Lomasuunnitelmia

En nyt mainitse nimiä, mutta jotkut meistä ovat ottaneet jo varaslähdön joululomaan. Omani ajattelin viettää suunnilleen samalla tavalla – onnellisessa horroksessa peiton alla. Kerällä tai kylkimyyryläisenä, paitsi jos joku rapsuttaa vatsaa.

2014-12-20-stellaharasek-weekend-32014-12-20-stellaharasek-weekend-42014-12-20-stellaharasek-weekend-12014-12-20-stellaharasek-weekend-52014-12-20-stellaharasek-weekend-2

Todo-listalla on vielä nippu asioita, mutta maanantai-iltaan mennessä kaikki on tehty. Se onkin vuoden lyhyin päivä: tiistaina päivät alkavat taas pidentyä. Seuraavana aamuna ajattelin nukkua pitkään, herätä aamupalalle – ja painella takaisin nukkumaan. Ooh. Joulu saa tänä vuonna luvan tulla ilman suursiivousta ja kimaltavia koristeita, nyt kiinnostaa kaikkein eniten ihan vaan olla kyljellään.

8 thoughts on “Lomasuunnitelmia

    • Hei Sanna, anteeksi vastauksen viive! Nämä ovat Armas Designista, Vuorimiehenkadulta. Samoja myy myös Tikau Korkeavuorenkadulla.

  1. Mahtava tuo viimeinen kuva mäykkyläisestä. Melkein pystyn haistamaan koiranhikiset tassut :-D Leppoisaa lomaa mäykyille ja vähän muillekin!

  2. Oooooh, minä joka en tykkää pyöreistä muodoista! MUTTA nuo pyöreät reiälliset tuikkukipot, mistä niitä saa??? AIVAN IHANAT!!!

    • Hei, sorry että vastaus viipyi! Superkivat tuikkukiput ovat Armas Designista Vuorimiehenkadulta. Samoja myy myös Tikau Korkeavuorenkadulla.

  3. Kuulostaa täydelliseltä tavalta viettää lomaa ja joulua. Kauniit ja rauhoittavat kuvat. Ihanaa joulua koko poppoolle <3

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.