There’s magic everywhere

Viikonlopun jumitus ei suinkaan ole joku Flow’ssa esiintyvä artisti (vaikka toki kuuntelimme Iggya kolme päivää toistolla ennen eilistä keikkaa) vaan sattumanvarainen kasarikappale, joka nousi esiin hajamielisessä lauantaikeskustelussa. Hei missä biisissä lauletaan mmm-mmm-mmm-mm-mm-mmmmm? Internet tiesi vastauksen kuten aina. Brittiläinen Black on entinen punkkari, joka tärähti valtavirran tietoisuuteen tämän vuonna 1986 julkaistun hittinsä myötä – ja näköjään kuoli vain viisikymppisenä viime tammikuussa autokolarista aiheutuneessa koomassa. Huh. Toivottavasti hänellä todella oli wonderful life.


BLACK – WONDERFUL LIFE

8 thoughts on “There’s magic everywhere

  1. Vinkki:
    aukaiskaa tämä video YouTuben puolella.
    Biisin loppuvaiheilla vilkaiskaapa siihen oikealla oleviin videoehdotuksiin.
    Toista edellinen kohta niin usein kuin tuntuu siltä.

    nähdään parin tunnin päästä…

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.