ago every time I wear them. I’d love to live in a world where all six-inch heels are just as comfortable as they are.

Photos by Dorit Salutskij

18 thoughts on “Tanssi koko yön ja kävele kotiin

 1. Silloin, kun nuo kengät eka kertaa esiintyivät blogissasi, olin kapiset kaviot -kannalla. Mutta nykyään ne näyttävät oikein tyylikkäiltä. Vähän jopa houkuttelisi tsekata tuo Huuto.net… Olen tainnut aikuistua. Tai mennä sekaisin. Miten vaan!

 2. Päivää vaan Pastori Harasek! Tulee nimittäin hämmentävän kirkollinen fiilis tuosta kolmannesta kuvasta :D

  Oikean käden alle voisi piiloutua virsikirja ja jotenkin kuvassa on kaiken päälle harras tunnelma. Ja kun sen näkee näin, alkaa korukin muotonsa vuoksi näyttää yhtäkkiä ranteeseen eksyneeltä liperiltä.. No joo, hymyilyttää kyllä itseänikin, mutta mielikuvalle ei vaan enää mahda mitään :)

  Mutta kuva on kaunis (kuten nuo muutkin) ja on sulla hyvät kintut!

  • moi hansu! mä tykkäsin kans tuosta vikasta kuvasta eniten mutta vähän eri syistä (vaikka nyt näenkin tuon sun mielleyhtymän). mun mielestä oli aivan huipunhuiput nuo vähän vinksallaan olevat jalat ja nuo muoti- ja tyyliblogeille niin epätyypilliset seminyrkitetyt kädet! superhienot nuo kädet!

   • Kuvan asetelma (juurikin nuo mainitsemasi jalat ja kädet), hieno sivuvalo ja näiden yhdessä luoma kokonaistunnelma tekee minunkin mielestäni kuvasta upean. Ja poikkeuksellisen. Se mun näkemä kirkollisuus on vaan hauska lisä :)

    Onnittelut Doritille nappilaukauksesta. Onhan tämä blogi muutenkin kuulu poikkeuksellisen hyvistä ja harkiten valituista kuvistaan. (Oletan sinun olevan SE Mikko, jonka tuotosta monet muut niistä upeista ovat).

 3. apua. olen hukannut Sen Täydellisen Salviapastaohjeen minkä vinkkasit joskus taannoin olivian puolella – voisko sen saada ( tai linkin siihen ), jos kehun kenkiä ihan hirveesti ;)? ei se mitään, kehun kuitenkin. ihanat!

  • HAA! Luuletko, että kenkäkehuilla saa kiristettyä itselleen ruokaohjeita?! Todellakin saa. Olivian arkistot ovat menneet jo kiinni, mutta tässä ohje yksinkertaisuudessaan: tarvitset pinaatilla ja ricottalla täytettyjä tuoretortelliineja, kimpaleen oikeaa voita, parmesania ja nipun tuoretta salviaa, mieluiten pari punttia. Laita pastavesi kiehumaan ja heitä samaan aikaan voi ja revityt salvianlehdet pannulle. Voikastike on valmis, kun salvianlehdet ovat vähän mustuneet (ei mene montaa minuuttia). Kippaa kastike tortelliinien päälle, nakkaa raastettu parmesan perään ja viimeistele mustapippurilla. Valmista noin kymmenessä minuutissa ja aivan hillittömän hyvää. Ei laihduttajille. Voikastikkeeseen voi lorauttaa myös tilkan valko- tai kuohuviiniä, jos sattuu olemaan.

   • Hohoo, jumankauta! Just ärsytti kun koko viikonloppu menee yksin himassa töitä tehden, mutta nytpä tiedän ainakin mitä teen ruuaksi! Kiitti muistutuksesta!

    Ja ihan mielettömät on myös kengät, yhä edelleen! Oliko näissä paksu karvavuori alunperin vai muistako väärin?

    • Hei Elina, alunperin oli, mutta alkuperäinen omistaja oli repinyt ne irti. Ei haittaa, nyt niitä voi käyttää lämpimälläkin säällä.

 4. Hämmentävää, mulla on ollut näiden pitkävartiset versiot ja yhden talven koitin kiduttaa niillä itseäni, jonka jälkeen luovutin ja myin saappaat. Olivat super huonot jalassa (tunne oli kuin Nokian Kontiot 10 cm korolla!) ja kun korkoa oli se 10 senttiä ihmettelen miten selvisin hengissä Helsingin katujäätiköillä! Mutta mageet nuo ovat silti!

  • Mulla on ne pitkävartiset versiotkin! Niitä olen käyttänyt vähemmän, mutta hyvät nekin ovat jalassa. Olisikohan lestistä kiinni, toisille sopii toisille ei? Tai sitten sulla oli jotkut maanantaikappaleet. Harmi kuitenkin.

 5. Hassua, laitoin juuri samanlaiset (tosin alunperin vaaleanharmaat ja suutarilla mustaksi maalautetut) popot Huuto.netiin huudettavaksi. Myyn myös toiset Carin Westerin sandaalit (jotka Stellalla on myös, koska tyylisilmää ;)), koska ovat auttamattomasti liian pienet. Yhyy.
  Kandee tsekkaa, jos kiinnostaa (Kohdenumero: 291561930). Tarjolla myös muuta (tälläkin tontilla tykättyä) merkkikamaa. Ja Stella, anteeksi mainostus, mutta nuo kengät -molemmat Westerit siis- on liian kauniit kaapissa säilöttäväksi.

  • Ei haittaa, mainosta vaan. Ehkä siitä on jollekin noita kenkiä kuolanneelle iloa!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.