8 x klassikko kevääseen

Kaupallisessa yhteistyössä Nanso, sisältää arvonnan

Kuljin eilen ensimmäistä kertaa ulkona ilman sukkia, joten uskottava se on – kaikkien räntämyrskyjen ja raekuurojen jälkeen on viimein virallisesti kevät! Aurinko paistaa pilvettömältä taivaalta, asteet ovat kivunneet yli kymmeneen ja pukeutuminen pitkästä aikaa taas kiinnostaa, kun voi jättää vihdoin paksummat tamineet kaappiin ja kaivella tilalle kevyitä kerroksia. Seuraa lista klassikoista, joista innostun kroonisesti joka kevät, varsinaisista vaatekaappini kulmakivistä, kuten aina sanotaan – siksi, että se on totta. Hyvin leikatuista, laadukkaista ja toimivista perusvaatteista saa koottua vaivattomia ja tyylikkäitä kokonaisuuksia vaikka pommiinnukutun aamun lähtöpaniikissa ennen ensimmäistäkään kahvikupillista, on testattu. Asusteilla, kengillä ja näyttävämmillä vaatekappaleilla saa maustettua asuja eri tilanteisiin ja tunnelmiin: sama simppeli pillifarkkuasu näyttää ihan toisenlaiselta, kun sen yhdistää sandaalien ja hatun sijaan vaikkapa paljettijakkuun ja korkeisiin korkoihin.

Käytän sanaa kevät nyt väljästi, painelen näillä lemppareillani nimittäin kevään läpi alkukesään ja siitä elokuuhun asti, sillä Suomen kesässä lämpötilat harvoin huitelevat hellelukemissa ihan joka päivä. Monet näistä palvelevat tietysti tavalla tai toisella ihan vuoden ympäri. Valitsin teemaan sopivat suosikkini Nanson kevään valikoimista. Kotimainen klassikkomerkkimme tunnetaan ehkä parhaiten kuoseistaan, mutta sieltä löytyy (vähän minullekin yllätyksenä) vaikka kuinka paljon yksinkertaisia, ajattomia perusvaatteita juuri niissä kaikkein käyttökelpoisimmissa perusväreissä. Ja kyllä, Nansolla on nykyisin muutakin kuin trikoota! On neuleita ja jakkuja, farkkuja, kauluspaitoja… Viime syksynä alkaneen yhteistyömme mittaan on lisäksi selvinnyt, että merkin hinta-laatusuhde on ihan loistava. Ei valitettavasti ole ollut enää pitkään aikaan mikään itsestäänselvyys, että vaate kestäisi hyvänä yhtä tai kahta kautta kauemmin, mutta Nanson vaatteet on suunniteltu kestämään niin aikaa kuin käyttöä. Suurella ilolla voin suositella näitä seuraavia poimintoja – ehkäpä niistä löytyy teillekin luottovaatteita, jotka palvelevat (ja pelastavat) päivästä toiseen.

Valkoinen t-paita. Kuolematon klassikko, joka näyttää raikkaalta ja uudelta joka kevät. Toimii asussa kuin asussa, pukee jokaista, mahdotonta mokata. Mutta tiedättekö: en olisi uskonut kuulevani tätä omasta suustani, mutta alan olla vähän kyllästynyt pellavaisiin t-paitoihin. Katseltuani rennonryppyisiä pellavapaitoja Helsingin katukuvassa jokaisen suunnilleen ikäiseni naisen yllä viime vuodet, puhtaat ja sileät puuvillapaidat ovat alkaneet tuntua tosi freesiltä. Nansolla onkin aivan huippu peruspaita nimeltä Tasku, johon tykästyin heti kun puin sen päällle ensimmäisen kerran: malli on poikamaisen suora, mutta solisluut paljastava kaula-aukko tuo siihen siroutta. Puuvillan ja modaalin sekoitus pysyy napakkana ja hyvännäköisenä pesusta pesuun. Mikä parasta, t-paita irtoaa reilulla kolmellakympillä. Muitakin värejä löytyy tummansinisestä punaiseen, itse ajattelin hankkia paidan myös mustana. Suunnittelutiimille terveiset, että tumma hiilenharmaa olisi oiva lisäys valikoimaan! Tämä paita on onneksi pysyvä osa Nanson mallistoa.

Mustat pillifarkut. Vaatekaappini kirkkaasti käytetyin vaatekappale, jossa kuljen vuoden ympäri. Keväällä pillifarkkuihin tulee kuitenkin ihan uutta eloa, kun niihin saa yhdistää paljaat nilkat ja kevyemmät kengät ja – aaaaah – lahkeitakin saa vihdoin kääräistä! Nanson Viistasku-pillifarkut ovat hyvännäköiset ja napakat, istuvat hyvin eivätkä purista tai kiristä. Erityisesti peppu sai kuvaajalta kiitosta ja tuumasinpa itsekin, että kestää katsetta – taskut on aseteltu oikeisiin kohtiin ja hitusen korkeampi vyötärö imartelee monen kroppaa.

Niukka musta jakku. Jakku pelastaa – paitsi monilta asukriiseiltä – ne päivät, kun pelkällä t-paidalla ei vielä tarkene, mutta ei huvita enää pukea varsinaista takkiakaan. Nanson napakasta neuloksesta tehty Milano-jakku on vaivaton vaihtoehto perusbleiserille: tarpeeksi ryhdikäs töihin, mutta riittävän rento puistossa maleksimiseen tai baariin. Käytän jakkuja usein juuri edellämainittujen vaatekappaleiden eli t-paidan ja pillifarkkujen kanssa: se on pomminvarma trio, josta tulee rento yhdistämällä siihen tennarit tai skarppi pukemalla seuraksi korot. Takuutoimiva univormu tuo olemukseen ryhtiä ja näyttää hyvältä aina, siksi se onkin parhaimmillaan huonosti nukutun yön tai viinin äärellä valvotun illan jälkeen, flunssassa tai siihen aikaan kuusta, kun turvottaa, kiukuttaa ja tekee mieli kirk… jäädä kotiin. Suosittelen jakkua jokaiselle naiselle.

Valkoinen kauluspaita. Mikään, siis mikään ei tunnu raikkaammalta pitkän talven jälkeen kuin rapea, valkoinen kauluspaita! Nanson Justiinsa-paitaa tehdään valkoisena ja mustana, kaapistani löytyy molemmat. Tykkään sen pitkästä, väljästä mallista ja siitä, että hihat ovat kuitenkin sirot ja kapeat – olen melko kapeaharteinen enkä halua hukkua vaatteisiini. Yhdistän pitkät kauluspaidat useimmiten pillifarkkuihin tai kapeisiin nahkahousuihin ja käärin hihat niin, että ranteet näkyvät. Jos sää sallii, puen seuraksi simppelit sandaalit. Tämä kauluspaita toimii muuten ihanasti myös farkkushortsien seurana, sillä halkiot paljastavat lyhyetkin lahkeet.

Tunika. Oma henkilökohtainen klassikko! Kun perustin blogin melkein kymmenen vuotta sitten, taisin leimautua puolivahingossa blogimaailman viralliseksi tunikamuijaksi, sillä perusunivormuni koostui monen vuoden ajan mustasta tunikasta, prätkäsaappaista ja mustista sukkahousuista. Prätkäsaappaat löytyvät kaapista yhä, mutta lempitunikani olen rakastanut rikki jo ajat sitten. Ilokseni bongasin Nansolta korvaajan, musta tunikan joka on siro, kauniisti leikattu ja hyvin laskeutuva – siinäpä oikeastaan tunikan tärkeimmät ominaisuudet. Toki siis sen ohella, että se on (kuten oikeastaan nämä kaikki muutkin) maailman pehmein ja mukavin vaate, jossa ei tarvitse pingottaa. Halkiot nousevat sen verran korkealle, että edes minimitoistaan kuulu meikäläinen ei käytä sitä pelkkien sukkisten seurassa, vaan puen alle pillit tai nahkahousut.

Harmaa villatakki. Toinen vaatekaappini ikiklassikko, jonka monet blogia alusta asti lukeneet varmasti muistavat. Käytän harmaita villatakkeja vuoden ympäri, mutta keväisin niistä tulee (kuten jakustakin) oivia takin korvikkeita. Nanson harmaa Milano-neuletakki on napakkaa puuvillaneulosta, mikä tekeekin siitä kevääseen ja alkukesään sopivan suosikin, kun paksut villakerrokset alkavat olla liikaa. Tässä on vähän samaa fiilistä kuin 90-luvun leffoissa, joiden naisilla on isot tukat, tervehenkinen rusketus ja miehen kaapista lainattu, pehmoiseksi käytetty oversized blazer. Tykkään.

