Nahkahousujen paras ystävä

Toimistokuvissa vilahtanut silkkipaita esittäytyy! Se on yksi tanskalaisen Second Femalen kevätmallistosta poimimistani suosikeista, kuten mokkanahkainen hapsuhamekin. Huoleton musta printti, kauniisti valuva leikkaus ja 100% silkki vakuuttivat. Tykkään yhdistellä rentoja, ohuita paitoja kapeisiin nahkahousuihin ja korkoihin, siihen tarkoitukseen silkkipaita passaa kuin nenä päähän. Keväämmällä paita pääsee paremmin oikeuksiinsa, kun sitä ei tarvitse enää piilottaa ulkona villakangastakin alle, mutta en tietenkään malta odottaa. Olen tässä säätilojen sekoilun keskellä muutenkin päättänyt, että kevät on mielentila, ei vuodenaika.

2016-02-27-stellaharasek-secondfemale-12016-02-27-stellaharasek-secondfemale-22016-02-27-stellaharasek-secondfemale-32016-02-27-stellaharasek-secondfemale-4


SECOND FEMALEN SILKKIPAITA* JA
STYLESNOBIN HAPSUNILKKURIT* DOTS
NAHKAHOUSUT* MINIMUM
AURINKOLASIT THE ROW
*SAATU

Kuvat Jarno Jussila

8 thoughts on “Nahkahousujen paras ystävä

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.