We’ll both forget the breeze

Sanokaa minun sanoneen: kevään ensimmäinen sumu, jonka keskellä ei ole kylmä, on varma merkki siitä, että oikeastaan on jo kesä. Kuin kävelisi lempeän unen läpi. Näkyvyys ei riitä edes seuraavaan kadunkulmaan. Kaikkialla on lämmintä eikä mikään pelota.

2015-05-10-stellaharasek-springfog-12015-05-10-stellaharasek-springfog-22015-05-10-stellaharasek-springfog-32015-05-10-stellaharasek-springfog-4
DAMIEN RICE – THE BLOWER’S DAUGHTER

5 thoughts on “We’ll both forget the breeze

  1. Huikeita kuvia Helsingistä! Helsingin sumu… <3 Mä olen aina tykännyt sumusta sääilmiönä tosi paljon, ja hyvä niin, sillä tähän kaupunkiin kesällä viikottain puskeva hernerokka on melkoisen tuhtia tavaraa. Se viilentää kapungin helteillä mukavaksi kävellä, ja aiheuttaa melkoisia visuaalisia elämyksiä, mutta on joskus niin sakeaa, että menen vieläkin lankaan ja luulen ulkona satavan!

    • Äläpä! Sumu on yksi lempisääilmiöistäni. Onneksi siitä saa ainakin täällä kaupungin eteläisimmissä osissa nauttia varsin usein.

      • Oletko nähnyt tämän videon? Time lapse -tekniikalla on onnistuttu vangitsemaan hyvin tuon täkäläisen sumun olemus, se totisesti on kuin oma, elävä olentonsa, eikä enää mikään sääilmiö…

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.