Juuri nyt

Tammikuun lopun suosikkiasioita: vastaluututut lattiat, ystävän kutomat villasukat. Konjakinruskea nahkalaukku, sillä konjakinruskeiden asioiden kaiveleminen kaapista enteilee aina kevättä. Harmaat villapaidat, ne ovat tosin ympärivuotisia suosikkeja. Kaapin edessä roikkuva rotsi ja sänkyä vastapäätä parkkeerattu sotaponi, se näkee päiväunia Kapteeninkadun kuivasta asfaltista ja siitä kuinka kaahaamme sitä pitkin alas rantaan. Pitenevät päivät, tuo häikäisevä valkoinen valo.

2016-01-27-stellaharasek-whitelight-12016-01-27-stellaharasek-whitelight-32016-01-27-stellaharasek-whitelight-2

VILLAPAITA HELMUT LANG
NAHKALAUKKU* BOOMERANG
AURINKOLASIT THE ROW
*SAATU

Eipä harmita, että aurinkolaseja tarvitaan taas. Vielä kun tietäisin miksi omissani on aina koirankuolaa.

Kuvat minusta Mikko Rasila

16 thoughts on “Juuri nyt

  1. Lumet sulivat + lämpöasteita mittarissa = KEVÄT. Haters gonna hate, mutta näin se vain on. Sitäpaitsi kollega toi maanantaina töihin kimpun tulppaaneja, ja ne jos mitkä ovat varma KEVÄÄN merkki. Allekirjoittaneella myös roikkuu nahkarotsi eteisessä odottamassa sille sopivia kevätkelejä, toivottavasti saapuvat pian. Muistinko jo mainita että tykkään KEVÄÄSTÄ?!

  2. Heips, tää ei liity tähän mutta muistatko mistä hankitte teidän kapteeninkadun kämppää rostihyllyt keittiöön?

    • KYLLÄ! Se on ihan selvä homma, että keväänodotus käynnistyy joka vuosi tammikuun ekana.

  3. Aivan ihana tuo eka kuva! Muutenkin sun blogissa on uskomattoman nättiä, kiitos vaan ja keep up the good work.

  4. Stella. Hate to break it to you, mutta nyt on tammikuu. Keskitalvi.

    ;)

    Katsotaan sitten uudestaan helmikuun lopulla. Viime vuonna siihen aikaan mieheni pilkki auringonpaisteessa ilman paitaa ja huusi, että “se on kesä ny!!!”. Samaan aikaan minä istuin potkurissa huivimuumiona, niin että hädin tuskin nenänpää näkyi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.