Luottovaatteissa kohti kevättä

Pakko myöntää, että kunnianhimo pukeutumisen suhteen on – tyypillisesti tähän vuodenaikaan – harvinaisen kuollut. Villakerrokset ja lumikinokset on niin nähty, kevät kiinnostelee. Sitä odotellessa on onneksi lempivaatteita, jotka toimivat motivaation määrästä riippumatta päivästä toiseen, kuten ne silkkipaidat ja nahkahameet. Olen niin laiska, että hävettäisi, jos jaksaisi hävetä.

2015-01-24-stellaharasek-winterstyle-12015-01-24-stellaharasek-winterstyle-22015-01-24-stellaharasek-winterstyle-3

Villakangastakki Filippa K
Huivi on matkatuliainen
Nahkalaukku Samuji
Nilkkurit ovat Style Snobin ja saatu Dotsista
Sukkahousut Wolford Velvet Deluxe 66
Kapeat hopeasormukset Pernille Corydon
Nahkahame, silkkipaita ja -toppi on hankittu Sofinah Shopista

Harmaan villaloimen toin viime syksynä Santorinilta. Kreikan saaristossa se palveli rantavilttinä, Helsingin loskassa huivina. Molempi parempi, vaikka Santorinin hiekkarantoja onkin kieltämättä juuri nyt vähän ikävä.

12 thoughts on “Luottovaatteissa kohti kevättä

  1. Voi miten kaunis olet jälleen kerran. Musta nahkahame olisi kyllä must-hankinta, mutta en ole löytänyt päälleni istuvaa yksilöä ja jos olen löytönyt niin tarpeeksi pieniä kokoja ei ole. Tai sitten kun löytyy niin hinta onkin sitten jo sen verran suolainen että pakko jättää hankkimatta.

    • Voi kiitos Mari! Voi harmi ettei ole osunut vielä oikeaa kohdalle, mutta eiköhän se sieltä tule. Kannattaa kysäistä Sofinahista, sinne on tulossa kevääksi kuulemma nahkahameita. Myös Gaudeten valikoimissa on yleensä nahkahameita ja sieltä on löytynyt myös pieniä kokoja hyvin.

      • Jep, pitää käväistä tuolla Sofinahissa kysäisemässä joku kerta. Menen liikkeen ohi useastikin kun olen käynyt Joliessa ostoksilla. En vaan ole koskaan ehtinyt käydä piipahtamassa. Ehkä olen myös pelännyt, että en malta olla ostamatta jotain kun kukkaron nyörit on pidettävä nyt hieman tiukemmalla. Mutta hyvään luottovaatteeseen kannatta aina satsata, koska ne palvelvat vuosia ja jopa vuosikymmeniä, jos vaan pysyy ehjänä. Tarkennuksena vielä tuohon kokoasiaan, että olen ihan normi xs – s kokoinen, mutta nyt on kaikki pienet koot jo menneet niistä malleista, jotka olisivat kivoja ja joita olen katsonut. Haen juurikin samanmallista hametta kuin sinullakin eli lyhyt, mutta ei liian lyhyt, mutta ei myöskään kynämallinen, joka ei sovi minulle ollekaan. Pitää siis tehdä kevätretki sekä Sofinah että Dots putiikkeihin kun kukkaro antaa luvan.

    • Moro G, ei taida olla, tämä on hankittu muistaakseni seitsemän vuotta sitten :D

  2. Tykkään asusta kyllä niin paljon! Ei ole yhtään tylsä asu, just sopivasti jotain ja silti klassisen tyylikäs.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.