Herrainhousut. Rakastan herrainhousuja yli kaiken, mutta käytän niitä vain niinä kuukausina, kun ulkona tarkenee ilman sukkia, sillä ne ovat ehdottomasti parhaimmillaan paljaiden nillkkojen seurassa. Nansolla on valikoimissaan superhyvät herrainhousut, joista löytyy kaikki mitä kuuluukin: nilkan paljastavat vajaamittaiset lahkeet, viistoon leikatut taskut joihin on helppo työntää kädet ja mattapintainen materiaali, jonka ansiosta housuista saa tarpeen mukaan asustettua rentumman tai salonkikelpoisemman. Itse kääräisen lahkeista vielä hitusen lyhyemmmät. Minkäs sille mahtaa, minusta on äitini myötä kasvanut krooninen käärijä.

Valitsin kokoa isommat housut, jotta ne roikkuisivat rennosti lanteilla. Pieni lökötys on hyvä, koska tykkään yhdistää herrainhousuihin kesäisin vähän lyhyempiä paitoja, jotka jättävät kaistaleen alavatsaa näkyviin. Nämä herrainhousut näyttävät kyllä hyvältä istuvampanakin, kokeiltu on. Lookista tulee asteen naisellisempi (ja pepusta tosi hyvä).

Raidat. Koska kevät! Mustavalkoraidalliset paidat kuuluvat ikisuosikkeihini ja ilahduin kun tajusin, että Nansolla on aina valikoimissa ainakin yksi tai kaksi loistavaa vaihtoehtoa – täydellisiä raitapaitoja on nimittäin vaikea löytää. Kuvissa on venekauluksella varustettu Lanka-paita ja samasta pehmoisesta puuvillatrikoosta tehty rinkulahuivi. Raidoilla saa taiottua raikkautta mihin tahansa asuun, eikä klassisella mustavalkoisella tasaraidalla voi mitenkään mennä vikaan. Rakastan kaikkia asioita, joita ei voi mokata, koska toisina päivinä on keskittymiskyky niin hakusessa, että sellaisia totisesti tarvitaan.

Arvonta on päättynyt, kiitos kaikille osallistuneille! Onnetar valitsi voittajiksi nimimerkit Kati J, SallaH ja Pin. Voittajiin ollaan henkilökohtaisesti yhteydessä.

Lopuksi arvonta! Kerrohan, mikä kuvissa näkyvistä vaatekappaleista on suosikkisi? Vastanneiden kesken arvotaan kolme lahjakorttia, joilla saa lunastaa itselleen vapaavalintaisen tuotteen Nanson myymälästä. Vastausaikaa on ensi viikon sunnuntaihin 14. toukokuuta saakka. Muista sähköpostiosoite! Arvontailoa!

PS. Kiitos kaikille edelliseen arvontaan osallistuneille! Voittajat on arvottu ja heihin ollaan yhteydessä.

PHOTOS BY JARNO JUSSILA

702 thoughts on “8 x klassikko kevääseen

 1. Vaikea valita, kaikki näyttivät tosi hyvältä, mutta ykköseksi menee harmaa Milano-neuletakki. :)

 2. Ihania kuvia ja ihania vaatteita! :) Täytyy sanoa että ikinä en ole mustia farkkuja omistanut ja ne näyttävät niin hyviltä, joten valinta ei ole vaikea: MUSTAT FARKUT!!

 3. Pisteet Stella & Nanso yhteistyöstä, erittäin onnistuneesta sellaisesta! Kaikki näyttää hyvältä, mutta jos yksi on valittava ja omaa kaappia ajattelen niin harmaa neuletakki on The One.

 4. Neuletakki on eniten minun tyyliäni, mutta joskus on hyvä poistua mukavuusalueeltaan, joten vastaan herrainhousut.

 5. Aivan mielettömiä ideoita! Näistä kuvista kaikki on suosikkejani. En tosiaan olisi arvannut, että nämä ln Nanson valikoimaa. Kuviot on kivoja, mutta kyllä minä ihastuin näihin sinun kuvien Nansoon aivan täydellisesti. Ostoslistalle valkoinen t-paita taskulla, pillifarkut, herrainhousut ja jakku vielä päälle.

 6. Ehdottomasti tuo ihana tunika! Olen sinun tapaasi ollut aina vannoutunut tunika-tyttö, kunnes viime vuosina olen harmikseni löytänyt yhä vähemmän kauniita ja istuvia tunikoita, joissa kuitenkin on joku pieni juju (halkio!). Tämä tunika ja lahjakortti lämmittäisi kyllä opiskelijatytön sydäntä! Ihanaa kevättä Stella! :)

 7. Ah mitä kuteita!! Raitapaita on i-h-a-n-a! Myös pillifarkut ja jakku olivat aiwan huiput!

 8. Ihania ja raikkaita vaatteita Nansolta! Tuossa oli kaikki sellaisia mitä mielelläni näkisin omassa vaatekaapissani, mutta top kolmoseen pääsee harmaa takki, raitapaita ja herrainhousut. Vielä kun nuo housut istuisi tällaselle lanteikkaalle vartalolle niin niistä tulisi luottohousuni. Pitää kipasta kokeilemaan!

 9. Pitääpä käydä sovittamassa Nanson vaatteita. Ihania juuri sopivan perusvaatetta, klassiset värit ja mukavaa päällä. Suosikkini näistä on harmaa neuletakki tai musta tunika. En tiedä vielä kumpi.

 10. Siis aloin tykkäämään näistä kaikista, mutta jos pitää yksi valita niin Lanka-paita, koska raidat ovat ikisuosikkini (kuten myös mustat farkut ja musta jakku jne.)

 11. Nanson vaatteita onkin tullut viime aikoina testailtua ja ostettuakin paljon, mutta farkut on vielä kokeilematta. Joten lähtisin varmaan niihin.

 12. Tasku-paita oli suosikki. Olenkin etsinyt vastaavaa pitkään joten pitääkin suunnistaa Nanson liikkeeseen.

 13. Valinta on äärimmäisen vaikea, koska kaikki nämä vaatteet on niin ihania. Ensimmäisenä ostoslistalle päätyisivät varmaan kuitenkin harmaa villatakki ja farkut tai herrainhousut.

 14. Kiitos tästä jutusta. Pyrin suosimaan Suomalaista, mutta en vaan oikein ole ollut tyytyväinen malleihin. Tästä jutusta sai kivat vinkit ja ainakin sinun päälläsi näyttävät tosi hyviltä. Uskaltaudun seuraavan kerran Nanson liikkeeseenkin sisään vast edes sisään astumaan. Harmi, että heidän verkkokauppa nyt tökkii, olisi ostoskoriin valikoitunut varmaan kaikki esittelemäsi asut. Vai oliko sittenkin onni.

 15. Ihanat herrainhousut ja valkoinen paita. Kaikki muutkin ovat kyllä hyviä, vaikea valita :)

 16. Vaikea valinta, mutta pakko sanoa että mustat pillifarkut olivat suosikkini. En kyllä ikinä olisi ajatellut lähteväni etsimään farkkuja Nansolta, mutta hyvältä näyttää!

 17. Mustat pillifarkut on ihan must, mutta jostain syystä kaapistani ei löydy tällä hetkellä yksiäkään. Tulisi siis tarpeeseen, jos voittaisin arvonnassa. :)

 18. Onpa ihania lookeja ja kannat ne niin kauniisti!

  Mä ihastuin eniten noihin mustiin pillifarkkuihin, vastaavanlaisille ois omassakin vaatekaapissa tilausta. :)

 19. Herrainhousut ehdottomasti! Hyviä, siistejä mutta tarvittaessa rennohkoja herrainhousuja on vaikea löytää.

 20. Ehdottomasti nuo herrainhousut, täysi kymppi, täydelliset ominaisuudet, loveitloveit!

 21. Suosikkini ovat herrainhousut! Ne ovat ihanan rennot ja toisaalta käyvät tosi siistiinkin asuun, kivan muunneltavat. Ja ne päällä olo olisi varmasti sopivan rento-tyylillä. <3

 22. Viistasku -farkut ja valkoinen teepaita, jos on ihan pakko valita. Kaikki vaatteet näyttävät hyviltä kuvissasi!

 23. Vau! Kaikki näyttää kyllä upeilta sun päällä! Todella hyvää mainosta nansolle!
  Et varmaan ehdi näitä kommentteja läpi käymään, mutta tuli mieleen olisiko mahdollista laittaa tällaisiin postauksiin mitä kokoa itse käytät vaatteista?
  Suosikki oli Milano jakku!

  • Moikka, kyllä mä kaikki luen! Näiden kuvien Nanso-vaatteet ovat kokoa S, farkut kokoa 36 ja herrainhousut muistaakseni 38.

