Some people say there’s a golden light

Suosikkiasiani syyskuussa: kaupungin kadut muuttuvat sulaksi kullaksi. Olen jatkuvasti jäädä auton alle, kun unohdun katselemaan tuota valoa. Se liikkuu hitaasti, mutta jos kääntää katseensa edes hetkeksi toiseen suuntaan, on yhtäkkiä jo pimeää.

2014-09-08-stellaharasek-goldenlights-12014-09-08-stellaharasek-goldenlights-22014-09-08-stellaharasek-goldenlights-32014-09-08-stellaharasek-goldenlights-42014-09-08-stellaharasek-goldenlights-5

Alimpana suosikkiasioiden listalla: pukeutumisen vaikeus, kun päivä voi sisältää mitä tahansa helteestä myrskyyn ja kaatosateeseen. Kestän kuumaa paremmin kuin kylmää, joten olen valinnut varman päälle ja luottanut pitkiin hihoihin ja lahkeisiin. Farkut ja silkkipaidat on siis virallisesti kaivettu kaapin perältä päivittäiseen käyttöön, mutta sukkiin en vielä suostu. Aion painella nilkat paljaina tänäkin syksynä niin kauan kuin suinkin kehtaan. Kolauttakaa korkokengällä päähän, jos en ole vielä ensilumen saapuessa ymmärtänyt kiskoa jalkaan jotain järkevää.

Kuvista kiitos Mikko Rasila

TWIN SHADOW – GOLDEN LIGHT

12 thoughts on “Some people say there’s a golden light

  1. Upea valo noissa kuvissa. Eilen illalla pyörälenkillä kylvetin naamaani tuossa kullankeltaisessa auringonloisteessa mutta se häikäisi niin että melkein putosin tieltä muutamaan otteeseen… Nautitaan valosta niin kauan kun sitä riittää ja yritetään olla vaarantamatta liikennettä ;)

  2. Nuo farkut on kyllä aivan täydelliset yksilöt.

    Tiedän tunteen. Nautitaan siitä valosta vielä, kun sitä riittää.. Kauhunsekaisin tuntein odotan sitä hetkeä, kun valon vilahtaessa en enää tunnekaan sen lämpöä ihollani..

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.