Melonikynnet (ja mustaa)

Köh. Juuri kun pääsin julistamasta, että kirkkaanpinkit kynnet eivät tee enää paluuta elämääni, tapahtui sekohullaantuminen. En osaa selittää, kuva kertonee kaiken olennaisen. Eivät nuo tosin ihan pinkit ole, enemmänkin meloninväriset. Puuttuu vain vihreät reunat ja mustat pilkut. Tekisi mieli maistaa.

2016-07-13-stellaharasek-julyinblack-12016-07-13-stellaharasek-julyinblack-2

Noin muuten musta on alkanut taas kiinnostaa kesäisen väriräjähdyksen vastapainoksi. Se tapahtuu joka heinäkuu: mustan terävät ääriviivat alkavat näyttää äärimmäisen hyvältä ruskettuneella iholla. Ray-Banin aurinkolasit ovat loppukevään hankinta, pienemmät ovat minun ja isommat hänen. Tykkään hulluna tuosta Roundin mallista, se ei ole ihan niin retro kuin täysin pyöreät pokat, mutta on silti särmä.

2016-07-13-stellaharasek-julyinblack-32016-07-13-stellaharasek-julyinblack-4

Parhaassa kesäkassissa kulkee mukana ihan kaikki. COSilta hankittuun jättikassiin mahtuu retkivarusteiden lisäksi myös Juno-koira, kokeiltu on. Verkkokassissa kosteat pyyhkeet ja muut uimakamat pääsevät tuulettumaan – vielä kun ehtisi sinne rantaan saakka! Ehkä loppuviikosta, kun tie vie kohti länsirannikkoa ja Yyterin hiekkoja. Ohut harmaa huivi lähtee mukaan, se on taatusti suunniteltu juuri niihin kesäiltoihin kun ei muisteta mennä nukkumaan.

2016-07-13-stellaharasek-julyinblack-52016-07-13-stellaharasek-julyinblack-6

Marshallin kuulokkeet eivät kuulu minulle, vaikka minusta niiden kyllä pitäisi. Täytyy ehkä hankkia omat ennen kuin omistaja kyllästyy niiden mystisiin katoamisiin. Olen tullut tulokseen, että elämä on liian lyhyt ja musiikki liian hyvää kehnoihin korvanappeihin. Samaa sarjaa kuin kengät, joilla on huono kävellä: you have ONE job.

2016-07-13-stellaharasek-julyinblack-72016-07-13-stellaharasek-julyinblack-8

Jos melonikynnet (tai ehkä mustat, joihin juuri ehdin jo siirtyä) alkoivat hotsittaa, vinkkaan, että taikasanalla STELLA saa Fredantorilla sijaitsevasta Hiussali Peilista elokuun loppuun saakka sormien ja varpaiden yksivärisen Shellac-kestolakkauksen yhteishintaan 99€. Varaukset verkosta (tässä vielä linkki suoraan oikeaan palveluun) tai numerosta 09 2709 3220. Kesän kauneimmat ja vaivattomimmat kynnet taikoo se sama Jenni, joka osana yhteistyötämme pitää tätä minunkin kyseenalaista kesäeleganssiani ainakin kynsien osalta yllä. Uskon vakaasti siihen, että hiukset saavat olla sinnepäin eikä kosmetiikkaa kaivata, kunhan on kauniit kynnet.

PHOTOS BY STELLA HARASEK & JARNO JUSSILA

16 thoughts on “Melonikynnet (ja mustaa)

  1. Oi mikä herkkuväri kynsissä! Minun kynnet tänä kesänä on valloittanut poltettu oranssin väri. Siitä en tunnu pääseväni yli tai ympäri.

    • Hmm, tykkään tästä huivista kovasti, toinen suosikkini on vähän paksumpi ja syksyisempi Helsinki-huivi. Molemmat ihania!

  2. Ihana pakko-saada-mulle-kans huivi (ja kynnet myös)! Mikä on huivin ostopaikka/strategiset tiedot jos niitä maltat jakaa?

  3. Sennheiserillä on myös hyviä, keveitä “sankakuulokkeita”. Nimim. Kaikki napit joko painaa tai tippuu korvista.

      • Mulla ei pysy mitkään nappikuulokkeet, puuttuu korvasta se nipukka joka pitäisi napin paikallaan. Jo vuosia ovat käytössä olleet Sonyn kuulokkeet, jotka näyttävät sankakuulokkeilta ilman sankaa. Sangan sijaan niissä on sellaiset korvan takaa kulkevat kaarevat pidikkeet, joilla kuulokkeet pysyvät korvilla vaikka seisoisi päällään. Pehmusteet ovat kuulokkeista jo hapertuneet pois, mutta en anna sen haitata. Kun nuo sanovat sopimuksen irti, en tiedä mitä teen. :•D

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.