 24. Näillä saisi päivitettyä perustarpeet vaatekaappiinsa. Todella onnistuneita! Milano villatakki sai suurimmat värinät.

 25. Hei,
  Mustat pillifarkut ja kakkosena harmaa neuletakki.
  Olen elänyt siinä mielikuvassa, että Nansolla on pääasiassa yöpaitoja ja kotivaatteita, joten yllätyin iloisesti!

 26. Viistasku-pillifarkut kiinnostavat eniten. En omista valkoisia vaatteita, mutta Justiinsa -paitapuseroa voisin myös vakavasti harkita :D

 27. Nyt tuli vaikea, se on joko tasku t-paita tai raidallinen paita veneaukolla.
  Tavallisen, ryhdikkään t-paidan haku on ollut jo pitkään käynnissä. Olisikohan tästä Nanson versiosta siihen. :)

 28. Harmaa Milano-neuletakki miellytti silmääni kaikkein eniten. Se on sopivan aikuinen ja rento yhtäaikaa!

 29. Ehdottomasti valkoinen t-paita ja mustat pillifarkut! Oli yllätys, että Nanso tekee farkkuja!

 30. Herrainhousut, pillifarkut, pikkutakki ja harmaa villatakki kaikki upeita! Herrainhousut parhaimmat, kun kerran on pakko valita.

 31. Lienee mahdotonta sinun ehtiä lukea näitä kaikkia kommentteja, mutta sanompa silti, että olet ehdottomasti parasta mahdollista mainosta Nansolle, sillä osaat valita ajan henkeen monelle sopivia, ja myös sinun päälläsi upeasti istuvia vaatteita, sekä tuoda ne kuvissa parhain puolin esiin. Upeita kuvia, joita tulee katsottua läpi inspiroituen useampaan kertaan.
  Jos voittaisin, yhden vaatteen valintaan vaikuttaisi paljon se, miten se istuisi sovittaessa pienikokoiseen kroppaani. Jos farkut todella istuisi napakasti, valitsisin luultavasti ne, koska nykyiset luotto- mustat pillit ovat kulahtaneet jo harmahtaviksi. Lisäksi haaveilisin niille seuraksi valkoisen kauluspaidan ja mustan tunikan. Ja jäisin harmittelemaan harmaan neuletakin perään ;)

 32. Milano neule, mustana tai harmaana. Aivan ihanan näköinen. Ja kylkeen Tasku paita. ;)

 33. Arvon mustan jakun ja herrainhousujen välillä, molemmat toimisivat omassa kaapissani kaiken kanssa.

 34. Näyttääpä hyvältä Nanso näissä kuvissa! Tasku-paita ja Kesä-herrainhousut täytynee hommata omaan vaatekaappiin.

 35. Voi luoja, sun päällä nämä kaikki vaatteet näyttävät täydellisiltä! Mustat pillifarkut ja musta tunika ovat ehdottomia lemppareitani näistä. :)

 36. Mustat farkut ykkösenä ja valkoinen Tasku-paita mukaan! Muuta Nansoa löytyy jo melkoinen valikoima kaapista.

 37. Milano jakku ja farkut ottaisin mieluiten! Kaikki tuotteet näyttivät tosi hyviltä, hienot kuvat!

 38. Harmaa milano takki ehottomasti paras! Voi käyttää ympäri vuoden ja kesällä voi pitää takkina. Ihana!

 39. Kaikki hienoja mutta musta jakku ja harmaa neule ja pillit jaaajaaja..
  Ihana kevät tulossa, kiitos!

 40. Yllätyin. Isosti. Mulle Nanso edelleen edusti outoja kuvioita ja säkkimäisiä yöpaitoja. Mutta nämä vaatteet, Ihania!! Pukisin kaiken päälleni. Tunika on ehkä ihanin ❤️

 41. Onpas ihania vaatekaapin perusvaatteita! Omaan mieleen näistä on eniten musta Milano jakku :)

 42. Musta tunika näyttää ainakin sinun päällä tosi hyvältä. Oiskohan sitä muissakin väreissä?

  • Milano-neuletakki on suosikki. Kiitos kivasta jutusta ja raikkaan klassisesta tyylitajusta.

 43. Onpa vaikeaa valita yhtä vaatekappaletta. En tiennyt, että Nansolla on näin kivoja vaatteita. Täytyy varmaan oikein tutustua niihin. Mutta valitsen joko mustan Milano-jakun tai harmaan neuletakin.

 44. Yhdistelmä harmaa neuletakki, valkoinen t-paita ja mustat herrainhousut on täydellinen! Näistä mikä vaan.

 45. Harmaa Milano-jakku näyttää kyllä tosi hyvältä päälläsi tuolleen rennosti napit auki! Näyttäisköhän minunkin päällä… hmm

 46. Kovin on kaikki kaunista! Milano- jakku tai -neuletakki olisivat ihana lisä omaan vaatekaappiini.

 47. Vene-kaula-aukko ja raidat pukee kaltaistani pyöreänaamaista Hangon keksiä joten se ehdottomasti!

 48. No nyt nousi kyllä Nanso-brändi mun silmissä kohisten ylös! Ihania ja ajattomia vaatteita, joista suosikikseni valikoitui musta neuletakki.

 49. Liikaa kommentteja, meni sormi kommenttikenttään scrollatessa kramppiin.

  Mun lempparit on ne herrainhousut. Ihanat. Enkestä.

 50. Jotenkin tuli sellainen olo, että nämä kaikki puuttuvat vaatekaapistani :D

  Mutta mutta, etenkin tuo kauluspaita kiinnostaa! Se näyttäisi olevan sopiva sekoitus boheemiutta ja särmikästä tyyliä – eli juuri täydellinen kauluspaita.

 51. Mun silmää mielytti Justiinsa-paita sekä Milano- jakku harmaana. Täytyypä lähteä Nansolle katsomaan, mitä ne mun päällä näyttää.

  Katri

 52. Sen verran tehokas oli tämä blogi, että ostin Tasku-t-paidan (kaksi) ja mustan Milano-jakun. Seuraava hankinta mustat farkut.

 53. Klassikkoja kaikki tyyni – tuo raitapaita minulla onkin jo sinisenä, ja musta on hankintalistalla kun sopiva väli sattuu, eli näistä se valikoituisi!

 54. Wau! Tämän sinun esittelyn jälkeen haluaisin kaikki, mutta jos yksi pitää valita niin musta Milano jakku.

 55. Kiva löytää blogien kautta “uusia” vaatemerkkejä. Mulla on ollut tietynlainen (trikoo)mielikuva Nansosta, enkä ole siis heidän valikoimiinsa ennen edes tutustunut.

  Suosikkini on tuo ihana tunika, joskin myös Lanka-paita taitaa päästä ostoskoriini.

 56. Kaikki oli ihania vaatteita. Itsellä on Nanson vaatteita, mutta ei mitään noista. Valitsin mustat pillifarkut, kun niille olisi tarvetta.

 57. Justiinsa-paita kiinnostaa, olisiko tässä match mulle? Mulla on leveät ja lihaksikkaan hartiat, aina joutuu kauluspaidan hakee miesten osastolta -.-

 58. Kaikki noi vaatteet näyttää todella hyvältä! Ainakin Stellan päällä. Useammankin kappaleen voisin kuvitella itseni päälle, mutta kuitenkin pillifarkut jäi kaihertamaan. Kuulostaa nimittäin hyvältä! Korkea, mutta ei liian korkea vyötärö ja takapuolta imarteleva istuvuus, oi oi.

 59. Harmaa neuletakki ehdoton ykkönen ❤, sen jälkeen musta tunika ja musta jakku

 60. Harmaa Milano neuletakki. Harmaa lemppariväri ja toi mallikin on just
  Oikeastaan niissä kaikissa on jotakin Nanso on uudistunut hienosti.

 61. Justiinsa -paita ja Milano -neulejakku ovat ykkössuosikkini, vaikka oikeastaan kaikki kelpaisivat kaappiini.
  Ihmettelen miksei Nanso panosta markkinointiin, tai edes oman shopin kuviin, jotka näyttävät lähes neuvostoaikaisilta. Upeita vaatteita, joille firman omat kuvat tekevät vain hallaa. Sinun kuvasi näyttävät vaatteet täydellisen erilaisina, upeina , modernin ajattomina ja ihanan raikkaina :)

 62. Musta Milano-jakku näyttää todella hyvältä, samaan aikaan siistiltä ja rennolta. On monikäyttöisin vaate ikinä. Mulle yksi kiitos!

