Here with you tonight

Amerikkalainen kirjoittaja ja lauluntekijä Wolf Larsen taitaa olla mystisin artisti hetkeen, sillä hänestä ei löydy netistä montaakaan tiedonmurusta. Sain selville, että taiteilijanimen takana on nainen nimeltä Sarah Ramey, joka on aikoinaan esiintynyt useidenkin amerikkalaisten indieyhteiden riveissä, mutta ei pitkäaikaisen sairauden vuoksi pysty enää keikkailemaan. Jos tämän hauraan kappaleen hypnoottinen musiikkivideo saa mielenkiintosi heräämään, kannattaa lukaista tämä artikkeli aiheesta. Jos on jotain vielä kiinnostavampaa kuin yhden työhönsä intohimoisesti suhtautuvan taiteilijan ajatusmaailma, sen täytyy olla kahden sellaisen kohtaaminen.


WOLF LARSEN – IF I BE WRONG

8 thoughts on “Here with you tonight

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.