Keep shining on

The Nationalin uusin albumi on edelleen tehosoitossa, mutta rinnalle mahtuu (hetkittäin) muutakin melankolista indierockia rapakon takaa. Jos Bon Iver yhtään kolahtaa, kannattaa ehdottomasti ottaa kuunteluun Volcano Choir – nimen takaa löytyy nimittäin Bon Iverista tuttu nokkamies Justin Vernon, joka vaikuttaa kerkeäväiseltä kaverilta, sillä hän vaikuttaa näiden kahden yhtyeen lisäksi vielä parissa muussakin. Ehkä juuri siitä syystä Volcano Choir julkaisee uutta musiikkia melko harvakseltaan – kokoonpanon kahdentoista vuoden olemassaolon aikana on ilmestynyt vasta kaksi albumia – mutta mikäs siinä, musiikki on onneksi ikuista ja nämä kappaleet kestävät kyllä aikaa ja kuuntelua. Liitän alle tämänhetkisen suosikkini, joka ei ole ollenkaan melankolisimmasta päästä, vaan sopii raukean perjantai-illan ja punaviinilasin seuraan kuin olisi siihen suunniteltu.


VOLCANO CHOIR – COMRADE

4 thoughts on “Keep shining on

    • Hei JEE ihana kuulla! Ilahdun aina siitä jos kuulen, että joku oikeasti kuuntelee näitä meidän musavinkkejä!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.