Folkahtavan indien ystäville: Novo Amor

Folkahtavan indiemusiikin ystävät kuulolle! Walesilainen Novo Amor nimittäin tarjoilee tunnelmapaloja, jotka todennäköisesti kolahtavat esimerkiksi Bon Iverin kuuntelijoihin. Nimen takaa löytyy tietysti 25-vuotias superlahjakkuus, joka laulaa, säveltää, tuottaa ja todennäköisesti vielä ohjaakin itse nuo hitaat ja hypnoottiset musiikkivideot, joihin voi unohtua ajelehtimaan. Kohta on kyllä pakko pelastautua juustoisen popin pariin tokeentumaan, koska tänään on tiedossa syntymäpäiväjuhlia ja viikonloppuvieraita. Lämmintä lauantaita, pysytään kuivina – ulkona tihkuttaa vettä siihen tahtiin, että kohta tulee kevät!


NOVO AMOR – HOLLAND

6 thoughts on “Folkahtavan indien ystäville: Novo Amor

  1. Jos postauksen eka lause lupas niin hyvää että odotukset oli huippukorkeella.. täytyy sanoa että ah, ihana! Kiitos <3

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.