Juoksutukka

Vuoden ensimmäinen lenkki takana, kiitos Eevan joka patisteli laiskamadon lenkkipolulle. Kuka tarvitsee tuotteita tukan tuuheuttamiseen, kun kaikkiin ilmansuuntiin räjähtäneen reuhkan saa aivan vaivatta aikaiseksi juoksemalla merenrannalla?

2014-03-02-stellaharasek-after-run

Muina seksipommeina tässä. Hikoilu on selvästi tämän vuoden teema, niin työpöydän äärellä kuin kahvakuula kädessä. Olen käynyt Helsinki Core Trainersilla jo jokusen viikon, en vielä niin kauan että kehtaisin keulia, mutta palataanpa asiaan kun saan vedettyä edes viisi leukaa. Tai yhden. Tai puolikkaan.

Who needs hair products? All you need to do to get a wild mane is go for a quick run by the sea.

SUEDE – EUROPE IS OUR PLAYGROUND

8 thoughts on “Juoksutukka

  1. Nätit hampaat! Mutta kerro enemmän tuosta sun treenaamisesta jooko? Kiinnostelee!

    • Moro, mulla on 38, sitä käytän normaalistikin. Pikkuisen naftit ovat, joten ota vähän isompi, jos epäröit.

  2. YHYY! Joka paikka on täynnä onnellisia treenaavia ihmisiä, ja mun jalka meni just uudestaan rikki kun tein tosi vaativia asioita – juoksin kehässä paljain jaloin alkulämmittelynä. Niisk.

    Tiedän, että tämä ei ole sun syytä, mutta näin se vaan toisen onni muistuttaa siitä, mitä itse ei saa! Voitaisko nyt sopia, että kukaan ei treenaa seuraavaan viiteen viikkoon? Pretty please?

    • AUTS! Mutta mä hikoilen sit sunkin puolesta, deal? Parane pian, vittumaisia nuo rikkinäiset kintut, viime viikolla teloin just nilkkani toimintakyvyttömäksi neljäksi päiväksi. Ja ei, ei mennyt treeneissä, vaan portaissa lähtiessä Core Trainersilta, kun OLI PAKKO PÄIVITTÄÄ INSTAGRAMIA PORTAISSA. Mitä ne sanookaan siitä tyhmästä päästä?

  3. Hei, oot esitellyt kenkäsi varmasti täällä, mutta en pikaisella selauksella löytänyt mitkä ne ovat. Jos ehdit kertoisitko mikä on niiden merkki ja/tai malli?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.