 63. Neuletakki, musta jakku tai tunika. Oikeasti käy kaikki. Jos nanson verkkosivuilla olisi näin myyviä kuvia tai edes jotain sinne päin, niin kauppa kävisi varmasti paremmin. Ainakin itse löytäisin itselleni sopivia vaatteita paremmin.

 64. Ah, rakastuin kaikkiin yhdistelmiin ja huomasin itsekin omaavani samantyyppisiä vaatteita. Ihastuin eniten valkoiseen kauluspaitaan, koska sellaista ei vielä itseltä löydy. Ei ole tullut sopivasti vastaan myös nanson pillifarkut tulevat ostoslistalle! Ihania yhdistelmiä

 65. Ääks, kaikki on niin ihania, että vaikea valita! Valkoinen t-paita, musta jakku ja herrain housut…täydellistä!

 66. Kaikki näytti hyvältä kyllä,no jos joku pitää valita niin Milano neuletakki!

 67. Paras on Milano-jakku ja kakkosena harmaa Milano-villatakki. Tai sitten toisinpäin…

 68. Mustat pillifarkut ja Justiinsa olisivat mahtava lisä vaatekaappiin! Ja oikeastaan melkein mikä tahansa muukin noista ihanuuksista.

 69. Wow, Nanso ei ole tainnut ikinä näyttää näin hyvälle! Kuten moni muukin, kaikki kelpaisi enemmän kuin hyvin minulle! Mutta tällä hetkellä joko täydellinen valkoinen t-paita tai rennon skarppi jakku olisivat valintani :)

 70. Mustat pillifarkut. Eipä ole tullut mieleenkään että Nanso tekisi sellaisia, ja todella hyvältä näyttävät. Tosin kaikki blogin vaatteet kelpaisivat kyllä

 71. Valinta on vaikea, koska kaikki vaatteet olisivat tervetulleita kaappiini! Tarvitsisin kyllä kauluspaidan, Justiinsa olisi justiinsa sopiva <3
  Nanson kannattaisi kyllä päivittää verkkokauppansa tuotekuvia, pönöttävien tuotekuvien kaupassa viipyilee kukkapyjamien 80-luvun kaiku.

 72. Olen kiertänyt Nanson liikkeen kaukaa pitäen sitä ihan mummona, mutta nuohan ovat upeita. Kaikki kelpaisivat, mutta ekana ostaisin herrainhousut. ☺️

 73. Harmaa neuletakki paras, mutta kaikki kelpaisi. Nanson valikoima ja tyyli parantunut huomattavasti. Ei enää mikään “mummokauppa”.

 74. Milano-neuletakki. Harmaa ei ole omin suojavärini, mutta tuolla ei voi mennä vikaan…

 75. Harmaa neulejakku, herrainhousut, musta ihana tunika ja valkoinen Tasku T-paita ehdottomat suosikit!

  Upeita vaatteita Nansolla! En ole tuennytkään! Mielikuvat olleet jotain ihan muuta!

  Kiitos mielenkiintoisesta blogista!

 76. H A R M A A N E U L E T A K K I, vaikka kaikki olis kyllä hyviä. Edellisen Nanso-postauksen musta tunika jäi mieleen myös…

 77. haastavaa valita vain yhtä! oivia yksilöitä kaikki, mutta ilokseni kaapistani osa mainituista luottovaattehista löytyy jo herrainhousut uupuu ja nuo näyttää justiinsa semmosilta pareilta joissa juoksentelisin koko kesän hymyssä suin!

 78. Upeita poimintoja! Voisin ottaa kaikki näistä, mutta jos yksi pitää valita niin se olisi ehkä musta jakku.

 79. Nuo herrainpöksyt näyttävät sinulla tosi hyviltä! Mutta jos yksi olisi valittava, niin raitapaita. Täydellinen kevään ja kesän vaatekappale.

 80. Vau! Kylläpä näytti hyvältä. Tunika olis varmaan suosikkini, mutta täytyy varmaan poiketa sovittamaan myös neuletakkia ja pillifarkkuja. Kiitos vinkeistä :)

 81. Liputan valkoisen t-paidan puolesta jossa on tasku! Viime vuosien taskuttomuus trendi on ollut naisten t-paitojen puolella äärettömän pitkä. Olemme harrastaneet miehekkeen kanssa taskullisten bongausta ja lähes aina tyyppi on ollut mies. Nanso vetää hyvin!

 82. Voisin tarjota kodin jokaiselle postauksessa esitellylle vaatteelle, niin meikäläisen tyyliä! Erityistä rakkautta herätti kuitenkin mustat herrainhousut. Yhdistettynä valkoiseen t-paitaan, yhdistelmä on ihanan rento chic :)

 83. Iihana tunika vanhan rikkinäiseksi rakastetun tilalle. Näyttää ihan uudelta luottovaatteelta!

 84. Harmaaneuletakki on suosikkini ja niin monikäyttöinen. Täytyypä pyörähtää Nanson liikkeessä :)

 85. Justiina tunika ja Milano neuletakki – niin ihanan näköisiä, että taitaa mennä itselläkin tilaukseen. Ja ylipäätään kaikki tässä postauksessa esitellyt – osui ja upposi

 86. Musta jakku oli kiva ja puuttuu itseltä vaatekaapista . Hyvältä näytti kyllä kaikki.

 87. Mustat pillifarkut ovat aina tyylikkäät ja voisin kuvitella, että Nanson farkut ovat perusfarkkuja laadukkaampia :).

 88. Herrainhousut näyttivät todella kivalta ja monikäyttöisiltä. Nanso yllätti nyt kyllä positiivisesti!

 89. Herrainhousut näyttää kivoilta! Tai kaikki näyttää, mutta erityisesti ne. Ja olet tosi kaunis ja jotenkin ajattoman näköinen kuvissa.

 90. Onpas vaikea valita, mutta ehkäpä valkoinen paitapusero olisi kesäksi hyvä hankinta! Nanso kyllä yllätti!

 91. Suosikki oli musta jakku, ehkä koska pitkästä aikaa olen kaipaillut sellaista omaan vaatekaappiin :D

 92. No wau, onpa tosi kivoja vaatteita. Tarvitsen luotto t-paitoja joten taidan ostaa kokeeksi tuollaisen valkoisen Tasku paidan.

  Tosi monta kivaa vaatetta oli postauksessa ja kaikki olivat kyllä eduksi sinun päällä. Noilla kuvilla varmasti kauppa käy Nansolla ;) Kivoimmat olivat Tasku t-paita, pillifarkut, herrainhousut, musta tunika ja raidallinen paita :D

 93. Paitapusero! Näyttäis kaiken lisäksi materiaalilta, jota ei tarvitse aina silittää.

 94. Nå hellooo! Kaikki näyttää upealta ja jokainen vaatekappale mahtuisi ja olisi tervetullut vaatekaappiini. Olipa tiukkaa valita mieluisin, mutta eiköhän pillifarkut joissa takapuoli vielä näyttää hyvältä voita

  • Onnistunut yhteistyö! Tuli tunne, juuri nämä vaatteet tarvitsen omaankin vaatekaappini. Ajattomia, hyvännäköisiä. Poimin näistä niukan jakun tai mustat farkut aivan suosikeikseni.

 95. Ah, ihania niin kaikki. En ole mikään “Nanso-fani”, mutta nyt joutunee käymään liikkeessä vähän uudella kierroksella. Varmaan näistä jakku tai harmaa neuletakki mieluisin.

 96. Hyvänen aika, miten noista voi lempparinsa valita kun kaikki näyttävät niin hyvältä! Jos on ihan pakko joku suosikki sanoa niin olkoon se tuo valkoinen t-paita. Tai sitten harmaa neuletakki. Äh, voisin listata tähän perään kaikki muutkin postauksen vaatteet mutta mennään tällä kertaa näillä!

 97. Nyt on kyllä Nanso taas ajan tasalla touhuissaan! Kaikki on tositosi kivoja, mutta kyllä tuo raitapaita leikkauksineen vaan sykähdytti eniten :)

 98. Milano -jakku, pillifarkut ja valkoinen/raidallinen paita tähän suosikki kokonaisuus.

 99. Hyvä peppu ja pillifarkut mulle ; )
  Ja kyllä, sellaiset, joilla kehtaa myös kumarrella ilman, että paljastaa jotain toiselle.

 100. Harmaita neuletakkeja ei voi olla koskaan liikaa….tuun jatkossa tsekkaan Nanson tuotteita ihan eri silmin.

 101. Mustat pillifarkut ja valkoinen teeppari. Tässä järjestyksessä, jos vain yksi pitää sanoa.
  Tiina S.

 102. Tasku t-paita ja herrainhousut :) . Kiinnostaisi tietää, että mistä ovat nuo nahkaiset espadrillokset ?

 103. Juuri tuollaista jakkua olen etsinyt vanhan luottojakun jäädessä eläkkeelle.

 104. Valkoinen Tasku-paita ja Herrainhousut menee ostoslistalle. Farkut harkintaan. Tykkään Nanson ajattomista malleista ja värinsä, sekä kuosinsa pitävästä laadusta.

