Vaaleanpunaista valoa

Voi Helsingin vaaleanpunaiset kivitalot! Niitä on ripoteltu kantakaupunkiin sinne sun tänne ja tykkään niistä kaikista. Sain kerran asua yhdessä niistä, yhä pysähdyn katselemaan sitä silloin kun kuljen ohi. Älkää kysykö miten, mutta nuo talot levittävät ympärilleen pehmeää ja vaaleanpunaista valoa. Se saa ihon hehkumaan ja päiväunet tuntumaan asteen todellisemmilta.

2016-05-09-stellaharasek-summershades-12016-05-09-stellaharasek-summershades-22016-05-09-stellaharasek-summershades-32016-05-09-stellaharasek-summershades-42016-05-09-stellaharasek-summershades-52016-05-09-stellaharasek-summershades-62016-05-09-stellaharasek-summershades-7

TAKKI* STYLEIN
MANGON MEKKO STOCKMANN
OPEN CEREMONYN SOLKINILKKURIT KIRPPISLÖYTÖ
SORMUS MATKATULIAINEN SANTORINILTA
AURINKOLASIT THE ROW
*SAATU

Tuntuu hullulta lähteä ulos paljain säärin, mutta mitäs sitä vastustelemaan, kun kelit ovat kerran suosiolliset. Styleinin kevyt kesätakki on ollut viime päivinä täydellinen seuralainen, sillä varjossa tulee helposti vielä vilu. Maksipituiset mekot ovat armolliset talvenkalpeille kintuille – olkoon ensi viikonlopun projekti ruskettaa niitä parvekkeella. Kasvoissa on jo rusketusrajat! Kylläpä toukokuu kohtelee meitä nyt kauniisti.

Kuvat Jarno Jussila

14 thoughts on “Vaaleanpunaista valoa

 1. Maksimekko on parhautta! Sillä saa kesäisen fiiliksen vaikkei lämpötila olisikaan vielä ihan hellelukemissa ja lyhyemmälle mekolle olisi vielä turhan viileää. Omaani ulkoilutin juuri pari päivää sitten nahkarotsin ja tennareiden (yllätys yllätys) kanssa. Sun mekko on nätti, aloin mietiskelemään josko sitä itsekin sopeutuisi johonkin muuhun kuin mustaan mekkoon.

  • Haha, sulla on selvästi univormu. Kannattaa kuule kokeilla jos yhtään hotsittaa nuo värit. Suurimman osan vuodesta hiihtelen mustaharmaissa, mutta kesällä tämä sisäinen hippi lasketaan vapaaksi.

  • Mekko on hankittu viime kesänä! Ei taida enää löytyä ellei sitten hyvällä säkällä kirppikseltä.

 2. Minulle tulee kirjavista maksimekoista yöpaita-fiilis (siis jos käytän itse). Muiden päällä ei :)

  • Heh, ymmärrän! Onhan tuo mekko överi, mutta taidan tykätä siitä just siksi.

 3. Ihana hippimekko! Viikon keskivaiheilla kylmenee taas ennustusten mukaan :( Kannattaa siis tuulettaa sääriä ja muutakin ihoa nyt, kun vielä voi.

  • EI! Olen kuullut tästä huhuja, mutta kieltäydyn ottamasta tätä todesta.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.