Terveiset sohvanpohjalta

yhteistyossa-samsung

Talouden uusi hittituote on HBO Nordicista bongattu tv-sarja nimeltä Looking. Sarja kuvaa kolmen miehen elämää San Franciscon homoyhteisössä eikä suorapuheisuudessa säästellä. Sarjaa on suuria saappaita sovitellen kuvattu Sex And The Cityn homoversioksi – kieltämättä niissä on samaa sekoilua sinkkuelämän, ihmissuhdesotkujen ja kaupunkilaiselämän lieveilmiöiden keskellä. Se mikä henkilöhahmojen unohtumattomuudessa sisarsarjaan verrattuna ehkä hävitään, voitetaan musiikkivalinnoissa. Erasuren A Little Respect saa huushollin sekaisin joka kerta kun se tärähtää soimaan.

2014-12-30-stellaharasek-looking-night-5b2014-12-30-stellaharasek-looking-night-62014-12-30-stellaharasek-looking-night-3

Sarjamaratoni-illan evääksi ostetun valkoviinin valintaperuste: nimi. SANTORINI MAINITTU. Sää on mennyt sekaisin, eilen oli sadan asteen pakkanen ja tänään on satanut vuoronperään jäätä, räntää, räkää sekä niiden hurmaavia yhdistelmiä. Kaikki mainitut säätilat ja epätilat aiheuttavat akuuttia matkakuumetta eikä asiaa helpota yhtään, että tuttavapiiristä 90% näyttää lorvivan mojito kädessä jollain trooppisella saarella. Blokkaan kohta koko sosiaalisen median. Tai lähden itse perässä – säästäkää meitsille mojito ja paikka riippumatossa.

2014-12-30-stellaharasek-looking-night-42014-12-30-stellaharasek-looking-night-22014-12-30-stellaharasek-looking-night-1

Tämäniltaiset kuvat tiivistävät vuodenvaihteen pyhäpäiväsuunnitelmat. Tärkeimmät varusteet: villasukat, viltit ja kodin kuusikymmentätuumainen viihdekeskus. Olohuoneen lattialle kerran jos toisenkin unohtunut vieraspeti on kaivettu esiin. Jos ollaan rehellisiä, viime kuukausina sen esiinkaivamiseen ei ole edes tarvittu vieraiden tarjoamaa tekosyytä. Olemme alkaneet täysin tyytyväisinä kutsua vieraspatjaa sohvaksi (kilpailevaa kalustetta kun ei meiltä löydy) ja niin “sohva” taiotaan kaapista esiin aina kun laajakankaamme eteen leiriytyy laiskottelijoita. Konseptina tämä vähän muistuttaa Mikon studion pihalla olevaa pihakeinua, joka ei itseasiassa ole pihakeinu, vaan tavallinen terassipöytä. Ajatus on tärkein. Ja paikka pihakeinussa tai peiton alla sohvalla.

2014-12-30-stellaharasek-looking-night-72014-12-30-stellaharasek-looking-night-102014-12-30-stellaharasek-looking-night-9

Sohvaa rakastavat tasapuolisesti kaikki täällä asuvat. Toiset meistä ehkä vielä vähän enemmän kuin toiset. Vielä kun sipsitarjoilun tason saisi kohdalleen, maailma olisi mäyräkoirien mielestä valmis.

Laiskoja lomapäiviä ruudun sille puolelle!

6 thoughts on “Terveiset sohvanpohjalta

  1. Meillä telkkari sijaitsee makuuhuoneessa, ja nukkumaanmenoaikaan “mamman ja pappan” suurin haaste on selvittää, kuinka mahduttaa itsensä omaan sänkyynsä; siellä keskellä, poikittain ja tassut kohti taivasta kun jo valmiina rötköttää yksi kahdeksankiloinen pyllerö. Omasta mielestään hänen korkeutensa on tietenkin juuri oikealla paikalla (omistajat menkööt nukkumaan mihin mahtuvat), ja onkin siksi vähintäänkin loukkaantunut jos häntä yritetään hienovaraisesti siirtää edes hiukan sivummalle.

  2. Eihän tämä postaus edes keskity Samsungiin vaan on sponsored by.. Eri asia minusta ja hyvä juttu, oon tykännyt tosi paljon näistä. Ihanat kuvat, meillä russell vetää samanlaiseksi keräksi syliin :D

  3. Montako viihdekeskus-postausta kuuluu sinun ja Samsungin diiliin? Hieman on jo väsynyt aihe. Hyvää uutta vuotta kuitenkin, blogisi on silti paras.

    • Olen miettinyt ihan samaa…millainen “hinta” on yhdellä postauksella, joka tehdään yhteistyökampanjan merkeissä saadusta tuotteesta. “Liikesalaisuus” varmaan, enkä mitään hintoja nyt haluakaan tietää, pohdinpahan vain tätä kaupallisutta taas kerran..Ja maksetaanko noista saaduista, ihan kalliistakin tuotteista mitään veroja, ihan hyvä “palkanlisä” monelle bloggaajalle ne telkut, kamerat, puhelimet, matkat, sisustusjutut yms. kalliimmat tuotteet, vaatepuolesta puhumattakaan. Suosituissa blogeissa yhteistyöpostauksia on tosi paljon, mikä on kyllä tavallaan harmikin, kun se alkaa sanella sisältöä, joskus liikaakin…

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.