Never thought it’d be easy

Musiikkisuositus maanantaimelankoliaan: Sailor & I tarjoaa tarkoitukseen sopivaa materiaalia silloin kun haluaa kuulla surullisia kappaleita, jotka repivät sielun palasiksi. Kannattaa kuunnella turvallisesta paikasta, jossa on mielellään läsnä ainakin pari seuraavista: kainalo, iso kuppi kamomillateetä, ketarat kohti kattoa nukkuva koira (mieluiten kaksi) ja ihan kohta alkava How I Met Your Mother -päännollausputki. Ehkä myös se kainalon omistaja pysäyttämässä toistoluupin ennen kuin se ehtii edes alkaa.

PS. Jos tahtoo pitää tunnelman vähän kevyempänä, biisistä löytyy aivan loistava remix, joka ei upota ihan niin syviin vesiin.

SAILOR & I – TOUGH LOVE

14 thoughts on “Never thought it’d be easy

  1. Mahtavaa. Neljän kuukauden ikäinen vauvani lopetti huutonsa kun laitoin tämän soimaan. Kuunteli aikansa ja nukahti. Kiitos

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.