Kevättä ja korvapuusteja

Oho! Anteeksi radiohiljaisuus. En ole kadonnut kartalta, vaan unohtunut kirjoittamiseen, kuvaamiseen ja työkekojen keskelle. Kun pääsin perjantai-iltana treenien jälkeen kotiin, konttasin treenikamat päällä suoraan sänkyyn ihan vaan hetkeksi. Heräsin neljätoista tuntia myöhemmin kahteen havaintoon: kaapissa ei ole kahvimaitoa. SEN SIJAAN ULKONA ON KEVÄT. Ja lähikauppa ja kahvimaitoa notkuvat hyllyt. (Kolmas havainto, seuraus ensimmäisestä.)

2014-03-stellaharasek-ullanlinna-streetlife-12014-03-stellaharasek-ullanlinna-streetlife-2

Olen päättänyt, että aamupalaksi saa syödä korvapuusteja. Se on jopa suositeltavaa, jos sattuu asumaan kulman takana Succesista. Ne tulevat nimittäin samasta uunista kuin Café Esplanadin järisyttävän kokoiset jättipuustit. Niistä riittää jaettavaksi muutamalle muullekin nälkäiselle seuralaisellekin.

2014-03-stellaharasek-ullanlinna-streetlife-32014-03-stellaharasek-ullanlinna-streetlife-4

Lähipalveluita arvostavat myös pienet koirat, ainakin Luna, joka haluaisi mennä moikuttelemaan jokaista putiikinpitäjää. Junoa kiinnostelee lähinnä Sikala, se tietää legendaarisista lihapullista. Sikalan ovimies piti kerran tyttöjen hihnoista kiinni kun kävin hakemassa niitä mukaan.

Mitä teille kuuluu?

Photos by Dorit Salutskij

22 thoughts on “Kevättä ja korvapuusteja

  • Jarvikselle kuuluu pelkkää hyvää. Itse en ole päässyt herraa vielä tapaamaan uudessa kodissaan, mutta toinen (ex-)omistaja kävi tovi sitten. Uudessa kodissa on mennyt kaikki hyvin, Jarviksella on siellä paljon tilaa ja sopivasti koirakavereita. Koulutus ja lääkitys ovat auttaneet, ongelmakäyttäytyminen on saatu kuriin.

   Minulla on yhä kova ikävä. Mutta koiralla on kaikki nyt paremmin.

 1. Hei, oot esitellyt kenkäsi varmasti täällä, mutta en pikaisella selauksella löytänyt mitkä ne ovat. Jos ehdit kertoisitko mikä on niiden merkki ja/tai malli?

   • jos kysyjä tarkoittaa noita tämän postauksen kenkiä, eikös nuo ole ne niket ??….oletko maalannut swooshin piiloon : D (nimim. been there done that )

 2. Korvapuusteja täälläkin aamupalaksi! Tai no, myönnettäköön, että aamupalan jälkkäriksi vasta, poikaystävä kun lähes vaatimalla vaati minut kanssaan soijanakkimunakasaamiaista.

  Korvapuustit eivät tosin olleet itsetehtyjä, lähikaupan (Lidlin) paistopisteen korvapuustit voittavat hinta-laatu-vaiva-maku-suhteessa kaikki muut tähän asti tavatut.

  • Soijanakit kuulostavat epäilyttävältä. Mutta jos väität, että ne ovat hyviä, uskotaan… Peukku lähipaistopisteelle!

   • Osa on, osa ei. Merkeistä en tiedä mitään, mutta oletan, että ainakaan tässä asiassa halvalla ei saa hyvää.

    Ja epäilin minäkin, kunnes kuvioihin astui kokkaava kasvissyöjäpoikaystävä. Kaikkea sitä elämä tuokin eteen.

 3. No jos ei hetki sitten kuulunutkaan niin hyvää, niin nyt kuuluu. Kiitos ihanan piristävän kirjoituksesi! :)

  Meillä on pullataikina kohoamassa, joten korvapuusteja täälläkin aamiaiseksi. Tai lounasaikahan se taitaa jo olla.

  Rentoa päivän jatkoa!

 4. Hei, oot esitellyt kenkäsi varmasti täällä, mutta en pikaisella selauksella löytänyt mitkä ne ovat. Jos ehdit kertoisitko mikä on niiden merkki ja/tai malli?

 5. Ihanaa kun päivitit! Hyvää kuuluu, ensi viikolla aurinkoon, vaikka tuleehan se täälläkin <3

 6. Moi Muru! Me syötiin aamupalaksi tänään laskiaispullat ja nautittiin auringosta. Nähtiin myös moottoripyöriä, museorekisterissä oleva vanha Packard ja uudempi avo Porche katto avoinna… Kevät tulee! Ja odotetaan, että saadaan meidän Rättisitikka talvisäilöstä. :)

 7. Hyvää, kiitos :) Kevät, kyllä! En tiennyt että puustit ovat samoja, kiitos vinkistä, t toinen ullanlinnalainen

  • Voi kyllä! Parhaita puusteja sanon minä. Vaikkakin niin suuria, ettei niitä jaksa yksin syödä.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.