Soppa naisen tiellä pitää

Höyryävien pakkaspäivien ihan paras lounas: vanhassa kauppahallissa vedetty lohikeitto. Soppapadan ääreen pääsee ravintolassa nimeltä Story, vierailen lähes viikottain. Voissa ja kermassa ei säästellä, kuten ei kuulukaan. Sydäntä ja sisuskaluja lämmittävän keiton voimalla jaksaa kävellä rantaa pitkin kotiin.

2015-01-26-stellaharasek-helsinki-012015-01-26-stellaharasek-helsinki-022015-01-26-stellaharasek-helsinki-032015-01-26-stellaharasek-helsinki-042015-01-26-stellaharasek-helsinki-052015-01-26-stellaharasek-helsinki-062015-01-26-stellaharasek-helsinki-072015-01-26-stellaharasek-helsinki-08

Hmm… Ehkä se kevät voisi sittenkin odottaa vielä hetken.

Minusta otetusta kuvasta kiitos Mikko Rasilalle.

8 thoughts on “Soppa naisen tiellä pitää

  1. Pitääkin joskus käväistä. Sopasta puheenollen kantsii käydä Mariankadulla Qulma nimisessä tosi suositussa soppapaikassa. Aivan taivaallisen hyviä keittoja useampikin tarjolla, miellyttävä palvelu ja saa ostaa vaikka omistajan Sopat kirjan nimmarilla jos kiinnostaa. On ollut kaiketi myös Hakaniemen hallin soppakeittiössä, mutta en koskan ehtinyt Hakaniemessä aikanaan töissä ollesaani sinne käymään. Marcin keitot vievät kielen mukanaan ja tarjolla olevaa ciapatta leipää ei voi sanoin kuvata. Ja jos Mariankadulle asti tulet, niin voit piipahtaa Krunikan Anton & Antonissa vaihtelun vuoksi kun etkös käy yleensä Ullanlinnan putiikissa? Tulisi niinkuin kotiinkin herkkuja vaikka jälkiruoaksi sopan jälkeen eli kävelylenkki kotiin, kahvi ja vaikka ne croisantit, joita olet kehunut. Miltä kuulostaa?

    • Ooh, myyty. Juu, yleensä vierailen Ullanlinnan Antonissa, kun sijaitsee kätevästi samassa korttelissa.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.