From Jolie with love

Yhteistyössä Jolie

Alan vihdoin nähdä kronologian kaaoksessa, jota kutsun elämäkseni. Toissavuonna pistin kaiken palasiksi. Viime vuonna kokosin palasista uuden ja paremman palapelin. Kuluvan vuoden teema näyttää olevan meikäläisen sielun, mielen ja maallisen tomumajan saattaminen tasapainoon kaiken rikkomisen ja rakentamisen jälkeen. Treenaaminen on erottamaton osa sitä, mutta kokonaiskuvaan kuuluu niin paljon enemmän. Esimerkiksi se, että asiat alkavat yksinkertaisesti loksahdella paikoilleen, niin luontevasti, että tuntuu kuin ne olisivat aina olleet siinä. Oikeat ihmiset osuvat kohdalle juuri oikeaan aikaan, eteen tipahtaa tilaisuuksia joita on juuri toivonut, ajatukset kypsyvät konkretiaksi nopeammin kuin ne ehtii kunnolla pukea sanoiksi.

2014-04-stellaharasek-jolie-72014-04-stellaharasek-jolie-5

Istuin muutama viikko sitten ensimmäisen kerran samaan pöytään Jolien naisten kanssa. Katjan ja Jutan luotsaama yritys muistutti minua heti omastani – tinkimättömyys omasta tekemisestä yhdistettynä rämäpäiseen luottamukseen siitä, että vauhti korjaa virheet. Lahjakas kaksikko on saanut aikaiseksi niin kirkkaan konseptin, että melkein häikäisee. Jolie on kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin keskittyvä verkkomedia, luonnonkosmetiikan verkkokauppa ja kivijalkakauppa, josta saa kaiken sen hyvän mitä kaupan hyllystä voi ostaa. Kaupan päälle saa inspiraatiota siihen kaikkeen, jota ei rahalla saa. Lähdin lounaaltamme huomattavasti hyväntuulisempana kuin tullessa, toiset ihmiset vaan ovat sellaisia.

2014-04-stellaharasek-jolie-4

Se luovuus ja ilo, mikä minua eniten Joliessa viehättää, ei ole saatavana litrahinnalla purnukasta. Moni muu asia onneksi on, kuten pariisilainen ihonhoitosarja Absolution, jonka minimalistisen mustavalkoisiin pakkauksiin on ahdettu käsittämätön määrä elinvoimaa. Kirjoitan niistä varmasti enemmän kun ennätän. Yksinkertaisuus, puhtaus ja paluu perusasioihin ovat alkaneet kiinnostaa niinkin arkisella tasolla kuin sillä millä pesen kasvoni iltaisin. Eron huomaa, niin ihon kuin ajatusten kirkkaudessa.

2014-04-stellaharasek-jolie-32014-04-stellaharasek-jolie-2

Palaan näihin aiheisiin ja ajatuksiin – hippivaroitus! – ajan kanssa, mutta sillä välin kannustan tutustumaan siihen mitä Joliella on tarjottavanaan. Ja jos innostutte tekemään tilauksen, koodilla stella saa 10% alennuksen verkkokaupan koko valikoimasta sunnuntaihin 20. huhtikuuta saakka.

13 thoughts on “From Jolie with love

  1. Kiitos tästä postauksesta!! Viestittelin eilen Jolien ihanaisen Emmin kanssa ja tänään kävin sitten putiikissa ostamassa ruokiksella tuotteet. Ja nuo Absolution-sarjan seerumit (puhdistava ja Energie) lähtivät mukaani kun tällä hetkellä ihossa pukkaa jokakeväiseen tapaan epäpuhtauksia. Kuten myäs sarjan puhdistava naamio. Myös ihana (ja kehuttu+palkittu) BB voide Iroisie sarjasta lähti mukaan. Käytän toki nykyisen sarjani (Dermalogica) tuotteita tällä hetkellä, joka hyvä sarja myös, mutta siirryn kyllä vahvasti tähän Absolution-sarjaan sekä Patyka sarjaan myös, koska ovat ihan selvästi aikaisempia luonnonkosmetiikkasarjoja laadukkaampia ja tuotteita löytyy siis myös tällaiselle 36 v kiiltoihollekin unohtamatta anti age vaikutusta. Ja tosiaan tuotteet pursuavat ihania luonnon antimia. Myös vartalohoitotuotteet ja kasvohoito on ostoslistalla. Huomenna menen vielä valkkaamaan sopivat kasvovoiteen ja sitten pistän kukkaron nyörit kiinni, mutta sittenhän perusarsenaali onkin kunnossa ja käytän tosiaan vanhoja ensin pois ja sitten ostan näitä uutukaisia sitten tilalle. Ja palvelu oli aivan ihanaa! Kyllä onneksi suomalaisista yrityksistä saa sitä hyvää palvelua ja mielellään sitä ostaa tämänkaltaisilta yrittäjiltä kuin suurilta ketjuilta. Ainahan ei voi valita ja joskus ei ole mahdollistakaan (eri syistä johtuen), mutta itse valitsen aina kotimaisen yrityksen ja palvelut jos vain mahdollista.

    Kiitos Stella kun toit valoa elämääni tällä(kin) postauksella.

  2. Ihanasti kirjoitettu! Pitää mennä katselemaan mitä putiikista löytyy, kuulostaa just sopivan hipiltä mulle :D

  3. Voisitko vielä mainita, mitkä tuotteet Absolution-sarjasta ovat nousseet lemppareiksi? Malttamaton kun olen, en millään jaksaisi jäädä odottamaan vastausta postauksen muodossa! (vaikka sitäkin siis odotan :D)

  4. Ostan kaiken kosmetiikkani Jolielta. Iho voi niin paljon paremmin kuin aiemmin. Ja käytin siis silloi kalleimpia brändejä mitä stockalta löytyy. :D

    Huipputuotteet ja huipputyypit!

    • Samaa mieltä tuotteista ja tyypeistä! Kiva kuulla, että iho voi paremmin. Sama suunta näyttää olevan täällä.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.