 105. Enpä olisi arvannut käyväni Nanson liikkeessä vaateostoksilla, mutta näiden kuvien jälkeen oli lähdettävä :) Musta tunika olisi kiva!

 106. Farkut ja Tasku t-paita on mainioita perusvaatteitta, joita tarvitsee usein! :) Farkuista erityismainintana malli: normaalia korkeampi vyötärö & kapea, istuva malli! Tällaisia olen etsinyt! Kiitos lahjokortti kelpaa! <3

 107. Valkoinen Tasku-paita menee kyllä hankintaan, myös harmaa neule kiinnostelee. Nuo kaikki vaatteet näyttää yllättävän hyviltä ja raikkailta, täytyypä mennä hypistelemään liikkeeseen!

 108. Herrainhousut alkoivat kiinnostaa, joskin kaikki vaatteet sopisivat omaankin vaatekaappiin,

 109. Nuohan on kaikki ihania! Suosikkien kärjessä kuitenkin raikas raitapaita ja harmaa neuletakki.

 110. Justiinsa-kauluspaita sopis kevään vielä niukahkoon vaatekaappiini paremmin kuin hyvin!

 111. Mustat herrainhousut ja raitapaita kolahtivat. Kivan näköisiä olivat kaikki!

 112. Mustat herrainhousut ovat tänä keväänä hakusessa ja nuo yksilt sopisivat tarkoitukseen loistavasti! Näyttää todella hyvältä valkoisen tasku-paidan kanssa!

 113. Mustat pillifarkut ja tunika!Herrainhousujakin voisi testata.Nansolla on tullut säännöllisin väliajoin näitä “eimummovaatteita”, toivottavasti entistä enemmän koska laatu trikoovaatteissa on kyllä ollut hyvä :)

 114. Olen yllättynt kuinka tyylikkäitä vaatteita Nansolla nykyään onkaan! Monia kauniita vaatekappaleita, mutta harmaa Milano-neuletakki taisi viedä voiton.

 115. Milano-neuletakki näyttää todella kivalta keväisiin keleihin. Myös musta jakku ja t-paita ihastuttavat yksinkertaisuudellaan.

 116. Kaikki ovat yllättävän kivoja eli vaikea valita, mutta taidan kallistua Milano-neuletakin suuntaan. Jakkukin on ihana, mutta taitaa olla pitkäselkäiselle liian lyhyt…

 117. Kävelen joka päivä Nanson myymälän ohi, enkä ole koskaan ajatellut astua ovesta sisään. Sen verran tätimäisen näköistä vaatetta ikkunoissa on (vaikka itsekin olen jo nelikymppinen). Miksei tällaiset vaatteet näy ikkunoissa? Miksi ikkunoita ei somisteta trendikkäämmin? Nämä kaikki sinun valitsemasi vaatteet näyttävät huippuhyviltä! Lemppareiksi nousi valkoinen Tasku-paita ja mustat herrainhousut. Vaatekaapin klassikoita, joita tarvii aina! ❤️

 118. Valkoinen t-paita! Yllättävän kinkkistä on löytää hyvännäköistä sellaista, joka vielä kestäisi aikaa…

 119. Raitapaita on aina klassikko. Harmaa neuletakki on myös ihana. Oikeastaan kaikki nuo vaattet olivat tosi kivoja!

 120. Mustat pillifarkut ja raitapaita, en osaa valita näiden väliltä suosikkia. Tosin kelpuuttaisin kaikki muutkin noista vaateista.

 121. Kaikki nuo voisi kotiuttaa vaatekaappiin! Juuri sellaisia perus klassikkovaatteita, joilla ei tule “mulla ei ole mitään päälle pantavaa”-itkupotkuraivareita. :D

 122. Olen housutyttö joten herrainhousut nousivat tuosta suosikiksi niiden monikäyttöisyyden (sopii työhön ja vapaalle) vuoksi.

 123. Mustat pillifarkut ja valkoinen t-paita, klassikko! Jos näistä kahdesta pitäisi valita, niin pillifarkut. Mutta kyllä tuo t-paitakin täytyy käydä kotiuttamassa piakkoin.

 124. Musta jakku! Vierastan jakkuja, mutta tämä näytti sopivan rennolta, jota voi käyttää myös juhlavissa tilaisuuksissa.

 125. Ai että pitäisi valita YKSI suosikki?!?? Eli mun suosikki on tasku t-paita, harmaa neuletakki, pillifarkut, herrainhousut. Siinä!

 126. Valkoinen T-paita, vaikea valita, niin ihania kaikki. Vasta äskettäin tajusin että kaupungissanihan on Nanso Outlet puoti. Moneen vuoteen en ollut käynyt. Mikä Yllätys ja Ilo, kun siellä kävin pitkästä aikaa. Miusta tuli vakiasiakas. :0)

 127. Herrainhousut. Todella vaikea löytää hyvin istuvia/leikattuja. Nämä voisivat ehkä olla sellaiset.

 128. Kaikki ihania, mielikuvani Nansosta muuttui täysin. Tiukan karsinnan jälkeen kaksi valikoitui: Mustat pillifarkut ja musta jakku. Ja näistä kahdesta jos on ihan pakko valita, niin se on se jakku.

 129. Valkoinen T-paita ja mustat pillifarkut. Raikas kesäasu, voi soveltaa asusteilla eri tilanteisiin. En ajatellutkaan, että Nansolta löytyy myös noin kivoja farkkuja.

 130. Valkoinen kauluspaita. Houkuttelee kyllä muutkin vaatteet. Yhdistänyt Nanson aina yöpaitoihin, mutta nyt kyllä mielipide muuttu.

 131. Hyvä valkoinen t-paita on aina hakusessa, joten siihen kallistun. Vaikka jakkukin näyttää tosi hyvältä.

 132. Mustat pillifarkut. Mikään ei ärsytä enempää, kuin pesussa haalistuvat mustat farkut (vaikka pesemistä välttelisi viimeiseen asti muita puhdistuskeinoja käyttämällä). Nanson laatuun luottaen noista ei ainakaan lähtisi väri ja mallikin on erittäin hyvä.

  Eipä tuo tunika tai harmaa neulekaan pahalta näyttäneet, vau!

 133. Kylläpä Nanso on paljon kehittynyt! Kaikki oli ihan super hyvännäköisiä! Jakkua en omista ja edellisen tuon tyylisen pitkän valkoisen kauluspaidan pilasin pyykissä.. Eli varmaan jompikumpi noista olisi valinta.

 134. Todella vaikeaa päättää mutta mustat farkut on kyllä ikuisuusprojekti löytää. Yllätyin todella kuinka kaikki kyseiset Nansot vaatteet näyttivät todella hyviltä! Täytyy ehdottomasti käydä Nansolla pyörähtämässä!

 135. Milano jakku on ihana! Tykkään muutenkin kaikista Nanson tuotteista! Minun tyylisiä.

 136. Kaikki näyttää todella hyviltä, mutta täydellistä raitapaitaa on tullut etsittyä ja tuo näyttäisi juuri siltä täydelliseltä elämänkumppanilta! <3

 137. Valkoinen tasku T-paita ja mustat pillifarkut sekä Milano neuletakki. Klassikko!

 138. Milano-jakku olisi juuri se mitä tarvitsen….toki muitakin kun ovat niin ihania!

 139. Milano jakku, niin tyylikäs! Mustan tunikan hankinkin juuri…ja farkut on must have-listalla!

 140. Hienoa, Nanso, ja vetävästi esitelty! Farkut ottaisin, niitä ei vaan voi olla liikaa.

 141. Sun päällä nämä kaikki näyttävät hyviltä! Valitsen tunikan :)

  Aurinkoisia päiviä toivotellen,
  Annika

 142. Herrainhousut ovat ihanat. Ja ehdottomasti käärityillä lahkeilla. Raitapaita venepääntiellä näyttää hyvälle. Miksi kaupoissa on niin vähän juuri venepääntiellä olevia paitoja? Se on mielestäni kaunein mahdollinen malli.

 143. Nansolla noin mahtavia vaatteita?! Ohhoh! Näistä kyllä kaikki kelpuuttaisin kaappiini, vaan sanotaan nyt herrainhousut ja milano neulejakku.

