Girl with pearl earrings

Kas, se on näemmä taas tämä aika vuodesta. Perheen pienin tyttö diivailee eikä suostu menemään sateella ulos tai ainakaan pissaamaan, koska nurmikko on märkä ja päksi kastuu. Ymmärtäähän sen, että hieno nainen ei alennu mihin tahansa. Helmikorvakorut kelpasivat kuitenkin Hänen Korkeudelleen. Sitten sisko tuli kateelliseksi ja yritti syödä ne.

2013-10-junothedog-girlwithapearlearring

Pretty as a painting.

23 thoughts on “Girl with pearl earrings

 1. Tänään on ollut paskaakin paskempi päivä, mutta TÄMÄ postaus sai minut hymyilemään. IHANA! KIITOS!

 2. Voi pientä prinsessaa!

  Meidän perheen poikapuolinen minimäyris joutuu myös syksyn ja talven tullen pidätystilaan. Liian märkää, liian kylmää, liian tuulista, liikaa lunta ei pysty. Viimeisen vuoden ajan olen opettanut käskystä pissaamista ja toistaiseksi toimii! Talvi näyttää vetääkö pitkulaisen mukavuudenhalu kuitenkin pidemmän korren.

  • Miten kätevä käsky! Tuo pitää valjastaa käyttöön Kapteeninkadullakin. Saisikohan nääpät pissaamaan synkronoidusti samaan aikaan? Ne tekevät sitä jo välillä vahingossa.

  • No nyt on kyllä Voguet luettu! Pikku silkkikorvallani on trendinenä… Tai -kuono.

 3. Onpa toinen hienona! :) Ja selvästi ymmärtää itsekin, että nyt on jotain spesiaalia. Noi teidän pötkylät on niin ihanan silkkisen näköisiä. En tunne läheisesti yhtään rodun edustajaa, joten kysäisen ihan mielenkiinnosta, että lähteekö mäyräkoirasta paljon karvaa…?

  Hyvä, että selvensit. Mä mietin jo kuvaa katsellessani, että kohta sulla on jotkut mäyräkoira-aktivistit oven takana, kun tuolla lailla olet mennyt puhkomaan koirasi korvanlehdet :D

  • Ei noista kyllä paljoa lähde. Meillä on valkoiset lautalattiat ja noita mustia pötkyjä kaksin kappalein, eivätkä karvat ole olleet ongelma. Myös allergiset kaverit ovat kiitelleet, että ei kuulemma aiheuta juuri oireita. Kätevää!

 4. Hiiri veti sopivat jumit kuvan kohdalla ja tuo kuva löytyi lopulta viideltä välilehdeltä. Klikkasi yhden kiinni ni “awww siinä se on taas”. Tuo ilme on kyllä mahtava.

 5. Selvennetään nyt ihan varmuuden vuoksi, että nuo helmet on tarkoitettu ihoon ja hiuksiin kiinnitettäväksi, niissä on siis tahmea pinta, jonka ansiosta ne pysyvät (huonosti) kiinni. EMME OLE REI’ITTÄNEET KOIRAMME KORVIA.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.