Leffahullun herkkupala: Näin syntyi Roma

Jos pidit meksikolaisesta elokuvasta Roma, rakastat Netflixistä löytyvää dokumenttia Näin syntyi Roma. Minulle Roma oli elämys, elokuva, jonka takia elokuvia tehdään. Dokkari elokuvan teosta saa haukkomaan henkeä, ohjaaja Alfonso Cuarón on todella nähnyt vaivaa luodakseen elokuvaansa sen maailman, jonka haluaa katsojilleen välittää, sen tarinan, jonka haluaa kertoa. Yksityiskohdista ei totta tosiaan tingitä, vaivannäön määrä on inspiroivaa.

Elokuvasta Roma on kirjoittanut aikoinaan oman blogini puolella. Elokuva oli vaikuttava myös siksi, että olimme juuri palanneet Meksikosta ja asuneet hetken ihan kuin elokuvan miljöissä. Nyt dokumentin jälkeen Roma tekee mieli katsoa pian uudelleen, uusin silmin.

2 thoughts on “Leffahullun herkkupala: Näin syntyi Roma

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.