 144. Herrain housut, mustat farkut, venekauluksinen paita, kauluspaita, t-paita ja jakku – nämä kaikki on olleet ostoslistalla jo jonkin aikaa :) Täytynee vierailla Nansolla sovittamassa. Mielikuvani nansosta on printtejä ja yöpaitoja, joten omien suosikkien löytyminen Nanson valikoimista yllätti minut täysin.

 145. Lanka-raitapaita on ollut ahkerassa käytössä ja laatu todettu erinomaiseksi. Tämä siis suosikkini. Milano-neuletakki olisi seuraava hankinta.
  pinni59 (at) gmail.com

 146. No jopas, hienosti on Nanso nostanut profiiliaan! Vaatteet näyttävät tosi hyviltä, tosin sun päällä säkkikin näyttää tyylikkäältä.
  Tuosta sarjasta istuvat herrainhousut huolisin jalkaani tältä istumalta.

 147. Useampi kiva vaate löytyi näiden joukosta, mutta just nyt tarvetta olisi erityisesti kauluspaidalle ja herrainhousuille. Ja värimaailma on kuin suoraan omasta vaatekaapista ;)

 148. Monta mieleistä, siksi vaikea valita, mutta Justiinsa-valkoinen paitis tulisi kyllä tarpeeseen, mutta myös musta tunika tosi kiva! Olkoon Justiinsa se ykkönen! SariT

 149. Enpä tosiaan Nanson sivuja katsellessani olisi uskonut, että vaatteet voivat näyttää näin hyvältä! Kuinkahan sitten itselläni pari kokoa suurempina :D Kaikki esitellyt kappaleet sopisivat oman vaatekaappini kulmakiviksi, herrainhousut ja harmaa neuletakki nousivat kiinnostavimmiksi.

 150. Herrainhousut näyttää sun päällä tosi kivoilta, tosin en oo ihan varma miten ne istuu alle 160 cm päällä, mutta niitä ois kiva päästä sovittamaan :)

 151. Hmm.. Vaikea valita! Blogin kuvissa kaikki vaatteet näyttä niin täydellisiltä, mutta Nanson sivujen kuvat eivät houkuttele läheskään niin paljon… Jakku ja pillifarkut olisivat ehkä luonnollisin valinta omaan vaatekaappiini :)

 152. Jestas. Nanso on tosiaan kokenut muodonmuutoksen. o.O Kelpuuttaisin näistä kaappiini ihan jokaisen vaatekappaleen, mutta mustille farkuille olis eniten tilausta! :)

 153. Aaah, kaikki vaatteet näyttivät niin freeseiltä ja upeilta. Itselläni on missiona juurikin ajattomien perusvaatteiden metsästys ja tämä postaus oli aivan täydellinen siihen (tulen palaamaan tähän varmasti monesti). Villatakki ja tunika nousivat ehdottomasti suosikeiksi.
  Kiitos kauniista ja inspiroivasta blogista ja ihanaa kevään jatkoa!

 154. Wow Stella! Tuskin koskaan olen nähnyt “perusvaatteita” esiteltävän näin tyylikkäästi. Nostit Nanson aivan uudelle tasolle. Onnittelut siitä ja terveiset Nansolle! Niin ja herrainhousut näyttävät niin hyviltä, että niitä on lähdettävä heti kokeilemaan.

 155. Neuletakki ja valkoinen t-paita, kyllä kiitos! Sun yllä nuo vaatteet näyttää supertyylikkäiltä ja raikkailta, mutta sitten, kun menin Nanson nettisivuille kattomaan, samat vaatteet näyttikin noh, mummomaisilta. Kiitos mielenkiintoisesta kamppiksesta siis, saat näkemään Nanson vaatteet eri valossa!

 156. Farkut olivat niin yllättävät ja tyylikkäät (ruskea merkkilappu <3) että ne nousevat ehdottomaksi lemppariksi!

 157. Ah, noita herrainhousuja olen katsellut jo pidemmän aikaan! Ne mielellään ottaisin itsellenikin :)

 158. Kelpuuttaisin kaikki nämä klassikot omaan vaatekaappiini :) Erityisesti silmääni mieluttää tuo valkoinen t-paita, Tasku, joka vaikuttaa juuri siltä mitä olen jo tovin etsinyt…

 159. Ooh, raitoja lukuunottamatta voisin kotiuttaa jokaisen (mustana saatavan) vaatekappaleen, mutta todelliseen tarpeeseen tulisi kyllä neuletakki – olen rakastanut aiemmat yksilöni puhki ja korvaajalle olisi kyllä tilausta. Värinä luonnollisesti musta, vaikka kauniilta näyttää kyllä tuo harmaakin.

 160. Olen sivusilmällä seuraillut Nansoa pari kautta, tykkään.

  Mustat farkut, jospa olisivat oikeasti sekä mukavat että hyvännäköiset Ja kangas sellainen ettei tartu valkoiset kissankarvat.

 161. Kaikki näyttävät erittäin kivoilta ja juuri minun tyylisiltäni. Valitsen mustat pillifarkut, en ole tiennytkään, että Nanso valmistaa myös farkkuja hyvä hyvä!

 162. Voisin kotiuttaa nämä kaikki <3 kuin suoraan omasta haaveiden vaatekaapista. Herrainhousut tai jakku vievät voiton jos pakko valita :)

 163. Olen etsiskellyt sopivia herrainhousuja, nämähän näyttävät ja kuulostavat täydelliseltä! Pitää päästä sovittelemaan pian. Ehkä tuota tunikaa samalla…

 164. Musta Milano-neuketakki. Kaikki oli kyllä tosi hyvän näköisiä – olen yllättynyt Nanson uudesta linjasta!

 165. Pää taistelee farkkujen ja kauluspaidan välillä. Ehkä kuitenkin kallistun jälkimmäiseen, voisi kesällä käyttää bikinien kanssa, farkkuja kuitenkin kaapista löytyy useammat. Tosin, onko niitä koskaan liikaa..

 166. Voisin ottaa kaikki, harmaa, valkoinen, musta niillä mennään aina ja ikuisesti :). Yksi pitää valita niin harmaa villatakki!

 167. Ihania kaikki, paitsi noista raidoista en oikein innostu. Mieluiten ottaisin harmaan Milano-neuletakin, mutta ehdottomasti kaikki kelpaa. Täytyykin käydä sovittelemassa!

 168. Oho, en olisi Nanson vaatteiksi arvannut kuvien perusteella, jotenkin merkin mielikuva on vielä ihan muuta. Niitä kirjavia yöpaitoja??
  Mieleen jäi harmaa neuletakki, vaikka minulta(kin) niitä löytyy jo vino pino, joku niissä silti vetää??
  Kiitos mahdollisuudesta voittaa!

 169. Valkoinen kauluspaita, t-paita ja herrainhousut näyttävät kaikki superhyviltä ja juurikin sellaisilta vaatekaapin peruspilareilta, jotka pelastavat jokaisen päivän. Suosikkia on mahdoton valita, mutta ehkäpä se on nuo housut!

 170. Vaikea valinta, oli yllättävän monta ihanuutta… valitsen mustan jakun joka sopii varmasti melkein minkä tahansa asun kanssa.

 171. Moni kyllä kelpaisi, mutta ehkäpä mieluisimmat ovat Milano-neuletakki ja mustat Farkut :)

 172. Valkoinen kauluspaita! Nytpä on tutustuttava Nanson uusiin juttuihin. Kaikki esittelemäsi näyttivät todella kivoilta.

 173. Tuollaiselle jakulle olisi itselläni tarvetta plus se näyttää sun päällä paljon paremmalta kuin Nanson tuotekuvissa!

 174. Upeita kuvia, voisin valita nuo kaikki vaatekappaleet! Kiinnostus Nansoa kohtaan kyllä heräsi tämän postauksen jälkeen. Kaikki vaatteet näyttivät hyviltä, mutta eniten kiinnostaa harmaa neuletakki ja valkoinen t-paita.

 175. En osaa päättää valkoisen kauluspaidan ja mustien pillifarkkujen väliltä. Taitaa pitää käydä testaamassa molemmat.

 176. Enpä tiennytkään, että Nansolla on myös (muita kuin trikoo-)housuja! Pillifarkut rupesivat erityisesti kiinnostamaan. Niissä kun kaipaa laatua, ettei väri ja muto heti lähde…

 177. Vaan! Melkein mahdotonta valita mikä on paras, mutta ainakin mustat pillifarkut ja lanka-raitapaita mielellään voisivat löytää tiensä vaatekaappiini

 178. Upeita kuvia Stella! Kylläpä alkoi Nanso kiinnostamaan näiden myötä, vau! Milano-jakulle tarjoaisin mielelläni paikan garderobissani ja taidanpa etsiä sen käsiini vaikka onni ei nyt potkaisisikaan.

