Be my rest, be my fantasy

Jatkan amerikkalaisten laulaja-lauluntekijä-ja-multi-instrumentalisti -linjalla: viimeksi kirjoitin Andrew Birdista, mutta palaan nyt hetkeksi vanhempaan aiheeseen. En suinkaan ole vielä päässyt yli Sufjan Stevensin kappaleista Call me by your name -elokuvan soundtrackilla, mutta välillä täytyy soittaa jotain muuta. Siis luonnollisesti Sufjanin muita kappaleita, jotten luisuisi liian kauas elokuvan raukeasta tunnelmasta. Should have known better on poiminta parin vuoden takaiselta albumilta. Sen kuunteleminen tuntuu siltä kuin heittäytyisi pumpulista tehtyyn petiin ja antaisi itsensä vajota päiväuneen.


☊ SUFJAN STEVENS – SHOULD HAVE KNOWN BETTER

4 thoughts on “Be my rest, be my fantasy

  1. Carrie & Lowell on aivan täydellinen levy! <3 Oma henk. koht. lempparini tällä hetkellä ehkä All of me wants all of you…

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.