My turn to let it blow

Kuu on vaihtunut keskivaikean musiikkiluupin keskellä: mies on soittanut amerikkalaista The War On Drugsia nyt niin monta päivää, että minutkin on aivopesty enkä oikeastaan halua edes kuunnella mitään muuta. Mietin pitkään miten kuvailisin yhtyeen musiikkia, koska se on liian juurevaa ja kitaravetoista ollakseen poppia, mutta liian pehmeää ollakseen rokkia. Turvauduin lopulta internetiin ja alkoi naurattaa tämä Wikipedian lajityyppilistaus: indie rock, heartland rock, roots rock, Americana, psychedelic rock, shoegazing and new wave. Olkoon siis niin. Liitin alle juuri tämän hetken lempparibiisini, tunnin päästä se on todennäköisesti jo jokin muu. Kaunista, kevyttä ja hitusen haikeaa – siis täydellistä kamaa syyskuun alkuun.


THE WAR ON DRUGS – DISAPPEARING

4 thoughts on “My turn to let it blow

  1. The War On Drugs on HUIPPU! Suosittelen lämpimästi YouTubesta KEXP:n paria viimeisintä livetaltiointia. Etenkin tätä, missä toimittaja Sheryl (jonka asiantuntevaa, mutta samalla lämmintä ja heittäytyvää tyyliä olen itse alkanut suorastaan fanittaa KEXP:n matskuja YouTubesta katseltuani ja kuunneltuani) on mahtavan vaikuttunut ja innoissaan bändin soitannasta: https://www.youtube.com/watch?v=jbzV2Y06G-E Ihanaa ja tunnelmallista syyskuuta sinne <3

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.