 179. Neuletakki on aivan upea, varsinkin sinun päälläsi. itse pelkään, että neuletakeissa näyttäisin liian tädiltä, mutta tuo on kyllä nuorekas ja klassisen kaunis

 180. Tiukka kisa neuletakin, tunikan ja herrainhousujen välillä, mutta päädyn harmaaseen Milano-neuletakkiin. Koska ihan parasta, että on vaate, joka näyttää skarpilta kuin jakku, mutta tuntuu ihoa vasten pehmeältä kuin neule.

 181. Mustat farkut ☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆
  Ja kaikki Nanson vaatteet ovat kyllä ihan huippuja! Olen käyttänyt niitä aina ♡ Tykkään suosia hyvää suomalaista ;)

 182. Ei voi valita vain yhtä suosikkia, sillä noista rakentuu täydellinen asukokonaisuus :) tasku paita, pillifarkut ja harteille Milano neuletakki! Mukana arvonnassa ehdottomasti! :)

 183. Kauniita kuvia jälleen!

  Valkoinen Justiinsa-paitapusero houkuttelisi kovasti, ja lyhyt Milano-neulejakkukin näytti kiinnostavalta. Itseltäni löytyy kaapista jo tuo valkoinen Tasku-paita, ja oikeassa olet: se on aivan loistava!

 184. Ompa ihanan keväisiä kuvia. Sai kesäfiilikset jo Rovaniemelle asti. Lemppari oli Tasku t-paita ja musta bleiseri. Löysinkin itteni (yllätyksekseni) jo Nanson sivuilta silmäilemästä muuta tarjontaa 8)

 185. Kelpuuttaisin kaikki kahdeksan, mutta jos nyt valita pitää, niin valkoinen kauluspaita voisi olla eniten tarpeen

 186. Hmm, moniin noista heräsi kiinnostus, mutta ehkä eniten joko herrainhousuihin tai harmaaseen neuletakkiin. Kiva arvonta!

 187. Yllättäen lämpenin eniten herrainhousuille! Juuri sopiva yhdistelmä rentoutta ja skarppiutta.

 188. Suosikkini on tuo musta tunika, jossa on korkealle nousevat halkiot. Todella seksikäs vaate, olematta kuitenkaan halvan oloinen.

 189. Apua, vaikea valinta. Nuo kaikki näytti päälläsi niin hyvältä. Harmaa villatakki, valkoinen teeppari tai valkoinen kauluspaita on suosikkejani. Vaikea valita parasta :).

 190. Oon vähän tylsä ja sanon farkut! Ehkä siks kun on just ollu imartelevat perusfarkut hakusessa.

  Herrainhousutkin on ihanat, mutta mulle sopivaa mallia ei tunnu löytyvän ja oon jo ihan vähäsen luovuttanut.

 191. Herrainhousut!! Just tommosia etsin!! Ja kiitos myös termistä, kun en oo keksinyt noille oikeaa nimitystä!

 192. Valkoinen t-paita pn aivan ihastuttava! Täyskymppi yhdistettynä mustiin farlkuihin ja mustaan jakkuun

 193. Harmaa neuletakki, musta jakku tai pillifarkut – vaikea valita ylivoimaista suosikkia :)

 194. Tietennii musta tunika on paras. Haluaisin sen heti tänne nyt!!!!!!!! T. Tuija

 195. Lanka-pusero ehdottomasti, vaikka muutkin vaatteet ovat kivoja. Löytyypä sama pusero omasta vaatekaapistanikin

 196. T-paidan omistan jo, joten herrainhousut on näistä muista lempparit! Epäilen sopiiko itselle tuollainen vyötärö, mutta testaamaan täytyy päästä.

 197. Milano-neuletakki pisti silmään ensimmäisenä, koska juuri eilen kaivoin tuskastuneena vaatekaappiani kun totesin, että kaikki neuletakkini ovat nyppyyntyneitä ja muotonsa menettäneitä loimia. Tosin myös herrainhousut sekä Milano-jakku houkuttelevat. Tarvii varmaan seuraavana tilipäivänä tutkailla Nanson valikoimaa hieman tarkemmin…

 198. Valkoinen t-paita taikka Milano-neuletakki, muutkin kyllä erittäin hyvännäköisiä perusvaatteita! Täytyypä suunnata Nanson liikkeeseen hypistelemään ja sovittamaan, kiitos mainiosta postauksesta!

 199. Tälläkertaa oikeasti iskivät KAIKKI (yhtä lukuunottamatta) heti.
  Sanon vaikka varmimman; valkoisen teepparin.

 200. Metsästän varmaan ikuisesi täydellisiä farkkuja! Nanson Viistaskut voisivat olla seuraava testikohteeni :)

 201. No siis tuo raitapaita! Hitsi että onkin vaikea löytää just oikeanlaista raitapaitaa – se on ollut mulla missiona ja parisen vuotta… kiitos siis vinkkauksesta vaikka arpaonni ei käviskään myöten, pakko käydä kurkkaan tuo malli :D

 202. Super ihania vaatteita, joista super vaikea valita yhtä lempparia! Sanon harmaa neuletakki ja herrainhousut. Ne ois täydelliset töihin!

 203. Herrainhousuista, varsinkaan hyvin istuvista sellaisista, ei koskaan voi saada tarpeekseen! Tosin tuo t-paidan malli ihastuttaa kyllä myös…

 204. Olipa ihanan raikkaita asukuvia! Suosikkini oli Lanka paita, niin rapean raikkaan näköinen.

 205. Teeppari ja pidempi harmaa neuletakki… kun pitää valita, niin: Milano-neuletakki. Tosi kiva, twistattu klassikko.
  Tosin koko postauksesi oli niin avartava (ajatellut Nanson trikoopaitafirmana), että pitää käydä heidän kivijalkaliikkeessään hypistelemässä.

 206. Kaikki näyttävät todella hyviltä, mutta nyt suurimman mielenkiinnon herättivät nuo mustat farkut :)

 207. Tunika, farkut ja T-paita näyttävät hurjan hyviltä! Ja kuten aiemmassakin nansoon liittyvässä blogipostauksessa, totean nytkin että teikäläinen mallina ja teikäläisen kuvat päihittävät mennen tullen Nanson omat, tylsähköt ja jäykät mainoskuvat. Esim. tuota bleiserineuletta ei tulisi mieleenkään tilata nettikaupan kuvan perusteella. Yhtä kaikki, nanso on uudistanut ilmettään mukavasti ja tykkään sekä tästä että vaatteiden laadusta.

 208. Herrainhousut tai kauluspaita, tosin mustana koska olen krooninen itsensä päälle aineiden tiputtelija XD

 209. Justiinsa-paita on ehkä kiinnostavin juuri nyt, muutkaan ei ole huonoja. Täytyy varmaan joku kerta poiketa Nanson myymälässä, sen verran hyvännäköisiä vaatteita nämä uudet.

 210. Nansosta tulee ekana mieleen yöpaidat :) Tuossa oli monta vaatetta mistä pidin. Harmaa neuletakki näytti hyvältä. Noita mustia pillifarkkuja voisi testata. Olisi kiva löytää laadukkaat mustat pillifarkut, joista ei lähde heti väri ja pysyisivät kuosissaan!

 211. Tommoset farkut ois prikulleen se mitä tarvitsisin kesäks duuniin niille (toivottavasti yhden käden sormilla laskettaville) päiville joina ei hameessa tarkene ulkohommissa. Jakkukin näyttää kyllä pirun hyvältä.

 212. Kaikki kelpuuttaisin kaappiini mutta valkoinen t-paita ja mustat farkut oli ehkä eniten suosikki!

 213. Nuo herrainhousut näyttävät päälläsi niin hyviltä, varsinkin tuo kolmanneksi viimeinen kuva on aika houkutus!

 214. Ihan heittämällä kelpuuttaisin omaan kaappiini noista kaikki. Suosikkina kuitenkin herrainhousut!

 215. Herrainhousut, raitapaita, harmaa villatakki, valkoinen teepaita… kaikki. Uskomattoman ihania kuvia! Ihania ideoita pukeutumiseen! Kiitos Stella :)

 216. Voi elämän kevät. MUSTAT FARKUT, NANSOLTA?! Ihan pakko päästä sovittamaan moisia… Mutta ei, en silti äänestä niitä, vaan mustaa jakkua. Kertakaikkisen ryhdikkään näköinen!

