Pehmeitä asioita

Nousussa viime viikkoina: pehmeät asiat joiden sisällä voi salaisesti torkkua kesken palaverin, mehikasvit ja kaktukset, valkoinen iltapäivävalo, vastapestyt lattiat, viikonloput ja valokuvaus. Unohtamatta assistentteja, jotka kapuavat syliin tarkistamaan, että kameran akku on ladattu ja valotus kohdillaan.

2014-04-stellaharasek-homedetails-12014-04-stellaharasek-homedetails-22014-04-stellaharasek-homedetails-32014-04-stellaharasek-homedetails-42014-04-stellaharasek-homedetails-52014-04-stellaharasek-homedetails-62014-04-stellaharasek-homedetails-72014-04-stellaharasek-homedetails-8

You can’t buy happiness, but you can buy fluffy blankets and that is almost the same. All scarfs and blankets borrowed from Balmuir for a photo shoot some days ago.

8 thoughts on “Pehmeitä asioita

  1. Iloista pääsiäistä minultakin – monesti sitä iloa blogisi tuo minunkin elämääni :)

  2. Ihanat ja niin kovin tärkeät syliassistentit ♥

    Itse lisäisin listaan vielä harmaasta maasta silkalla sinnikkyydellä ponnistavat leskenlehdet, peltojen keväisen multaisen tuoksun, lakaistut pyörätiet, pääsiäistiput ja -munat sekä uudet lenkkikengät.

    Iloista pääsiäistä sinulle Stella!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.