 217. Suosikkini on Milano-jakku mustana, kakkosena herrainhousut. Tasku-paita on ostoslistalla, kunhan Nanso saa siitä harmaan version ulos (liikkeessä lupailivat syksylle) :)

 218. Nää on KAIKKI aivan super tyylikkäitä. Jos valitsisin jotain, niin ehkä tuon harmaan bleiserin. Hyvä Nanso!

 219. Hei. Tykästyin isosti Tasku-teepaitaan ja myös harmaaseen Milano-neuletakkiin. Kuvissa ei valitettavasti näkynyt suosikkiasustettani pientä mäykkyä. :)

 220. Herrainhousut ehdottomasti. Myös valkoinen kauluspaita näyttää hyvältä. (Tai no, kaikki näyttää hyvältä, mutta jos valita pitää…)

 221. Ihana, rapea kauluspaita ja valkoinen teeppari, en vain osaa päättää…molemmat parhautta.

 222. Noi kaikki on ihanat! Vaikea valinta! Menisin kuitenkin mustalla jakulla noista kun sellaiselle olisi tarvetta.

 223. Kauluspaita, sopivan rento kesälle ja toimistosta housut vaihtamalla shortseihin suoraan terassikelpoinen asu!

 224. Siis ootko nyt ihan varma, että nää on kaikki tosiaan siltä samalta merkiltä, jota edustavat kaikki mummini yöpaidat?! Haluan mm. kaikki näistä. Toi tunika on ehkä ainoa, joka ei ihan suorilta istuisi omaan vaatekaappiin – miten näistä nyt sitten valitsis.. Herrainhousut! Eiku neule! Eeeiku sittenki toi bleiseri.

  Valitsisin herrainhousut ehkä kuitenkin. Ehkä. Eipä ku bleiserin. Joo, sen.

 225. Todella kivoja, minä haluan hankkia jokaisen! Suosikkini on se musta jakku. Täydellinen!

 226. Kylläpäs Nanso yllätti näillä klassikoillaan! En ole pahemmin liikkeen ovea kolistellut, kun takaraivossa ovat edelleen olleet ne eivät omaan tyyliin sopivat värikkäämmät yksilöt. Samaa mieltä kuin joku muukin yllä: näiden kuvien perusteella kelpuuttaisin vaatekaappiini koko kahdeksikon, vaikka verkkokaupan kuvien perusteella en ehkä heti näin hurjasti lämpenisikään : ) Supersuosikkeja on kolme eli tuo musta tunika nahkapökien kanssa, Lanka teeppari ja Milano jakku. Oh-la-lah – loistavaa työtä kameran edessä ja takana!

 227. Apua, mie haluan nuo kaikki. Nyt on niin hyvännäköistä settiä että pakko lähteä kauppaan. Suosikiksi nousivat heti herrainhousut ja harmaa neuletakki sekä tietysti valkoinen t-paita :)

 228. Milano neuletakki ja mustat pillifarkut…tosin voisin ottaa nuo kaikki vaatekaappiini.

 229. Aivan ihania vaatteita (ja kuvia) kaikki! Eniten olisi tällä hetkellä tarvetta mustille pillifarkuille, kun vanhat vetelee viimeisiään.

 230. Ihan mielettömiä kuvia, saivat hinkumaan jokaisen vaatteen perään! Jos tosiaan pitää valita vain yksi, niin sanon t-paita. Pellavapidat kieltämättä tulee jo korvista.

 231. Mustat pillifarkut ja napakka jakku, klassista mutta rentoa. Olisipa vaan tuollaiset säihkysääret…

 232. Onpa makeita vaatteita ja todella onnistuneet kuvat! Jos on pakko valita yksi, niin sanon että kauluspaita.

 233. Ainainen “suoralahkeiset/bootcut -farkut koska peppuva ja reitevä, ei vaakaraitaa sillä vatsava” -minä alkaa ärsyttää ja tänä keväänä yritänkin tehdä tietoisia muutoksia tähän.
  Joten herrainhousua ja raitapaitaa kehiin! Ei “sitkun” vaan “nytkun”!

 234. Suosikkini on herrainhousut, tai ehkä sittenkin Milano neuletakki… Vaikea päättää vain yhtä :)

 235. Herrainhousut! Ihanat olisivat ja puuttuvat vielä vaatekaapista edellisten mennessä rikki. En ole löytänyt täydellisiä niin olen sinnitellyt nyt pari kk:ta ilman.

 236. Eikä, miten makeita perusvaatteita! Valkoinen t-paita lähtee hankintaan, tuli lahjakortti tai ei

 237. Vaikea valinta, mutta se osuu harmaaseen Milano-neuletakkiin. Todella hienosti stailatut asut! Nettikaupan omat kuvat jäävät kakkosiksi näille kuville.

  Kiitos arvonnasta! :)

 238. Kaikki näyttää tosi ihanalta ja raikkaalta. Lemppariksi mieleen jäi valkoinen Tasku t-paita.

 239. Tällä hetkellä valitsisin herrainhousut, sellaisten mentävä aukko on vaatekaapissa!

 240. Valkoinen t-paita on mun suosikki, ehdottomasti! Ehdin jo laittaa siskolle viestiä et voisko se tuoda mulle yhden kun se tulee vierailulle, mut koitanpa arpaonnea ensin :)

  Makeita vaatteita oot kyl bongannu valikoimista muutenkin!

 241. Kyllä näyttää freesiltä! Nanson valikoimaan pitäisi todella tutustua paremmin, mahtavia perusjuttuja kaipailenkin. Näistä valintani olisi Milano-neuletakki.

 242. Kaikki näyttää niiin hyviltä, mutta jos saisin valita vain yhden ainokaisen tuotteen omiin kevät-/kesävarusteisiini, niin ottaisin tuon pitkänmallisen, kepeän ja raikkaan näköisen Justiinsa-kauluspaidan :)

 243. Kaikki näytti ihan hullun hyvältä! Kelpuuttaisin ne omaan kaappiini mieluusti. Jos valita pitää niin suosikki ok ehkä kauluspaita tai herrainhousut.

 244. Kaikki näistä voisin ottaa oitis käyttöön eli vaikea valinta, mutta keskivaikeaan farkkuaddiktioon voisi kokeilla herrainhousuterapiaa.

 245. Voisiko vaan valita kaikki? Harmaa neuletakki näytti rennolta mutta silti skarpilta, sepä siis.

 246. Yllätyin Nanson tuotevalikoiman laajuudesta, taitaa olla pakko selata verkkokauppoja vähän tarkemmin.. Ihan nuo perus t-paidat kiinnostavat nyt eniten, elättelen toivoa että viimeistään heinäkuussa sellaisessa tarkenee täällä Lapissakin :D

 247. Onpa hyvännäköisiä vaatteita useampikin! Tunika tai raitapaita on oma suosikkini tai ehkä pillifarkut…

 248. Näyttääpä hyvältä! (Malli & vaatteet.)
  Suuntaan varmaan kaupoille katsastamaan tuon t-paidan ja mustan jakun sekä harmaan villiksen. Mutta kuten joku jo mainitsi, nuo kaikki voisi kotiuttaa (ainakin jos istuisivat päälleni yhtä hyvin kuin sulle…) ja tosi hyvä “capsule warderobe” olisi valmis. Iso peukku Nansolle!

  HannaM

 249. Mä aina välillä ihmettelen blogimainontaa, tai siis sitä mistä yritykset maksavat (hyvin usein tulee niin “maksettu mainos” -olo)

  Mutta en nyt. Aivan tajuttoman ihania kuvia, tuli sellainen olo että “kaikki mulle heti nyt” (samaa oloa ei tullut kun selasin pari viikkoa sitten Nanson nettikauppaa). Mutta ainakin mustia pillifarkkuja ja jakkua on päästävä kokeilemaan, myös raitapaita näyttää hyvältä.

 250. Musta tunika ja herrainhousut ovat suosikkini. Jos pakko valita vain toinen, niin tunika.

 251. Nyt kyllä Nanso yllätti, ihania vaatteita. Herrain housut näyttää todella hyviltä! Nyt kyllä täytyy kokeilla!

 252. Kelpuuttaisin myös kaikki, siis IHAN kaikki vaatekaappiini – näistähän saisi heti kunnon capsule wardroben :) Jos pitää valita, ottaisin herrainhousut, ne sopisivat hyvin niin kesään kuin talveen ja ovat todella muuntelukelpoiset asusteille.

 253. Jakku ja valkoinen t-paita ovat juuri sellaisia raikkaita klassikoita, joita kaappiini kaipaisin! ja tuo raitahuivi!

 254. Kylläpä yllätti, että Nansolta löytyy pillifarkut..ihanaa, kun löytää uusia juttuja sun blogista. Varsinkin tämmöisenä työpäivänä, kun olisi voinut jäädä peiton alle aamulla. Valintani on siis nuo mustat farkut..eivät muutkaan pahalta näyttäneet..

 255. Kelpuuttaisin kyllä kaikki omaan vaatekaappiini, mutta suosikit on tunika tai mustat farkut.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.